Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (51): « Pierwsza < Poprzednia 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 Następna > Ostatnia »
Pochwal sie radoscia :)
Autor Wiadomość
maciek
Moderator

Grupa: Moderatorzy Forum
Status: Offline
RE: Pochwal sie radoscia :)

KasiaA napisał(a):
maciek, zacznij grać w totolotka przy takim strzelaniu Smile Będziesz milionerem Toungue

Jak wygram, zapraszam Was na wyprawę w Andy, dobra? Smile Na trzy miesiące. (Jeśli moje towarzystwo nie będzie dla was uciążliwe)

02-09-2009 07:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Małgorzata

Grupa: Zarejestrowani

Życzę Wam wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni na nowej drodze życia, ściskam Was serdecznie Małgosia.

02-09-2009 07:56 PM
KasiaA
KrakowiankA

maciek napisał(a):
...
Jak wygram, zapraszam Was na wyprawę w Andy, dobra? Smile Na trzy miesiące. (Jeśli moje towarzystwo nie będzie dla was uciążliwe)

Maćku jak pojedziemy to na forum publicznym zobowiązuje się gotować dla ekipy (jak na zonę przystało Wink ) prać nie będę
I co? Kupiłeś już los? Cool

Małgorzata napisał(a):
Życzę Wam wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni na nowej drodze życia, ściskam Was serdecznie Małgosia.

Małgosiu, dziękuję Smile mam nadzieję ze osobiście też nam tego pożyczysz? Smile

"[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
02-09-2009 08:00 PM
Stasiu

tomtur napisał(a):
Gratulacje Kasiu Smiledobry był z niego kompan w górach ,mieszkał na miejscu ale z drugiej strony czemu ma miec lepiej jaki MYWink

Tomturze, nie lamentuj. Tak zawsze jest. Chłopina się ożeni i tracisz współtowarzysza do wypraw. Na szczęście jestem ja fiuuuu. Ja już się za młodu wyszalałem i teraz mam czas na swoje kopczyki. giggle Każdy musi przejść tą metamorfozę: kopczyki - ślub - rodzina - domowe kapcie - kopczyki.

KasiaA napisał(a):
Tomek, teraz to On bliżej Tatr mieszka, Babią z okna widzie, że o Pilsku nie wspomnę, piwko na tarasie pije i plany układa. Nawet nowy plecak od zony dostał, większy (czytaj pakowniejszy) żeby więcej szpeju się pomieściło Wink

A skąd wszyscy wiedzą ze to Paweł? uhmBig Grin

O tym już wszystkie wróble na drzewach ćwierkały. Wszyscy czekali, kiedy się do tego publicznie przyznacie. Co do nowego plecaka, to chyba nie był zbyt dobry pomysł. Kiedy rodzinka się powiększy, to raczej nosidełko by się przydało.Toungue
Inaczej, gratulacyjki obu. Tylko nie zapomnijcie na kopczyki i zwłaszcza Wasze ulubione skitury. ok

Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.

Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2009 08:03 PM przez Stasiu.

02-09-2009 08:03 PM
maciek
Moderator

KasiaA napisał(a):
Maćku jak pojedziemy to na forum publicznym zobowiązuje się gotować dla ekipy (jak na zonę przystało Wink ) prać nie będę
I co? Kupiłeś już los? Cool

Los kupiony. Smile Trzymajcie kciuki. Smile No i pakujcie się. Na półkuli południowej zbliża się wiosna, a potem lato i... lecimy. Dance

A co umiesz gotować najlepiej? Rosół z kondora? giggle

Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2009 08:05 PM przez maciek.

02-09-2009 08:04 PM
lapikus

Muszę przyznać, że nie bardzo jestem w temacie, ale z tropów, jakie pozostawiacie w informacjach zaczynam sobie powoli układać w całość ten rebus. W każdym bądź razie, przyjmijcie gratulacje i życzenia szczęścia na nowej drodze górskiej i od takiego starego wiarusa, którego małżeński etap, jest już na końcu Stasiowej wyliczanki. Wszystkiego najlepszego - niech się Wam szczęści. ok ok ok

Życie już dawno nauczyło mnie wielkiego szacunku, pokory i cierpliwości do gór!!!
02-09-2009 08:18 PM
KasiaA
KrakowiankA

Stasiu napisał(a):
...

Tomturze, nie lamentuj. Tak zawsze jest. Chłopina się ożeni i tracisz współtowarzysza do wypraw.

albo zyskuje współtowarzyszkę Smile jak mnie pamięć nie myli to Tomek nigdy do tej pory nie chciał iść ze mną w góry...

