![]() |
|
Pochwal sie radoscia :) - Wersja do druku +- Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat (http://www.gorskiswiat.pl/forum) +-- Forum: Off-topic (/forumdisplay.php?fid=8) +--- Forum: Tematy nie tylko górskie (/forumdisplay.php?fid=9) +--- Temat: Pochwal sie radoscia :) (/showthread.php?tid=19) |
Pochwal sie radoscia :) - Olka - 26-07-2006 12:06 PM Dzisiaj w nocy wyjezdzam do domku a w niedziele startuje w Taterki ![]() Nareszcie !!! :-)))) RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 26-07-2006 02:35 PM W niedziele to już będę wspominał piątkowo-sobotni wypad w Tatry Wysokie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 30-07-2006 07:27 PM W środę rano wyjazd do Polańczyka na zasłużone wakacyjne szaleństwo z rodziną do rodziny ale tylko na dwa, trzy dni, potem namiot, łódź wiosłowa i w knieje nad zalew... gdzie się spodoba tam biwak i dalej jak się zechce, wracam 16go. Pozdrawiam. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 12-08-2006 06:38 PM Moja radość to ta ściana 27 sierpnia, zaznaczyłem wariant, którym zaplanowałem wejść, choć trasa na pewno ulegnie modyfikacji ... RE: Pochwal sie radoscia :) - Olka - 18-08-2006 11:43 AM Czekam na rezultat i trzymam kciuki-ambitnie :-) RE: Pochwal sie radoscia :) - boniek - 23-08-2006 07:05 AM Już nie długo coraz bliżej wypad w Tatry, pierwszy weekend września powinien być piękny w pracy już sobie odrabiam piątek żeby dłużej podziwiać nasze piękne góry, może pokusze się i o czwartek
RE: Pochwal sie radoscia :) - Danusia - 03-09-2006 04:18 PM Kutro raniutko jadę w Tatry na całe dwa tygodnie. Plany bardzo rozbudowane, łażenie i po naszej i po słowackiej stronie. Już wszystko gotowe
RE: Pochwal sie radoscia :) - rob - 05-09-2006 05:04 PM Zazdroszcze Ci bardzo!!!!!! Pozdrawiam i udanego wyjazdu.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 05-10-2006 06:01 PM Pochwal się radością - proszę, chwalę się ... RE: Pochwal sie radoscia :) - rob - 18-10-2006 10:50 PM Dzisiaj ostatni dzień sa studenci, jutro jada do domu. Mamy z Ola 10 dni wolnego-super. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 20-10-2006 01:45 PM Dziś w nocy wyjazd w Taterki, Dolina Pięciu Stawów, Szpiglasowa, za mnichem do Chałubińskiego i zejście przez M. Oko do domu. Jeden dzień ale czasem to Aż jeden dzień, tyle narazie musi wystarczyć. RE: Pochwal sie radoscia :) - Olka - 20-10-2006 09:58 PM Fazik napisał(a): tyle narazie musi wystarczyć.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 22-10-2006 02:34 PM SUKCES!! Tak myślę... Pogoda wymarzona, co prawda nie byłem u Wrót Chałubińskiego bo nocny autobus nie przyjechał i zwiedzałem dworzec PKSu w Katowicach (całe 200 * 350 metrów powierzchni) przez 2 godziny ale zamiast Chałubińskiego wszedłem na Szpiglasowy Wierch z którego miałem niewątpliwą przyjemność oglądać fantastyczny zachód słońca na bezchmurnym Tatrzańskim niebie, niesamowity spektakl. Zejście zacząłem o 18:00 przy świetle czołówki i muszę wam powiedzieć że po zmroku widać więcej zwierzaków spacerujących po stokach niż w dzień, szkoda tylko że nie chcą pozować do nocnych fotek ![]() Niebo zasłane dywanem miliardów migoczących gwiazd, zdawało Mi się że jest ich kilkanaście razy tyle co w najciemniejszych zakądkach z któryk je kiedkolwiek oglądałem, jakie rachunki za prąd musi Pan Bóg płacić za tak fantastyczny spektakl światła na nieboskłonie który nam serwuje, dzięki mu za to. Nie było mnie w domu równe 25 godzin ale maksymalnie naładowałem akumulatory na kilka następnych tygodni, obym nigdy nie musiał "jechać" na rezerwie i częściej mógł wyjeżdzać w góry, czego sobie i Wam przyjaciele, serdecznie życzę. 1- Na Rusinowej Polanie 2- Rusinowa Polana, widok na Tatry Bielskie, Hawrań i Płaczliwą Skałe 3- Dolina Białki i leśniczówka na polanie Białej Wody 4- Dolina Roztoki 5- Pośredni Wierszyk i grań Hrubego ze Szpiglasowego wierchu 6- Zachód słońca ze Szpiglasowego wierchu w kierunku Małego Barańca Dzięki Pedro za pomoc przy opisach ![]() [attachment=326][attachment=327][attachment=328][attachment=329][attachment=330][attachment=331] RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 22-10-2006 03:21 PM Olka napisał(a): Nawet mnie nie denerwuj
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 22-10-2006 03:42 PM Witajcie Panie Fazik na nizinach Cieszę się, że udał Ci się wypad na Szpiglasowy. Jak pewnie pamiętasz także przeżyłem zachód słońca na tym szczycie. No może bardzo późne popołudnie. Nie zmienia to faktu, że w Dolince za Mnichem mogłem podziwiać miliony gwiazd ponad sobą. Niesamowite uczucie także wiem o czym mówisz. Eh, gdyby nie zdrówko to też bym był na tym weekendzie w górach. W planie były słowackie Tatry Niżnie, Wielka bądź Mała Fatra. A tu mi niestety jedna pani doktor oświadczyła że mam zapalenie oskrzeli i czar wyjazdu prysł No ale dobrze że choć fotki załączasz. Tylko co do poprawności opisu - najpierw go załącz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 22-10-2006 04:00 PM Cieszę się, że udała Ci się wycieczka, zabrałem sobie Fazik Twój zachód, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko temu, nie upublicznię go i nie sprzedam, po prostu będę go sobie gdzieś tam miał , ok? RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 22-10-2006 05:07 PM Nie ma problemu Sylwester, to dla mnie zaszczyt i duża radość że zdjęcia które robię łechcą wrażliwe dusze innych ludzi. Dzięki. RE: Pochwal sie radoscia :) - rob - 22-10-2006 08:43 PM Super , zajefajny taki krótki ale tresciwy wypad . Zazdroszczę Ci Fazik, ja niestety Tatry zobacze dopiero w grudniu. RE: Pochwal sie radoscia :) - Olka - 22-10-2006 11:26 PM Fazik napisał(a): Też w końcu się wyrwiesz, choć na chwilę
![]() Pozdrawiam.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 23-10-2006 01:36 PM no, czasem 1 dzień może być wart więcej niz tydzień w górach ![]() fajne to hehe RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 23-10-2006 03:03 PM To czasem cała wieczność Ustrik ![]() Wiesz czasem jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma a od dziś mam L4 do piątku, aż wstyd się przyznać że to bieg....Jestem pusty jak bęben ![]() Koszmarna noc i dzień RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 24-10-2006 08:46 PM Zdrów jak ryba!!!!!!!!!!!! Wolne (L-4) do niedzieli włącznie, gdyby nie fakt że mam końcówkę jazd przed egzaminem na prawo jazdy kat B (we wtorek o 17:30) to bym powalczył z Żoną żeby się wyrwać gdzieś troszkę w górki, a tak to lipa. Ale co się odwlecze, to nie uciecze... powalczyć z Żoną zawsze można
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 25-10-2006 09:37 AM to ja też się pragnę podzielić swoją radoscia: otóż już jutro jadę z Krakowa do domciu i posiedzę tam aż do 13 listopada hehehew piatek zaczynam dzień wizytacją na jakimś starym cmentarzu bieszczadzkim, albo nawet i na dwóch carramba! 2 listopada wypad na dwa dni w góry (w planach mam to co już planowałem ale się nie udało jak ktoś pamięta ), potem znowu cmentarze, cerkiewki, wiochy i znowu cmentarze aż do 10, kiedy to zacznie się wielka wyprawa w puszczę. nie ważne czy będzie lało, czy sypało. zapowiada się przygoda uhahahahaha chrzanić szkołę
RE: Pochwal sie radoscia :) - KaRoLiNa :) - 25-10-2006 06:57 PM Fazik napisał(a): ...mam końcówkę jazd przed egzaminem na prawo jazdy kat B
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 25-10-2006 08:33 PM Karolinko, NIE DZIĘKUJĘ żeby nie zapeszyć... Start: Wtorek, 31.10.2006r. Godz. 17:30.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Olka - 26-10-2006 04:58 AM KaRoLiNa napisał(a):Fazik napisał(a): ...mam końcówkę jazd przed egzaminem na prawo jazdy kat B
RE: Pochwal sie radoscia :) - KaRoLiNa :) - 26-10-2006 08:56 PM AAAA...A to się nAm OlkA zamarzyło hehe....może kiedyś zrealizujemy swoje mArzeniA... hehe
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 28-10-2006 08:47 AM wczoraj wieczorem przyjechałem do Ustrzyk. Poczułem się fajnie, ale to nic w porówmamiu z tym co zobaczyłem dzisiaj rano! Jesień w tym roku jest pikna w Bieszczadzie! ! ! ! Lasy falują z czerwieni na zieleń, Szczyt mojej góry cały czerwony, a w dole zielono żółty, no coś pięknego, coś fascynującego! szkoda tylko, że ze słońcem marnie dzisiaj to bym wam fotkę puścił. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 28-10-2006 10:40 AM Dziewczyny na Tiry!!! Oczywiście w charakterze kierowcy rzecz jasna, Ustrik dawaj kolor!! RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 28-10-2006 04:53 PM haha, jutro słonko ma byc to i kolorki będą jak trzeba ![]() wybieram si na eskapadę po nie istniejacych juz bieszczadzkich wiochach - ładuję baterie, reguluję rowerek, robie kanapeczki, czapeczka na łeb zakładam i w drogę, ale najpierw trochę snu
RE: Pochwal sie radoscia :) - Olka - 29-10-2006 01:44 AM KaRoLiNa napisał(a):AAAA...A to się nAm OlkA zamarzyło hehe....może kiedyś zrealizujemy swoje mArzeniA...
hehe
RE: Pochwal sie radoscia :) - spoko - 29-10-2006 09:50 AM Cięszę się bardzo ponieważ po kilkunastogodzinnej Banicji znowu wróciłem na forum.Nie likwidujcie cookies w przeglądarce internetowej Bo będziecie mieć pewne problemy z ponownym logowaniem się .Pozdrawiam
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 29-10-2006 11:13 AM Tu się chyba Spoko nie do końca z Tobą zgodzę Cookie to są pewne informacje zapisywane przez niektore www na Twoim komputerze. Gdyby one były odpowiedzialne za logowanie się do forum, to z innego komputera nie mógłbyś tego zrobić po prostu Tymczasem ja czy Grisza wielokrotnie logowaliśmy się na forum z różnych komputerów. Domyślam się, że jakiś dodatkowy czynnik musiał zaistnieć, choć nałożyło się to z czyszczeniem cookies. Pozdrawiam Ważne że już jest ok.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 29-10-2006 11:18 AM Spoko - jak Cię lubię, tak Ci powiem, że to co napisałeś nie ma nic wspólnego z możliwością, czy też szybkością logowania, ja ciągle /mam tak ustawione opcje/ wywalam niepotrzebna cookies'y bo długotrwały brak tej czynności po prostu zaśmieca system, jeśli masz problem z logowianiem, to jest to inna przyczyna niż ta która podałeś - pzdr. RE: Pochwal sie radoscia :) - spoko - 29-10-2006 03:53 PM Być może jest tak jak mówicie .Córka jest zarejestrowana na innych forach i nić jej to usuwanie cookies nie zaszkodziło.A u mnie trochę cos tam wypadło Ale już dobrze więc dziekuje i pozdrawiam
RE: Pochwal sie radoscia :) - Montenegro - 02-11-2006 08:10 AM Ja mam wypad w Tatry 23.12.2006-01.01.2007. Nareszcie!!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - poison - 04-11-2006 09:48 PM Montenegro napisał(a): Ja mam wypad w Tatry 23.12.2006-01.01.2007. Nareszcie!!!!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka - 04-11-2006 10:03 PM Super! Ola nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze. Do mojego wypadu w Tatry jeszcze daleko. Może uda się pojechać w styczniu, a jeżeli to muszę czekać do lipca. Ale na Tatry mogę czekać bardzo długo. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 04-11-2006 10:22 PM Odnośnie Babiej to... http://www.gorskiswiat.pl/innegory/zywiecki/babia_marzec06/duze.php?zdjecie=1 życzę Wam takiej pogody i warunków jak wtedy - Babia w marcu, miłego oglądania
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 04-11-2006 10:53 PM Tak znam i znałem nazwę Cyl - na tamtym wyjeździe też zresztą byliśmy na Cylu
RE: Pochwal sie radoscia :) - poison - 05-11-2006 08:16 AM Pedro napisał(a): Odnośnie Babiej to...
http://www.gorskiswiat.pl/innegory/zywiecki/babia_marzec06/duze.php?zdjecie=1
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 05-11-2006 09:41 PM Na początku września byłem z moją żona na wschodzie słońca ,polecam wszystkim.Tak jak pedro szliśmy od przeł.krowiarki ,i tak jak on mieliśmy przepiękną pogodę .Niestety nie wiem gdzie mam zdjęcia ale jak znajdę to się nimi pochwalę. RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 05-11-2006 10:00 PM znajdź koniecznie i pokaż je nam. wschody słońca muszą być bardzo romantyczne z żoną u boku
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 16-11-2006 04:53 PM No dobrze, wybierałem się tam już chyba ze dwa tygodnie temu, wreszcie JEST BŁĘKIT!!! Już mnie buty swędzą... W sobotę o 5:18 PKP do Milówki i hajda na Pilsko, zejście do Korbielowa i powrót, trochę krótko ale treściwie. Będzie relacja
RE: Pochwal sie radoscia :) - Montenegro - 17-11-2006 07:52 AM Znam ten szlak Fazik. Wschód słońca z Pilska - piękna sprawa. Ale jest jeszcze coś. Wejdź na słowackie Pilsko 1557 i zejdź w dół jakieś 3 min. Jest tam źródło wody mineralnej o temperaturze 1 stopień. Polecam
RE: Pochwal sie radoscia :) - fasmac - 17-11-2006 03:52 PM Marzenia się spełniają!!!! Jest nareszcie. Właśnie przed paroma chwilami moja małżonka stała się posiadaczką ziemską. A najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że ten maltki kawałek ziemi leży u podnuża najwspanialszych gór na świecie - TATR. Chociaż jeszcze to trochę potrwa (podział dziełaki i przekwalifikowanie) to już nie mogę się doczekać momentu kiedy wbijemy tam łopatę pod nasz wymarzony drewniany domek. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 17-11-2006 03:54 PM Realizacji /jak najszybszej/ planów życzę Fasmac i zabieraj się do roboty, pzdr. RE: Pochwal sie radoscia :) - spoko - 17-11-2006 04:00 PM To wspaniale mieć taki własny mały kawałek świata.I jeszcze w takim miejscu.Ja jak przechodzę przez Skupniów Upłaz To mi się marzy tam w okolicach Królowj Kopy.jakaś dacza .Pamietaj o obietnicach pomocy forumowiczów
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 17-11-2006 04:36 PM No pewnie że pomożemy Fasmacom, co nie??!!!! Kto Za! Musisz zostawić kawałek miejsca na kilka namiotów, naszych namiotów ![]() Baterie naładowane (sprawdziłem ) już pakuję plecak i impregnuję buty.Ciężko będzie zasnąć... RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 17-11-2006 05:04 PM ah fasmac fajna ta twoja chyża bedzie a możesz podac miejwięcej dokładniej lokalizację?
RE: Pochwal sie radoscia :) - fasmac - 17-11-2006 06:59 PM Pewnie, że mogę. Wieś Rzepiska między Jurgowem a Łapszanką. Coś koło 15km do Łysej Polany i tyle samo do Niedzicy. A poniżej zdjęcie mniej więcej z miejsca położenia działki. A skoro widzę tylu chętnych do pomocy to nie omieszkam poprosić. Działka po podziale (między żoną i szwagrem) będzie miała koło 500m2 tak więc namioty się zmieszczą. RE: Pochwal sie radoscia :) - spoko - 17-11-2006 07:41 PM Sielankowy krajobraz Nic dodać nic ująć RE: Pochwal sie radoscia :) - madp - 17-11-2006 08:52 PM fasmac - rewelacja! Jest czego zazdroscic . Powodzenia w realizacji Waszych planów!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Montenegro - 18-11-2006 03:22 PM Ja się już piszę na nocleg 18.07.2012 (hahahaha :) ) Rezerwuj
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 18-11-2006 03:27 PM Fasmac cudo
RE: Pochwal sie radoscia :) - Danusia - 18-11-2006 09:19 PM No rewelacja. Pewnie jesteś zachwycony..ja bym była. Piękne miejsce i piękne plany!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - rob - 20-11-2006 12:24 AM Niedługo do POLSKI, 15 grudnia wyjazd z Birmingham.Super. RE: Pochwal sie radoscia :) - Danusia - 01-12-2006 12:36 AM Juz jutrzejszej nocy urywam się domojego górskiego świata-tym razem Turbacz i okolice
RE: Pochwal sie radoscia :) - Montenegro - 01-12-2006 07:33 AM Danusia Tobie to pozazdrościć. Ciągle w górach... RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 01-12-2006 04:54 PM Byłem w maju 2005 z synem, nocleg na Turbaczu, szliśmy z kilkuszowej przez Bukowinę miejska do schroniska, a na zajutrz ze schroniska przez szczyt czerwonym szlakiem zejście do Rabki. Było fajnie bardzo. Życzę pogody. RE: Pochwal sie radoscia :) - Danusia - 01-12-2006 05:33 PM Dzięki Fazik. Ja idę z Rabki, na Turbacz, jeszcze na Czoło skoczę a może kawałek dalej, zobacze jak będzie, ale ze względu na samotną wyprawę chyba sobie odpuszczę łażenie przy czołówce (tyle chociaż męzowi obiecałam ). Zejście następnego dnia do Nowego Targu, którędy to sie okaże Miłego weekendu, postaram sie przekazać pozdrowienia ze szlaku na forum papa
RE: Pochwal sie radoscia :) - Danusia - 01-12-2006 08:55 PM No i nagła zmiana planów, znalazłam chetnego na sobotnio-niedzielne łażenie po górkach tak na ostatnią chwilę.....ale musiałam ciutkę się dostosować i zmienić plan. Zatem pozdrowienia będą ze Śnieżnika no i noc prześpię w domku a nie w pociągu ![]() p.s. myślę ze Turbacz w śniegu może być jeszcze bardziej ekscytujący
RE: Pochwal sie radoscia :) - Kania - 29-12-2006 08:25 PM Kochani, jutro po raz pierwszy od września będę w górkach :) Beskid Mały czeka. Może wysokości szalonych nie osiągnę, ale już nie mogę się doczekać. Tylko kurcze nie wiem, jak ja jutro wstanę o 4.30 Dziś padam po pracy na twarz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Danusia - 29-12-2006 11:55 PM A ja dziś już wreszcie wiem, że za tydzień będę w Tatrach
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 17-01-2007 12:17 PM Po propozycji Spoko na Dolomity w 2008 wczoraj po debacie z zoną zapadła decyzja co do tegorocznych wakacji!!! ![]() jutro kupujemy bilety lotnicze do Dubrownika :rolleyesna sierpień.Pobyt 16 dni +2 w rezerwie W planie: Dubrownik- płw. Peljesac - prom - Korcula - prom - okol. Makarska i w górę na masyw Biokovo - Split i okolice - Sibenik i obok most na Krk'u bungee jumping - Starigrad i to już Velebit tu zwiedzamy NP Paklenica - jak sie uda(czas) to NP Plitvicke Jezera - Rjeka - jak się uda (czas) NP Risnjak - Słowenia przez Ljubljanę do Julijskich -TRIGLAV![]() - Ljubljana powrót ![]() Bierim namiot, noclegi na campingach i na dziko, poruszanie się - autbusy , stopem i na piechotkę. Temat otwart to jedzenie ale raczej mało bierzemy bo: samolot, gorąco, no i dużo łażenia z worami na plecach. Powrót jeszcze nie dopracowany ale chyba autokarem z Ljubljany lub bliskiej Triglava Austrii, trza sprawdzić. ps. ktoś był? ktoś widział? - piszcie, jeszcze dużo czasu ale logistyka potrzebna, będzie dużo improwizacji ale damy radę, muszę jeszcze zdobyć mapy szlaków wyżej wymienionych parków narodowych, Triglav przedewszystkim. ps2 muszeem pamięci do aparata dokupić ![]() pozdrawiam P. RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 17-01-2007 03:41 PM wow-wyprawa marzenie się szykuje ![]() ja nie byłem, ale znam kogoś kto był i popytam o wskazówki
RE: Pochwal sie radoscia :) - fasmac - 17-01-2007 03:50 PM No to gratuluję planów i życzę powodzenia w realizacji RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 17-01-2007 08:48 PM No świetne plany Pablo, chyba bedziesz miał patronat medialny serwisu Górski Świat
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 17-01-2007 08:55 PM Dzięki, dzięki zróbcie flagę Górskiego to ją zostawie na szczycie ![]() Zresztą może się uda na Babiej spotkać to pogadamy
RE: Pochwal sie radoscia :) - spoko - 17-01-2007 09:08 PM Powiem ,że piękne wyprawy szykują się w tym roku.Pablo Chorwacja .Rob z Olką Mont Blanc,Sylwester + ? Dachstein,.Ale będzie czytania po powrocie. RE: Pochwal sie radoscia :) - Danusia - 17-01-2007 09:34 PM Jejciu ale plany!!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 17-01-2007 09:37 PM Tak trzymać! RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 18-01-2007 09:24 PM Klamka zapadła - bilety na samolot kupione !!
RE: Pochwal sie radoscia :) - KaRoLiNa :) - 06-02-2007 09:03 PM jeZdem normalniusio super mega szczęśliwa gdyż dzisiaj pozytywnie zaliczyłam ostatni bój na swojej uczelni-obroniłam sieM. Tak więc zakończyłam kolejny etapik w swoim życiątku :) :)
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 06-02-2007 09:35 PM Karolina no normalniusio gratulacje Ja jutro zdaje swój ostatni egzamin na studiach (jeśli go zdam to będzie ostatnim ) No ale obrona to dopiero po następnym semestrze.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Halska - 06-02-2007 10:05 PM Gratulacje!! Jak ja bym chciała być na Twoim miejscu
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 06-02-2007 10:14 PM Będziesz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 09-07-2007 08:25 PM Właśnie zakupiliśmy bilety na autobus powrotny z Ljubliany na 19.08.07 więc już nie ma odwrotu mamy 16 dni na dotarcie tam (z Dubrownika). 16 dni z ciężkimi worami na plecach ... słońce, góry i morze !!! już niedługo...
RE: Pochwal sie radoscia :) - spoko - 09-07-2007 08:41 PM No pogody słońca to Wam tam brakować nie będzie. Weżcie dużo pamięci do aparatu .Ehhh.... piękny wypad.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 09-07-2007 09:35 PM powodzenia
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 09-07-2007 09:43 PM Pablo-wszystkiego-co najlepsze na takim wyjeździe-i i morza i gór-a nade wszystko słońca i samych pozytywnych wrażeń. RE: Pochwal sie radoscia :) - Zoe - 17-08-2008 09:27 PM Taki fajny temat, a tak głęboko zakopany. Odświeżam. Radośnie mi. Bez powodu
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 17-08-2008 09:45 PM Zachowuj się . Tak jak ja
RE: Pochwal sie radoscia :) - margit - 19-08-2008 02:38 PM nie ma powodów do radości ??? Nie wierzę
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 19-08-2008 03:17 PM Jak to nie ma .. ![]() Chociażby i taki że zaraz spadam do domciu a z tamtąd na basen (wreście się wykąpie )
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 03-09-2008 09:01 PM Właśnie piszę relację i wspomniałem sobie i jednej dobrej sprawie. Podczas powrotnej drogi z Dolomitów, zatrzymaliśmy się w campingu w Schladmingu (znany ośrodek między Dachsteinem i Nizkimi Taurami). Tam po zakwaterowaniu otrzymaliśmy imiennie Summer Card [attachment=14749] Jest to prawdziwa Letnia "Złota" Karta. Nie musieliśmy płacić żadnej opłaty za przejazd górskimi drogami. Mieliśmy darmową jazdę kolejką linową na Planai i nawet na Dachstein . Karta umożliwia jeszcze dużo innych darmowych atrakcji albo zniżek (basen, rowery, autobus itp.) I co na domiar, kartę można aktywować każde lato, kiedy się zakwaterujemy regionie Schladming-Dachstein.
RE: Pochwal sie radoscia :) - bios - 03-09-2008 10:43 PM Stasiu, Ty to jesteś w czepku urodzony )))))))), a moj kolega ze studiów urodził się w Chełmie ![]() Pozdro
RE: Pochwal sie radoscia :) - vernik - 03-10-2008 10:08 PM Hello. Urodziła mi się córka. ZDROWA. A lekarka tak straszyła... RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 03-10-2008 10:28 PM vernik napisał(a): Hello. Urodziła mi się córka. ZDROWA. A lekarka tak straszyła...
No to gratulacje. RE: Pochwal sie radoscia :) - Snieshka - 04-10-2008 01:27 AM Gratulacje!!!! a jak ma córa na imię ? RE: Pochwal sie radoscia :) - Zoe - 04-10-2008 08:40 AM Gratuluję córy!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 04-10-2008 09:40 AM Gratulacje Vernikowi i jego rodzince. Może jakieś dalsze informacje? Mam nadzieję Vernik, że zaczniesz twardo od początku. Najlepiej odrazu kupić czekan i raki, żeby żoncia i dziewczyna wiedziały swoje przeznaczenie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Snieshka - 04-10-2008 09:46 AM tak stasiu, zamiast chodzika to kije, zamiast kaloszków to stuptuty, zamiast grabków do piaskownicy to czekan ![]() już wiem jakie prezenty bede robic swoim dzieciom- jak sie ich kiedys dorobie, ale podejrzewam ze wtedy to forum bedzi najwiekszym i najbardziej popularnym serwisem o gorach calego swiata i bedziemy na min pisac conajmniej w 3 jezykach
RE: Pochwal sie radoscia :) - vernik - 04-10-2008 03:24 PM Córcia ma na imię Ola. A góry będą obowiązkowo w każde wakacje RE: Pochwal sie radoscia :) - marycha - 04-10-2008 04:51 PM GRATULACJE dla swiezo upieczonego tatuska!!! Olenko witaj na Swiecie!! i rosnij szybko, zeby Ci Tatus mogl buty trekkingowe kupic ![]() A ja tez sie pochwale radosci moja - w poniedzialek zdalysmy z moja sunieczka Ksenia egzamin (sportowy) na psa towarzyszaco-tropiacego 1-ego stopnia (tzw. PTT1) SuperKsenek ist am besten!! RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 04-10-2008 05:51 PM gratuluję. a co oznacza że jest on pierwszego stopnia, bo ja nie znaju się na tym RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 04-10-2008 06:00 PM vernik napisał(a): Hello. Urodziła mi się córka. ZDROWA. A lekarka tak straszyła...
RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 04-10-2008 06:03 PM No i jeszcze jedne gratulacje marycha napisał(a): ... w poniedzialek zdalysmy z moja sunieczka Ksenia egzamin (sportowy) na psa towarzyszaco-tropiacego 1-ego stopnia (tzw. PTT1)
SuperKsenek ist am besten!!
RE: Pochwal sie radoscia :) - marycha - 04-10-2008 06:47 PM dzieki przekazane dla SK ![]() Edyta85 napisał(a): [...]
a co oznacza że jest on pierwszego stopnia, bo ja nie znaju się na tym
sa dwa polskie egzaminy skladajace sie z dwoch konkurencji: sladu oraz posluszenstwa: PTT1 i PTT2, i ten pierwszego stopnia (PTT1) jest latwiejszy (zainteresowanych odsylam TUTAJ )
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 04-10-2008 07:36 PM Vernik wielkie gratulacje i najlepszego wszystkiego dla Oleńki
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 04-10-2008 07:46 PM Gratulacje Vernik!!! Rozpoczęła się dla Ciebie wielka przygoda
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 04-10-2008 08:22 PM marycha napisał(a): A ja tez sie pochwale radosci moja - w poniedzialek zdalysmy z moja sunieczka Ksenia egzamin (sportowy) na psa towarzyszaco-tropiacego 1-ego stopnia (tzw. PTT1)
SuperKsenek ist am besten!!
Brawo dla Was!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 06-10-2008 08:41 AM A ja się dziś baaaardzo cieszę, że jestem z Wami i dlatego 1000 pościk będzie taki
RE: Pochwal sie radoscia :) - mar.an - 08-11-2008 04:07 PM A ja podzielę się z Wami moją dzisiejszą radością, a mianowicie jutro jedziemy w Tatry Taka dzisiejsza spontaniczna decyzja. Wyjeżdżamy jutro koło 23:00. Ciesze się cholernie bardzo!!!!!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 19-11-2008 08:26 AM to mój 500 pościk na forum więc będzie tu
RE: Pochwal sie radoscia :) - mar.an - 19-11-2008 08:34 AM Edyta85 napisał(a): to mój 500 pościk na forum więc będzie tu
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 19-11-2008 08:45 AM a jak... ![]() powoli powoli pniemy się po drabinie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mordimer - 19-11-2008 09:00 AM Edyta85 napisał(a): a jak...
![]() powoli powoli pniemy się po drabinie ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 19-11-2008 09:11 AM a dziękować. Powoli i Ty z pewnością awansujesz. RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 19-11-2008 09:12 AM Mordimer napisał(a): Edyta85 napisał(a): a jak...
![]() powoli powoli pniemy się po drabinie ![]()
no to awansowałaś chyba z robola do aktywisty
Edytko , graty RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 19-11-2008 09:14 AM no to ładnie. W sumie też niedawno awansowałaś
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-11-2008 09:38 PM gosia3ek napisał(a):
ehehe a ja już stara garda jestem
![]() trzeba Stasia poprosić o modyfikację statystyk ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 27-11-2008 08:38 PM I moje marzenie o przywitaniu Nowego Roczku z moim mężowskim na połoninach powolutku się spełnia ![]() Misiek znalazł kwaterkę w Wołosatem i już zaczynam odliczać dni! Cholera jak się cieszę
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 12-01-2009 04:45 PM a ja dostałam umowę na czas nieokreślony
RE: Pochwal sie radoscia :) - bober37 - 12-01-2009 04:49 PM Edyta85 napisał(a): a ja dostałam umowę na czas nieokreślony
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 12-01-2009 05:21 PM na prawdę tak byś wolał?? ![]() na wyjazd by może i starczyło, a potem szukanie kolejnej pracy...
RE: Pochwal sie radoscia :) - Lotka - 12-01-2009 06:49 PM jest super
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 17-01-2009 04:00 PM W czwartek kupiłem sobie kartę TV do nota. Między innymi mogę nagrywać stare taśmy video i później wypalać na DVD. Dla Was Forumowiczów jest to chyba pozytywna informacja - będę mógł różne sekwencje puszczać i na necie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Gandzia1 - 17-01-2009 05:56 PM Stasiu napisał(a): W czwartek kupiłem sobie kartę TV do nota. Między innymi mogę nagrywać stare taśmy video i później wypalać na DVD. Dla Was Forumowiczów jest to chyba pozytywna informacja - będę mógł różne sekwencje puszczać i na necie
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 17-01-2009 07:55 PM Gandzia1 napisał(a): a cio zobaczymy na początek?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 27-06-2009 07:34 PM Jutro znów pobudka o 4:30 Hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra!!!!!!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - magda.s.77 - 27-06-2009 09:02 PM Sokół, Ty to jednak masz świra
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 27-06-2009 09:35 PM Dobre, dobre
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 27-06-2009 10:32 PM to się nazywa optymistyczne podejście do życia
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 28-06-2009 04:30 AM No co, wstałem, jest pięknie, pół godziny już na nogach, wyspany, zakleszczam się.... i śmigam do pracy! I pięknie jest.... RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 28-06-2009 10:34 AM Taaak. Sokół świecu nam przykładem. Radować się trzeba z tego, że idziemy do pracy (na uczelnię, do szkoły) i na kopczyki. Nie jest o jakiej porze dnia. Dzięki Sokole za dawkę optymizmu . Zaraz jest lepiej
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 18-08-2009 11:26 AM a mi minął już ponad roczek na forum, jak ten czas leci
RE: Pochwal sie radoscia :) - przemo - 18-08-2009 12:43 PM Edyta85 napisał(a): a mi minął już ponad roczek na forum, jak ten czas leci
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 18-08-2009 12:49 PM Edyta85 napisał(a): a mi minął już ponad roczek na forum, jak ten czas leci
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 18-08-2009 01:06 PM jeszcze jutro do pracy i 3 tyg wolnego
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 08:12 AM To ja też się pochwalę, a co mi tam Od 8 sierpnia zmieniłam stan cywilny: z panna na mężatka ![]() Fajnie jest
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 02-09-2009 08:51 AM Kasio nie płacz, jakoś to będzie. Jesteśmy z Tobą. Trzymaj się. RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 08:58 AM Łukasz napisał(a): Kasio nie płacz, jakoś to będzie. Jesteśmy z Tobą. Trzymaj się.
Dzięki Łukasz, na Twoje pocieszanie zawsze można liczyć RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 02-09-2009 08:59 AM KasiaA napisał(a): To ja też się pochwalę, a co mi tam
Od 8 sierpnia zmieniłam stan cywilny: z panna na mężatka ![]() Fajnie jest ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 09:04 AM Hella napisał(a):
Gratulacje Pani Kasiu
Mieszkanko już wyremontowane? Przepraszma za wścibstwo, ale taki jeden Pan mi się wygadał ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 02-09-2009 09:09 AM ej Kasia, zapodaj jakie foty proszę, pokaż je zaraz ... RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 09:17 AM Smoku, dziś jakieś będą więc może coś się nada do pokazania
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 02-09-2009 09:26 AM pokaż - pokaż, będę czekał ps. ale mam lenia, nawet nie chce mi sie marudzić ... RE: Pochwal sie radoscia :) - Lorelei - 02-09-2009 10:11 AM KasiaA napisał(a): To ja też się pochwalę, a co mi tam
Od 8 sierpnia zmieniłam stan cywilny: z panna na mężatka ![]() Fajnie jest ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 02-09-2009 03:22 PM Gratuluję Wam Obojgu. Wszystkiego najlepszego! Pomyślności! Pozdrawiam.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Gandzia1 - 02-09-2009 07:03 PM KasiaA napisał(a): cóż, w końcu przez GŚ się poznaliśmy
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 07:22 PM Dziękuje za gratulacje w swoim imieniu z tego co mi wiadomo to Mąż też jest zalogowany więc może się też wypowiedzieć ![]() Gandzia, masz rację, chyba pierwszy ślub ale może nie ostatni ![]() A GŚ wcale nie w takim tle...
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 02-09-2009 07:34 PM Gratulacje Kasiu dobry był z niego kompan w górach ,mieszkał na miejscu ale z drugiej strony czemu ma miec lepiej jaki MY
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 02-09-2009 07:38 PM KasiaA napisał(a): ... z tego co mi wiadomo to Mąż też jest zalogowany więc może się też wypowiedzieć
![]()
Faceci w takich sprawach nie są tak wylewni. RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 02-09-2009 07:43 PM Wszystkiego Najlepszego dla Was na nowej drodze !
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 07:44 PM Tomek, teraz to On bliżej Tatr mieszka, Babią z okna widzie, że o Pilsku nie wspomnę, piwko na tarasie pije i plany układa. Nawet nowy plecak od zony dostał, większy (czytaj pakowniejszy) żeby więcej szpeju się pomieściło ![]() A skąd wszyscy wiedzą ze to Paweł? ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 07:45 PM dr.Etker napisał(a): Wszystkiego Najlepszego dla Was na nowej drodze !
![]()
Dzięki Doktorze RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 02-09-2009 07:46 PM KasiaA napisał(a): A skąd wszyscy wiedzą ze to Paweł?
![]() ![]()
Jaaaa....? RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 02-09-2009 07:46 PM No jak Kasia jak skad wiemy z forum
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 07:49 PM maciek napisał(a): KasiaA napisał(a): A skąd wszyscy wiedzą ze to Paweł?
![]() ![]()
Jaaaa....?
maciek, zacznij grać w totolotka przy takim strzelaniu RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 02-09-2009 07:55 PM KasiaA napisał(a): maciek, zacznij grać w totolotka przy takim strzelaniu
Będziesz milionerem ![]()
Jak wygram, zapraszam Was na wyprawę w Andy, dobra? RE: Pochwal sie radoscia :) - Małgorzata - 02-09-2009 07:56 PM Życzę Wam wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni na nowej drodze życia, ściskam Was serdecznie Małgosia. RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 08:00 PM maciek napisał(a): ...
Jak wygram, zapraszam Was na wyprawę w Andy, dobra? Na trzy miesiące. (Jeśli moje towarzystwo nie będzie dla was uciążliwe)
Maćku jak pojedziemy to na forum publicznym zobowiązuje się gotować dla ekipy (jak na zonę przystało Małgorzata napisał(a): Życzę Wam wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni na nowej drodze życia, ściskam Was serdecznie Małgosia.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 02-09-2009 08:03 PM tomtur napisał(a): Gratulacje Kasiu
dobry był z niego kompan w górach ,mieszkał na miejscu ale z drugiej strony czemu ma miec lepiej jaki MY![]()
KasiaA napisał(a): Tomek, teraz to On bliżej Tatr mieszka, Babią z okna widzie, że o Pilsku nie wspomnę, piwko na tarasie pije i plany układa. Nawet nowy plecak od zony dostał, większy (czytaj pakowniejszy) żeby więcej szpeju się pomieściło
![]() A skąd wszyscy wiedzą ze to Paweł? ![]() ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 02-09-2009 08:04 PM KasiaA napisał(a): Maćku jak pojedziemy to na forum publicznym zobowiązuje się gotować dla ekipy (jak na zonę przystało
) prać nie będę I co? Kupiłeś już los? ![]()
Los kupiony. RE: Pochwal sie radoscia :) - lapikus - 02-09-2009 08:18 PM Muszę przyznać, że nie bardzo jestem w temacie, ale z tropów, jakie pozostawiacie w informacjach zaczynam sobie powoli układać w całość ten rebus. W każdym bądź razie, przyjmijcie gratulacje i życzenia szczęścia na nowej drodze górskiej i od takiego starego wiarusa, którego małżeński etap, jest już na końcu Stasiowej wyliczanki. Wszystkiego najlepszego - niech się Wam szczęści.
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 08:19 PM Stasiu napisał(a): ...
Tomturze, nie lamentuj. Tak zawsze jest. Chłopina się ożeni i tracisz współtowarzysza do wypraw.
albo zyskuje współtowarzyszkę Stasiu napisał(a): Na szczęście jestem ja
. Ja już się za młodu wyszalałem i teraz mam czas na swoje kopczyki. Każdy musi przejść tą metamorfozę: kopczyki - ślub - rodzina - domowe kapcie - kopczyki.
Domowe kapcie? oszaleliście? Jak są w sklepach takie super buty górskie? Stasiu napisał(a): O tym już wszystkie wróble na drzewach ćwierkały. Wszyscy czekali, kiedy się do tego publicznie przyznacie. Co do nowego plecaka, to chyba nie był zbyt dobry pomysł. Kiedy rodzinka się powiększy, to raczej nosidełko by się przydało.
![]()
Deuter nosidełka super robi, fakt Stasiu napisał(a): Inaczej, gratulacyjki obu. Tylko nie zapomnijcie na kopczyki i zwłaszcza Wasze ulubione skitury.
![]()
Dziękuje Stasiu maciek napisał(a): ...
Los kupiony. Trzymajcie kciuki. No i pakujcie się. Na półkuli południowej zbliża się wiosna, a potem lato i... lecimy. A co umiesz gotować najlepiej? Rosół z kondora? ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - KasiaA - 02-09-2009 08:24 PM lapikus napisał(a): Muszę przyznać, że nie bardzo jestem w temacie, ale z tropów, jakie pozostawiacie w informacjach zaczynam sobie powoli układać w całość ten rebus. W każdym bądź razie, przyjmijcie gratulacje i życzenia szczęścia na nowej drodze górskiej i od takiego starego wiarusa, którego małżeński etap, jest już na końcu Stasiowej wyliczanki. Wszystkiego najlepszego - niech się Wam szczęści.
![]()
Dzięki lapikus RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 02-09-2009 08:25 PM KasiaA napisał(a): Rosół z kondora? Oj, chyba mnie przeceniasz...
najlepiej to wodę na liofilizat ![]()
Dobra! Jakoś to będzie. RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 02-09-2009 09:11 PM Gratulacje Kasiu! Szczęścia i pomyślności Wam życzę! Pedro-założyciel GŚ prawie jak swatka To czekamy na Górskoświatowego dzidziusia teraz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Kania - 03-09-2009 11:19 AM I ja gratuluję serdecznie! A przy okazji pochwalę się swoją radościę W niedzielę wsiadam w PKS i pędzę w Tatry Może ktoś w przyszłym tygodniu też będzie wędrował w tamtych stronach??
RE: Pochwal sie radoscia :) - paaulo - 04-09-2009 10:19 AM Dzięki za życzenia i gratulacje. ![]() Maciek, (od)pozdrawiam.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 04-09-2009 10:40 AM Powodzenia na nowym szlaku życiowym, no i oczywiście forumowe maleństwo by się przydalo
RE: Pochwal sie radoscia :) - Dawid Way - 18-09-2009 01:41 PM Zamówiłem sobie dziś nowego t-shirta
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 19-09-2009 09:00 PM "W góry, w góry miły bracie, tam przygoda czeka na Cię..." Urlop czas zacząć, Tatry solo, Gąsienicowa (Betlejemka - w Murowańcu komplet gości ) i wszystko ponad od 21 do 25 może 26
RE: Pochwal sie radoscia :) - Dawid Way - 05-10-2009 05:10 PM http://www.youtube.com/watch?v=JbITYNen90w
RE: Pochwal sie radoscia :) - bios - 10-10-2009 09:23 AM Wczoraj syn wygrał zawody brydżowe w Opatiji (Chorwacja) i został mistrzem Europy ![]() "Drużyna AZS Politechniki Wrocław Akademickim Mistrzem Europy! Wojciech Gaweł, Michał Nowosadzki, Piotr Wiankowski, Piotr Zatorski i Stanisław Gołębiowski NPC." http://www.polbridge.pl/ [attachment=26804] Na zdjęciu syn Wojtek, pierwszy z prawej. RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 10-10-2009 12:46 PM bios napisał(a): Wczoraj syn wygrał zawody brydżowe w Opatiji (Chorwacja) i został mistrzem Europy
![]() (...)
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka - 10-10-2009 12:52 PM Ooooo! Gratuluję!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Dawid Way - 13-10-2009 08:21 AM W końcu spadł biały puch ![]() [attachment=27056] RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 13-10-2009 03:56 PM bios napisał(a): Wczoraj syn wygrał zawody brydżowe w Opatiji (Chorwacja) i został mistrzem Europy
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 25-10-2009 01:37 PM Moja główna radość ![]() [attachment=27272] RE: Pochwal sie radoscia :) - magda.s.77 - 25-10-2009 04:37 PM Pablo, Ty łobuzie! Szczere gratulacje dla Was. Dużo, dużo szczęścia życzę Pozdrów Bogusię serdecznie.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 25-10-2009 04:41 PM Ja już gratulowałam i Bogusi i Pawłowi, ale jeszcze raz najszczersze gratulacje i pozdrowienia dla Was i Dzidziusia Fajnie, rośnie mała koleżanka, albo kolega dla mojej Julki!
RE: Pochwal sie radoscia :) - lapikus - 25-10-2009 05:01 PM No, Pablo, teraz i ty dołączysz do grona szczęśliwych tatusiów. Wielka to radość, ale i odpowiedzialność dla obojga rodziców. Niech ta mała kruszyna, która jest owocem Waszej miłości, przysporzy Wam wiele radości i satysfakcji ze swojego istnienia. Niechaj rośnie zdrowo!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 25-10-2009 05:21 PM Boziuuuuu jak ślicznie wygląda Bogusia ![]() Gratuluję Wam po raz -nasty Szczęściarze. Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie wzajemnie. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 25-10-2009 05:40 PM Gratulacyjki dla Bogusi i Pawła. Jaka miła niespodzianka . Według wyglądu Bogusi to będzie kolega dla Julki (zapowiedziała to Hella). Rośnie nam nowy górołaz. Ja też mogę się pochwalić. O tym weekendzie otrzymałem nową funkcję - stałem się pierwszy raz teściem Rodzinka powiększyła się o synową i jej rodzinę.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 25-10-2009 06:20 PM Aaaaa podziękować, podziękować za dobre słowa ![]() Stasiu to ja Tobie gratuluję synowej... jest duże prawdopodobieństwo, że Ty gdzieś za rok to i dziadkiem zostaniesz
RE: Pochwal sie radoscia :) - zyraf - 25-10-2009 06:55 PM O stary no to masz przekichane
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 25-10-2009 07:00 PM zyraf napisał(a): O stary no to masz przekichane
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - zyraf - 25-10-2009 07:07 PM Raczej chodziło mi o Pablo ![]() Stasiu Ty już masz z górki pomyśl jak Pablo będzie miał teraz pod górę i za około 25lat odetchnie z ulgą hehe
RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 25-10-2009 07:31 PM Stasiu napisał(a): Według wyglądu Bogusi to będzie kolega dla Julki
(zapowiedziała to Hella). Rośnie nam nowy górołaz.
Co zapowiedziała???? Stasiu napisał(a): Ja też mogę się pochwalić. O tym weekendzie otrzymałem nową funkcję - stałem się pierwszy raz teściem
Rodzinka powiększyła się o synową i jej rodzinę. ![]()
No, no... A chociaż synowa w porządku? RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 25-10-2009 07:41 PM Gratuluje Pablo i Bogusiu! Życzę zdrowych i szczęśliwych dziewięciu miesięcy oraz szczęśliwego rozwiązania. RE: Pochwal sie radoscia :) - lapikus - 25-10-2009 10:00 PM Stasiu napisał(a):
Ja też mogę się pochwalić. O tym weekendzie otrzymałem nową funkcję - stałem się pierwszy raz teściem
Rodzinka powiększyła się o synową i jej rodzinę. ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - paaulo - 25-10-2009 10:49 PM Bogusia i Pablo gratki! Stasiu, gratuluję synowej. Wiśniówkę lubi?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 26-10-2009 07:40 AM oprzyszłym rodzicom najszczersze gratulacje. Teraz Pablo będzie Ci jeszcze ciężej wyrwać się w góry, ale może za parę lat będziesz miał kompana
RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 26-10-2009 08:10 AM Pablo wielkie wielkie gratulacje z drugiego końca Polski ślę dla Was ![]() i ściskam też. Bogusiu, dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa ślicznie wyglądasz![]() Stasiu, dla Młodych też gratulacje niech im się wiedzie w "kieracie" małżeńskim
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 26-10-2009 01:44 PM Dziękuję, dziękuję Wszystkim (a może nie - żeby nie zapeszyć )
RE: Pochwal sie radoscia :) - bober37 - 26-10-2009 02:08 PM Witaj Tatku ) i gdzie my teraz pójdziemy w góry bez Ciebie ))) Bogusiu pięknie wyglądasz w stanie brzemiennym ))
RE: Pochwal sie radoscia :) - Snieshka - 26-10-2009 02:21 PM o kurde! Pablo! żeś sie dorobil Gratulacje i powodzenia! I te wszystkie nieprzespane noce...
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 26-10-2009 02:31 PM Gratuluję zuchu!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 26-10-2009 08:32 PM dr.Etker napisał(a): Gratuluję zuchu!
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 26-10-2009 08:37 PM Stasiu napisał(a): dr.Etker napisał(a): Gratuluję zuchu!
![]()
Być może Stasiu RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 26-10-2009 08:38 PM Chciałem tylko dodac taka prawde Pablo pamietaj ze jak bedziesz miał syna to bedziesz tylko pilnował jego ,a jak bedziecie miec córke to pilnował bedziesz całego osiedla ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 26-10-2009 08:41 PM tomtur napisał(a): Chciałem tylko dodac taka prawde Pablo pamietaj ze jak bedziesz miał syna to bedziesz tylko pilnował jego ,a jak bedziecie miec córke to pilnował bedziesz całego osiedla
![]() ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 26-10-2009 08:44 PM To poprostu bedzie miał wiekszy teren do patrolowania :hihi:
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 26-10-2009 08:46 PM tomtur napisał(a): pilnował bedziesz całego osiedla
![]() ![]()
Wielkie są dzieła Pańskie RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 26-10-2009 08:54 PM dr.Etker napisał(a): tomtur napisał(a): pilnował bedziesz całego osiedla
![]() ![]()
Wielkie są dzieła Pańskie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 26-10-2009 09:48 PM Bogusiu, Pawle, gratulacje od Nas
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 27-10-2009 10:30 AM
tomtur napisał(a): Chciałem tylko dodac taka prawde Pablo pamietaj ze jak bedziesz miał syna to bedziesz tylko pilnował jego ,a jak bedziecie miec córke to pilnował bedziesz całego osiedla
![]() ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - mieciur - 27-10-2009 10:38 AM tomtur napisał(a): Chciałem tylko dodac taka prawde Pablo pamietaj ze jak bedziesz miał syna to bedziesz tylko pilnował jego ,a jak bedziecie miec córke to pilnował bedziesz całego osiedla
![]() ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Gandzia1 - 19-12-2009 04:37 PM mieciur napisał(a): A no i oczywiście Pablo odemnie też przyjmij gratulacje !
![]()
Szokk RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 19-12-2009 04:51 PM Gandzia1 napisał(a): Szokk
Dopiero tu dotarłam Pablo Bogusia gratulacje -niech silnie rośnie sobie!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 10:29 AM
RE: Pochwal sie radoscia :) - Anna - 09-01-2010 11:20 AM A co Ty taki uchachany jesteś?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 12:14 PM Pablo napisał(a): Moja główna radość
![]()
Sokół napisał(a): ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 03:07 PM Ja już wiem. Ale dzielić się tym póki co nie będę. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 04:47 PM Te Czarny uważaj, bo tajemnica może Ci rozsadzić bańkę ... za długo jej w ukryciu nie trzymaj, tym bardziej, że i tak nie wytrzymasz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 05:42 PM wytrzymam Ty pierniku RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 05:59 PM nie wytrzymasz - dziś 9-ty, nie wytrzymasz dłużej niż do 18-ego RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 06:33 PM Załóż się. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 06:44 PM ok, zakłądam się, że do 18-go wygadasz się /przynajmniej mnie/ z czego się dziś ucieszyłeś, zakładamy się oczywiście o flakona, przetnie kto? RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 06:45 PM O flakona? a skąd Ty znasz moje ksywy z "podziemia"?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 06:47 PM takie one Twoje, jak cholera
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 06:48 PM No tak, to też prawda, ja się nie przyznaję do takich "nicków", co mi jakieś glacoki je wymysliły. Te, to o co ten zakład poszedł?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 07:01 PM o kierunkowy do Jeleniej Góry RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 07:05 PM No to wchodzę w takim razie. A jaki masz ten kierunkowy do Jelonki? O-700 ?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 07:13 PM 0-75, doszukaj się analogi do pojemności flaszek większej niż 0,5 litra, czy już wszystko jasne? RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 07:19 PM No coż,,,, niech będzie. RE: Pochwal sie radoscia :) - magda.s.77 - 09-01-2010 07:42 PM A ja mogę się przyłączyć? Idę o zakład, że ja jeszcze szybciej dowiem się o co chodzi Który z Was przyjmuje zakład?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 09-01-2010 08:23 PM magda.77 napisał(a): A ja mogę się przyłączyć?
Idę o zakład, że ja jeszcze szybciej dowiem się o co chodzi Który z Was przyjmuje zakład? ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 08:36 PM A co, już masz zamiar wszystkim rozsyłać pw z powiadomieniem o tym, tak jak swego czasu? ![]() dostałem wezwanie do wojska, mam obierać kartofle na placki dla japońskiej armii w honolulu czekałem na tą prace pięć lat! RE: Pochwal sie radoscia :) - magda.s.77 - 09-01-2010 08:39 PM Zamieszana albo i nie... Ale dowiem się szybciej niż Smok, o co chodzi, to pewne
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 09-01-2010 08:43 PM Kamil się odnalazł ?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 09:37 PM dr.Etker napisał(a): Kamil się odnalazł ?
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-01-2010 10:01 PM magda.77 napisał(a): Zamieszana albo i nie... Ale dowiem się szybciej niż Smok, o co chodzi, to pewne
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 09-01-2010 10:46 PM Sokół napisał(a): A co, już masz zamiar wszystkim rozsyłać pw z powiadomieniem o tym, tak jak swego czasu?
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-01-2010 10:51 PM A tu się jakiś ślub szykuje?
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 09-01-2010 11:09 PM Sokół napisał(a): A tu się jakiś ślub szykuje
RE: Pochwal sie radoscia :) - przemo - 22-01-2010 09:50 AM Witajcie Forumowicze! Rzadko ostatnio piszę tutaj, ale jednak jest ku temu okazja, i szczęście tak bardzo mnie dziś rozpiera, że muszę się nim wszem i wobec podzielić. Jaka jest jedna z najpiękniejszych rzeczy w życiu?.... Dla mnie to, to że zostałem w końcu zwolniony z pracy której tak bardzo nieeeeeeeeeee lubiłem, delikatnie mówiąc. Także za 5 godz. i 45 min. wychodzę z tego mojego zakładu pracy, i tak kończy się moja historia z tym miejscem. Euforia we mnie taka prawie jak po zdobyciu upragnionego szczytu. Z braku pracy coż... trzeba będzie w tym roku nadal utrzymywać górską abstynencję... jednakże sposób znalazłem na to jak bywać w górach i nie wydać kasy, jak się wyprawa uda moja, to pewnie i jaka relacja się pojawi. Szkoda mi że na nadchodzącej bibie mnie nie będzie. Niestety egzaminy w szkole, rzecz ważniejsza. Udanej zabawy Wam życzę. Tyle na dziś ode mnie. Trzymajcie się. Pozdro.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 22-01-2010 12:34 PM Gratulacje przemo! To rzeczywiście super wydarzenie! Ciesze się! (sam rzucałem pracę kilka razy i wiem jakie to super uczucie )
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-01-2010 05:20 PM No tak, ale wszystko ma dwie strony jednego medalu. Bez pracy nie ma ... kopczyków. Ja raczej wolę złą pracę, ale wynrodzenie mam potem na kopczykach. Nie chciałbym jeszcze jeździć palcem po mapie albo oglądać retro fotografie.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 01-02-2010 03:14 PM To forum górskie, a nie klub "dobra mama", ale pozwólcie, że pochwalę się (chyba już tradycyjnie jak co rok) : moja Julcia obchodzi dziś trzecie urodzinki [attachment=29191] [attachment=29192] (moje skromne dzieło-widać,że trochę krzywy ten tort, ale Małej się podobał )Pozdrawiam
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 01-02-2010 03:27 PM Jak pięknie -torcik cudeńko-proszę ucałuj Julcię od nas
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 01-02-2010 03:52 PM od Nas również RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 01-02-2010 04:00 PM Sto lat sto lat ![]() Uświadomiłem sobie, że Julka jest niewiele młodsza niż moje forumowanie na Górskim Świecie... czas na zmiany...
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 01-02-2010 04:20 PM Agnieszka.S napisał(a): ... pozwólcie, że pochwalę się (chyba już tradycyjnie jak co rok)
: moja Julcia obchodzi dziś trzecie urodzinki
Julka towarzyszy nam od początku Twojego forumowania... I fajnie! RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 01-02-2010 06:53 PM Doktór, Sylwek, Pablo, Maciek-dziękuję Wam bardzo za miłe słowa, życzenia i pozdrowienia Zapraszam na tort, został jeszcze kawałek![]() Pablo odnośnie zmian-to możesz zmienić napis "z doskoku" na "na bieżąco i na stałe";) RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka - 01-02-2010 06:59 PM Najlepsze życzenia i buziaki dla słodziutkiej Julci Tort wygląda przepięknie i musiał być wyśmienity. Pozdrawiam
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 01-02-2010 07:32 PM Agnieszka napisał(a): Najlepsze życzenia i buziaki dla słodziutkiej Julci
Tort wygląda przepięknie i musiał być wyśmienity. Pozdrawiam ![]()
Dzięki Aguś RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 01-02-2010 08:06 PM Serdeczne gratulacje Aga ![]() Panna rośnie i z roku na rok coraz ładniejsza ta Wasza iskierka. Ps. A tortem to się z przyjemnością poczęstuję
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-02-2010 11:30 PM Agnieszka.S napisał(a): To forum górskie, a nie klub "dobra mama", ale pozwólcie, że pochwalę się (chyba już tradycyjnie jak co rok)
: moja Julcia obchodzi dziś trzecie urodzinki (moje skromne dzieło-widać,że trochę krzywy ten tort, ale Małej się podobał )Pozdrawiam ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 01-02-2010 11:54 PM Madzia, Stasiu-dzięki Wam bardzo!!! Dobra, koniec tych życzeń, bo trochę mi głupio, że tyle miejsca tu zajmuję, jeszcze mnie Władza zbanuje Bardzo jeszcze raz wszystkim dziękuję za życzenia!!!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 22-03-2010 09:09 AM Taki film z netu, o moim bohaterze ![]() http://en.tackfilm.se/?id=1269207601654RA45 RE: Pochwal sie radoscia :) - magda.s.77 - 22-03-2010 09:18 AM Pablo, czy to już?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 22-03-2010 09:24 AM taaa
RE: Pochwal sie radoscia :) - marycha - 22-03-2010 02:49 PM nooooooooooo, brawo swiezo upieczony Tatusku!!!! Brawo Bogusiu!!!! :*Jakie imie malej coreczki-Sujeczki? ![]() Usciski i serdecznosci z Kraka!!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - Edyta85 - 22-03-2010 03:51 PM Gratulacje dla mamy i taty ![]() kiedy zamierzacie maleństwo zacząć z górami obywać?? RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-03-2010 06:28 PM Duże brawa dla Bogusi i Pawła. Żeby kolejny dzidziuś górołaz. Czekamy na dalsze pozytywne wiadomości.
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 23-03-2010 01:56 PM Gratulacje dla rodziców-Bogusi i Pawła. Niech nam młoda turystka wzrasta !
RE: Pochwal sie radoscia :) - jarek121 - 24-03-2010 08:36 AM Gratulacje, Wielkie Gratulacje
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 24-03-2010 08:42 AM I ja sie dołączam do gratulacji. Teraz przed Wami jedyna szłuszna-turystyczna droga wychowawcza
RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 24-03-2010 08:52 AM jeszcze raz GRATULACJE dla dumnych Rodziców ![]() niech się Karolinka zdrowo chowa oczywiście pod patronatem GŚ-iu
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 24-03-2010 08:56 AM To i ja jeszcze raz pogratuluje ![]() Wysyłać Wam już kolejną naszywkę?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka - 24-03-2010 10:07 AM I ode mnie WIELKIE GRATULACJE DLA RODZICÓW!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 24-03-2010 01:04 PM Dziękujemy za życzenia ![]() Karolinka pozdrawia Was z domu [attachment=30057] RE: Pochwal sie radoscia :) - paaulo - 24-03-2010 01:38 PM Gratuluję Wam!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 24-03-2010 06:08 PM Jeszcze jedne gratulacyjki ode mnie. Tym razem dla Karolinki
RE: Pochwal sie radoscia :) - Hella - 24-03-2010 08:06 PM Jeszcze raz serdecznie gratuluję i bardzo się cieszę, że Twoje dziewczynki są już w domu. Karolinka - cały tatuś
RE: Pochwal sie radoscia :) - lapikus - 24-03-2010 09:41 PM Moją Karolinę nazywam pieszczotliwie Karolcią, ale to już duża pannica. Życzę Wam obojgu, żeby ten mały szkrabek dostarczył wam tyle radości w życiu, ile tylko zdołacie udźwignąć.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Gandzia1 - 25-03-2010 09:49 PM Gratulacje Młodym Rodzicom: ![]() Najwieksze szczęście dla ojca i matki, Nad dobra ziemskie,rozkosze,dostatki. To ich krew-życie,to ich własne dziecię, Co im nad wszystko droższe jest na świecie. Z tej to okazji ślemy szczerych życzeń słowa; Niechaj ta Wasza pociecha dziś nowa Radosnie jak kwiatek w pogodny dzień lata, Niechaj sie chowa w zdrowiu,długie,długie,lata. I sercom Waszym da widok radosny! Jak mała jaskółka na początek wiosny. Serdeczną miłością,z prawdziwą szczerością Niech kocha świat! I w owej miłości,dla całej ludzkości Niech żyje Sto Lat! RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 25-03-2010 10:54 PM Bogusiu, Pawle niech się Karolinka zdrowo wam chowa ![]() Gratulacje
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-04-2010 05:41 PM Dzisiaj dostarczono mi taką oto mapę: [attachment=30177] Kto czyta, ten wie co się szykuje. Idę ją pooglądać Niecz żyją plany wypraw.
RE: Pochwal sie radoscia :) - paaulo - 01-04-2010 08:01 PM Stasiu, gdzie kupowałeś mapę? Owocnego planowania.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-04-2010 09:30 PM Tą akurat po necie. Inaczej kupuję mapy na miejscu.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 01-04-2010 09:55 PM paaulo, Stasiu, Hella, Lapikus, Gandzia, Fazik dziękujemy Wam wszystkim za życzenia
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-04-2010 10:00 PM Pawle, teraz się tylko staraj, żeby małą nie ciągnęło do morza ale w stronę gór.
RE: Pochwal sie radoscia :) - bober37 - 01-04-2010 10:01 PM Stasiu napisał(a): Dzisiaj dostarczono mi taką oto mapę:
Kto czyta, ten wie co się szykuje. Idę ją pooglądać Niecz żyją plany wypraw.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 01-04-2010 10:14 PM Stasiu napisał(a): Pawle, teraz się tylko staraj, żeby małą nie ciągnęło do morza ale w stronę gór.
![]()
Będę się starał niebawem, ale powolutku, by się nie zraziła... RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 02-04-2010 04:42 AM Pablo napisał(a): Będę się starał niebawem, ale powolutku, by się nie zraziła...
Choć jak sobie pomyślę o ekstremalnych przypadkach to nie wiem, czy bardziej bym się bał jakby w samotnym rejsie opływała świat, czy gdyby zdobywała jakiś ośmiotysięcznik ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Dawid Way - 20-05-2010 08:13 AM Jeśli ktoś lubi koty zapraszam w najbliższy weekend ![]() http://www.tcz.pl/index.php?p=1,3,0,nadchodzace-wydarzenia&item=f0a1ec855036cf0d89cda411bd91db1c&title=Miedzynarodowa-Wystawa-Kotow-Rasowych-TCZEW-2010 RE: Pochwal sie radoscia :) - Dawid Way - 18-06-2010 08:28 AM Dzisiaj Coma zagra w moim rodzinnym mieście ![]() http://koncertyyy.pl/koncert/coma-tczew/8589/ RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 14-07-2010 06:08 PM proszę, oto moja radość, znaczy syn i Jego studenckie wakacje ![]() - legowisko na Rysach [attachment=32347] - smażenie hamburgera na ... hehe ma kto wątpliwości gdzie [attachment=32346]- sposób na bezpłatną rajzę po Europie [attachment=32345] ps. trochę szalonego mam chłopaka, ale ... na zdrowie, bo przecież brak zwariowanych pomysłów to raczej nudne życie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 14-07-2010 07:06 PM Niedaleko spada jabłko o jabłoni W taką pogodę spanie pod gwiazdami na kopczykach to najlepszy hotel. No i tanio ![]() Żeby też tata dał biednemu studencikowi jakie porządne kieszonkowe. O jedną wyprawę w Sokoliki mniej i ma student na cały tydzień górskiego wędrowania. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 14-07-2010 07:28 PM kieszonkowe dostał na cały miesiąc, a jak nim gospodarzy, to już Jego sprawa ... choć widać, że daje radę, bo nie dość, że południe Polski zjechał, to zaraz wybywa oglądać z bliska Łuk Triumfalny, ale niech chłopaczyna odpoczywa tym bardziej, że wszystko pozaliczał w zerowych terminach
RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 14-07-2010 08:46 PM Możliwe, że był niedaleko mnie, ponieważ ten samochód ma numery SPS, a takie ma Pszczyna, która jest koło moich Czechowic.. Mógł wpaść na obiad, skoro takie biedny student
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 14-07-2010 09:18 PM Sylwester, czy syn też ma zamiłowanie do wspinaczki jak Ty? RE: Pochwal sie radoscia :) - nika - 14-07-2010 10:14 PM Jutro z mężem jedziemy na dwa tygodnie na wspinanko w Taterki ![]() A w związku z moim wcześniejszym odgrażaniem się na forum iż sesja poślubna foto będzie w skałerkach, oto dowody: Gdzie te zdjęcia zostały zrobione? 1. [attachment=32361] 2. [attachment=32362] 3. [attachment=32363] 4. [attachment=32364] RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 14-07-2010 10:20 PM Nie wiem gdzie, ale sceneria konkretna na ślubne foty! Tylko takie hmm... RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 15-07-2010 06:00 AM Okolice Szrenicy w tym Twarożnik i Trzy Świnki, niektóre gapy z forum były tamtędy prowadzone, ale oczywiście nie poznają, pozdrawiam Nika ps. to już druga szalona panna młoda, pierwsza była na koniu, pamiętacie gapy? PiotrekDz napisał(a): Sylwester, czy syn też ma zamiłowanie do wspinaczki jak Ty?
RE: Pochwal sie radoscia :) - nika - 15-07-2010 09:40 AM A ostatnie zdjęcie to Sokolik Mały - zlotu helikoptera lub jak kto chce z Sokolika Dużego
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 15-07-2010 12:22 PM Sylwester napisał(a): PiotrekDz napisał(a): Sylwester, czy syn też ma zamiłowanie do wspinaczki jak Ty?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 15-07-2010 12:40 PM A niech używa, na starość przecież trzeba mieć co wspominać ... lub mieć co zapomnieć
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 15-07-2010 03:53 PM Sylwester napisał(a): Okolice Szrenicy w tym Twarożnik i Trzy Świnki, niektóre gapy z forum były tamtędy prowadzone, ale oczywiście nie poznają, pozdrawiam Nika
ps. to już druga szalona panna młoda, pierwsza była na koniu, pamiętacie gapy?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 15-07-2010 06:51 PM Stasiu napisał(a): Sylwek, nie wrzucaj wszystkich do jednogo kosza. Gapa ze Zaolzia wie, gdzie Nika w górskim modelu ślubnym przebywała.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 15-07-2010 06:57 PM Jeszcze do dziś pamiętam "Diabelski plan Grazbirda"
RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 15-07-2010 08:05 PM Sylwester napisał(a): proszę, oto moja radość, znaczy syn i Jego studenckie wakacje
![]() (....)
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 15-07-2010 08:25 PM więc pozwól mu wyjść ze swojej głowy, po co walczyć z przeznaczeniem
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 16-07-2010 02:55 PM To i Ja się pochwalę (nie pamiętam czy już tego nie zrobiłem w innym dziale skleroza)Junior, choć chyba już nie Junior zdał maturę (tata nie podchodził ) i zdał zaliczenia na Katowicki AWF ![]() nika, gratulacje (spóźnione trochę )Sylwek, syn szaleństwo ma we krwi Będzie miał co wspominać, wiem bo stopowałem wiele super sprawa
RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 16-07-2010 10:12 PM To ja się na dobranoc pochwalę, że moja dziewczyna, została dzisiaj studentką Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, wydział Filologia Słowiańska (sosnowiec nieszczęsny ).Za jakieś dwa lata, dogadamy się po Słowacku w Słowackich górach, nie będzie tak jakj z chata na gruni - ja po angielsku meil, oni w swoim ojczystym języku
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 16-07-2010 10:16 PM fabrykadrwin napisał(a): Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach, wydział Filologia Słowiańska (sosnowiec nieszczęsny
).
Może i nieszczęsny ale tam miejscowi nie kroją studentów. Sam mi o tym jeden taki yhmm powiedział gdy studiowałem i miałem bliskie spotkanie z miejscowym folklorem. Tak że nie jest źle RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 16-07-2010 10:24 PM Mieszkać będzie w Katowicach, więc nie wiem, marne pocieszenie w sumie ![]() Mimo to, jestem trochę spokojniejszy... Ale to co się tam dzieje na drogach, przechodzi moje najśmielsze pojęcie ![]() Jak dziś pamiętam, stoję na czerwonym świetle na pewnym skrzyżowaniu, na pasie do skrętu w prawo... Pas po mojej lewej stronie do jazdy prosto był pusty, podjechał mercedes barwy czarnej, i skręcił przede mną w prawo... Przypomnę, stałem na czerwonym a drudzy mieli zielone... Ciekawe, naprawdę... Ale! miało być o radościach, więc już się zamykam
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 16-07-2010 10:29 PM fabrykadrwin napisał(a): Mimo to, jestem trochę spokojniejszy...
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 17-07-2010 04:40 AM fabrykadrwin napisał(a): (...)Za jakieś dwa lata, dogadamy się po Słowacku w Słowackich górach, nie będzie tak jakj z chata na gruni - ja po angielsku meil, oni w swoim ojczystym języku
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 17-07-2010 08:04 AM No Fabryka, to Twoje dziewczę widać studia za granicą skończy.... wow
RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 17-07-2010 08:27 AM Do sosnowca trzeba wizy? RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 17-07-2010 09:04 AM Wystarczy, że się znasz z Kolo - wtedy nie trzeba żadnych papierów.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 17-07-2010 11:34 AM Tenshi napisał(a): ja odczuwam po sobie, że im więcej lat przybywam
RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 17-07-2010 02:45 PM Łukasz napisał(a): Tenshi napisał(a): ja odczuwam po sobie, że im więcej lat przybywam
Jeszcze nie Łukaszku RE: Pochwal sie radoscia :) - bios - 09-08-2010 09:23 AM Pochwalę się radością ![]() Reprezentacja Polski startująca w Akademickich Mistrzostwach Świata w brydżu sportowym wywalczyła tytuł mistrza świata i zdobyła złoty medal. W reprezentacji Polski startował mój syn Wojtek. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-08-2010 09:50 AM graty, a fota z dedykacją gdzie? RE: Pochwal sie radoscia :) - lapikus - 09-08-2010 12:44 PM bios! Co prawda o brydżu mam takie samo pojęcie, jak o kosmosie, ale gratulacje się jak najbardziej należą!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Piotr A. - 09-08-2010 01:26 PM Gratulacje bios dla syna.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 09-08-2010 05:12 PM bios, gratulacje dla Syna
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 09-08-2010 05:32 PM Bios Ja również przesyłam gratulacje dla Twojego Syna ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 09-08-2010 07:00 PM lapikus napisał(a): bios!
Co prawda o brydżu mam takie samo pojęcie, jak o kosmosie, ale gratulacje się jak najbardziej należą! ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 09-08-2010 07:03 PM Sylwek to ma pewnie więcej tych "atutów". RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 09-08-2010 07:30 PM Brawo, brawo ![]() Kiedyś próbowano mnie nauczyć tej gdy ale nie załapało. Widać łebski nie jestem
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 09-08-2010 08:13 PM Sokół napisał(a): Sylwek to ma pewnie więcej tych "atutów".
RE: Pochwal sie radoscia :) - bios - 09-08-2010 08:18 PM Dziękuję wszystkim w imieniu Wojtka. Jakieś zdjęcia zamieszczę jak syn wróci do domu. Mistrzostwa odbywały się na Tajwanie to powrót trochę potrwa zwłaszcza, że do Wrocka wraca przez Słupsk bo tam jeszcze jakiś turniej chce rozegrać.Pozdrawiam
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 09-08-2010 08:51 PM Ale bomba! Jest z czego się cieszyć, Rysiek. Pozdrawiam Wojtka.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 10-08-2010 04:48 PM Zdziwicie się bardzo, jak się pochwalę, że mój syn został dziś kursantem u "Blondasa" na kursie wspinaczki skałkowej po drogach nieubezpieczonych w Sokolikach ? A to znaczy, że w Tatrach we wrześniu będę napierał /również/ z własnym synem
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 10-08-2010 04:56 PM Sylwester napisał(a): Zdziwicie się bardzo (...)?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 10-08-2010 05:41 PM ale brytan, masz zgodę na posiadanie psa niebezpiecznej rasy, taki pies to jak broń palna
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 10-08-2010 06:50 PM Ale jaki zadowolony gdy się go smyra pod noskiem
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 10-08-2010 07:07 PM Sylwester napisał(a): Zdziwicie się bardzo, jak się pochwalę, że mój syn został dziś kursantem u "Blondasa" na kursie wspinaczki skałkowej po drogach nieubezpieczonych w Sokolikach ?
A to znaczy, że w Tatrach we wrześniu będę napierał /również/ z własnym synem ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 10-08-2010 08:51 PM Stach masz rację znudzi mu sie polewanie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 10-08-2010 08:54 PM spoko-spoko, damy radę, a jak się wieczorem zmęczę, to przez noc odchoruję, a rankiem ozdrowieję przecież muszę być w formie coby Lapiego /jak się zbierze/ po Orlej poprowadzić
RE: Pochwal sie radoscia :) - lapikus - 10-08-2010 09:42 PM Już się uczę fruwać, bo inaczej nie da rady! W końcu jak "Orla", to nich będzie adekwatnie do nazwy.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 11-08-2010 10:41 AM Sylwester napisał(a): ale brytan, masz zgodę na posiadanie psa niebezpiecznej rasy, taki pies to jak broń palna
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 11-08-2010 10:47 AM no pewnie, mówisz i masz ... przyprowadź Go do Gąsiennicowej kiedy tam będę, a zapolujemy Nim na żmije i niedźwiedzia RE: Pochwal sie radoscia :) - Sylwester - 16-08-2010 06:34 AM no to napiszę, że syn uzyskał certyfikat ukończenia kursu skałkowego - wspinaczki po drogach nieubezpieczonych i naprawdę bardzo się z powyższego cieszę
RE: Pochwal sie radoscia :) - Zoe - 16-08-2010 09:19 AM A ja mam radosną i mniej radosną informację ![]() Radosna: byłam w Tatrach w sobotę! ![]() Mniej radosna: to było Moko....
RE: Pochwal sie radoscia :) - bios - 16-08-2010 11:55 AM Syn wrócił zadowolony z Tajwanu. Obiecane fotki z Akademickich Mistrzostw Świata w brydżu: [attachment=33010][attachment=33011][attachment=33012] [attachment=33013][attachment=33014][attachment=33015] RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 16-08-2010 12:30 PM Elegancko Gratuluję
RE: Pochwal sie radoscia :) - bios - 16-08-2010 12:35 PM a dziękuję bardzo ))
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 16-08-2010 01:11 PM No brawo! Przynajmniej w jakiejś dyscyplinie zdolną młodzież
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 01-10-2010 01:08 PM Już w domu. Julka. Tym, co straszyli, muszę zagrać na nosie. Grzeczna i cichutka jak mysz pod miotłą. [attachment=33959] [attachment=33960] RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 01-10-2010 01:17 PM Czekaj, czekaj, aż się nieco bardziej ośmieli
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 01-10-2010 01:25 PM Sokół napisał(a): Już w domu. Julka. Tym, co straszyli, muszę zagrać na nosie. Grzeczna i cichutka jak mysz pod miotłą.
Ha ha,zawsze jet tak na początku,radzę wyspać się na zapas.Dziadek (córka i wnuk wychowani) Mirek Ci radzi. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-10-2010 04:45 PM Falco gratulacyjki jak za ładnie zrobiony wygląd (ponoć to od ojca zależy), no i za podobające mi się imię
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 01-10-2010 05:35 PM Gratulacje, podobna do Taty..Śliczne imię RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 01-10-2010 05:45 PM Agnieszka.S napisał(a): Gratulacje, podobna do Taty..Śliczne imię
EEEEEEEEEtam,cała mamusia. RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 29-03-2011 05:24 PM A więc dziś przyszedł na Świat młody dziczek- Staś
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 29-03-2011 05:28 PM [attachment=37190] RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 29-03-2011 05:52 PM Piotrek, gratulacyjki Zwłaszcza dla żony i małego bohatera (mojego imiennika ), który przyszedł na ten Świat. Niech Wam Stasiu przynosi dużo radości i szczęścia. Widzę, że każdy Stasiu jest ładny
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 29-03-2011 07:06 PM gratki Piter! Niech sie zdrowo chowa! RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 29-03-2011 07:15 PM Piotrze winszuję potomka i życzę by Staś rósł jak na drożdżach
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 29-03-2011 07:22 PM PiotrekDz napisał(a): A więc dziś przyszedł na Świat młody dziczek- Staś
![]()
Wspaniała wiadomość. RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 29-03-2011 07:27 PM Dzięki Panowie ![]() Nam również imię Stanisław najbardziej się podoba, ma w sobie coś tradycyjnego i uniwersalnego w brzmieniu ![]() W piątek rodzinkę zabieram do domu i...zacznie się rock&roll
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 29-03-2011 07:31 PM Piotrek moje gratulacje !!! Śliczny Bobasek Dużo zdrowia..., niech Staś zdrowo rośnie i przynosi dużo radości swoim Rodzicom ![]() Pozdrowienia
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 29-03-2011 07:48 PM Gratuluję, uroczy Bobas
RE: Pochwal sie radoscia :) - gabi82 - 29-03-2011 07:57 PM Gratulacje Piotrek, dużo zdrówka dla malca. Niech przynosi Wam same radości. Z nosa chyba wykapany tatuś, co? ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 29-03-2011 08:22 PM Kuciu, kuciu. Słodki ten bobas. Tylko szkoda, że nie dostał najpiękniejszego imienia - ARTUR. Gratuluję.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 29-03-2011 08:27 PM Gratulacje Piotrek ,życzę ci przespanych nocy ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 29-03-2011 08:47 PM Piotrek i ode mnie gratulacyje wielkie i wielkiego szczęścia życzę z i jednocześnie dla maleńkiej Pociechy Stasia
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 29-03-2011 09:27 PM Najserdeczniejsze gratulacje!!! To będziesz miał wkrótce obie zajęte [attachment=37191] RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 29-03-2011 09:39 PM Dzięki jeszcze raz wszystkim ![]() Co by nie mówić to na nudę w najbliższym czasie narzekać nie będę. A plan, jedyny-słuszny, zakłada co by drugiego turystę z czasem wychować
RE: Pochwal sie radoscia :) - jack66 - 30-03-2011 06:25 AM Serdeczne gratulacje dla Was obojga. Niech pociecha zdrowo rośnie i przynosi dużo radości.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 06-05-2011 04:19 PM Kupiłem sobie nowe buciki na kopczyki. La Sportiva FC 4.0 GTX. Były o 50% tańsze no i nie kupcie tego. Teraz już jestem prawdziwy górski snob. Mam buciki na ciężki teren i na lekki treking. Nogi mnie za to pochwalą. Jutro trza ich wypróbować
RE: Pochwal sie radoscia :) - fabrykadrwin - 06-05-2011 08:54 PM Też się pochwalę. Kupiłem dzisiaj u Małachowskiego w Bielsku śpiworek tak na moje potrzeby czyli wiosna-lato. Optymalnie +5 stopni, ale wystarczy. Ładny ma kolor i nie był drogi ![]() Taka moja mała radość to była
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 06-05-2011 09:29 PM Fabryko, żeby tylko fajnie Ci się w nim spało w N. Taterkach. Lepszej wyprawy na wypróbowanie nie znajdziesz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 17-06-2011 06:02 PM Muszę się pochwlić. Dzisiaj otrzymałem kartę Alpenverein. Nareszcie mogę już w Austrii (i nie tylko) używać ulgowe ceny w schroniskach i człowiekowi będzie bezpeczniej.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Krzysiek - 17-06-2011 08:17 PM To też się pochwalę. Czas powalczyć z samym sobą i jak budzik pozwoli to robię jutro krótką, mało wymagającą akcje solo w tenisówkach do dosyć ciekawej galerii fotograficznej gdzieś w górach... Jak zobaczę coś ciekawego to podzielę się w relacji. RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 19-06-2011 06:