Stasiu napisał(a):
Na szczęście jestem ja fiuuuu. Ja już się za młodu wyszalałem i teraz mam czas na swoje kopczyki. giggle Każdy musi przejść tą metamorfozę: kopczyki - ślub - rodzina - domowe kapcie - kopczyki.

Domowe kapcie? oszaleliście? Jak są w sklepach takie super buty górskie? Toungue zwłaszcza dla zony...innocent

Stasiu napisał(a):
O tym już wszystkie wróble na drzewach ćwierkały. Wszyscy czekali, kiedy się do tego publicznie przyznacie. Co do nowego plecaka, to chyba nie był zbyt dobry pomysł. Kiedy rodzinka się powiększy, to raczej nosidełko by się przydało.Toungue

Deuter nosidełka super robi, fakt Wink
Ciekaw jestem gdzie ćwierkały... szukałam i nawet wzmianki nie było... na żadnym drucie Wink

Stasiu napisał(a):
Inaczej, gratulacyjki obu. Tylko nie zapomnijcie na kopczyki i zwłaszcza Wasze ulubione skitury. ok

Dziękuje Stasiu Smile

maciek napisał(a):
...
Los kupiony. Smile Trzymajcie kciuki. Smile No i pakujcie się. Na półkuli południowej zbliża się wiosna, a potem lato i... lecimy. Dance

A co umiesz gotować najlepiej? Rosół z kondora? giggle

Po podróży poslubnej jeszcze się nie rozpakowałam Toungue więc jestem gotowa Smile
Rosół z kondora? Oj, chyba mnie przeceniasz... Shy najlepiej to wodę na liofilizat Toungue

"[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
02-09-2009 08:19 PM
KasiaA
KrakowiankA

lapikus napisał(a):
Muszę przyznać, że nie bardzo jestem w temacie, ale z tropów, jakie pozostawiacie w informacjach zaczynam sobie powoli układać w całość ten rebus. W każdym bądź razie, przyjmijcie gratulacje i życzenia szczęścia na nowej drodze górskiej i od takiego starego wiarusa, którego małżeński etap, jest już na końcu Stasiowej wyliczanki. Wszystkiego najlepszego - niech się Wam szczęści. ok ok ok

Dzięki lapikus Smile a ten rebus to takie grypsowanie faktycznie Wink, myślę że się większości domyśliłeś Smile jak najbardziej poprawnie Smile resztę to już gdzieś w górach przy żołądkowej dopowiemy Wink

02-09-2009 08:24 PM
maciek
Moderator

KasiaA napisał(a):
Rosół z kondora? Oj, chyba mnie przeceniasz... Shy najlepiej to wodę na liofilizat Toungue

Dobra! Jakoś to będzie. Wink W końcu Góry najważniejsze. A te liofilizaty jakoś przełknę, pod warunkiem, że tylko Ty będziesz je przygotowywać.Smile

Pozdrów Pawła! Smile

Hej! Smile

02-09-2009 08:25 PM
Agnieszka.S
Aga

Gratulacje Kasiu! Szczęścia i pomyślności Wam życzę! Pedro-założyciel GŚ prawie jak swatkaWink To czekamy na Górskoświatowego dzidziusia terazWink

"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
02-09-2009 09:11 PM
Kania

I ja gratuluję serdecznie!
A przy okazji pochwalę się swoją radościę
W niedzielę wsiadam w PKS i pędzę w TatrySmile Może ktoś w przyszłym tygodniu też będzie wędrował w tamtych stronach??

03-09-2009 11:19 AM
paaulo
snow addict

Dzięki za życzenia i gratulacje. Smile
Maciek, (od)pozdrawiam. ok

04-09-2009 10:19 AM
Edyta85

Powodzenia na nowym szlaku życiowym, no i oczywiście forumowe maleństwo by się przydalo Big Grin

"Jeżeli kobieta chce się realizować, wszystko jedno w jakiej dziedzinie, wcześniej czy później stanie przed wyborem między swoimi dążeniami a związkiem uczuciowym. Bo jeśli nawet partnerzy patrzą w tą samą stronę najczęściej widzą coś innego." E. Matuszewska
04-09-2009 10:40 AM
Dawid Way

Zamówiłem sobie dziś nowego t-shirta Big Grin

~ I poczuć na sobie tę ciszę i ową się ciszą dokarmić... ~
18-09-2009 01:41 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Fazik
Kierowca TYRa

"W góry, w góry miły bracie, tam przygoda czeka na Cię..."

Urlop czas zacząć, Tatry solo, Gąsienicowa (Betlejemka - w Murowańcu komplet gościSmile) i wszystko ponad od 21 do 25 może 26 Smile

Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
19-09-2009 09:00 PM
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: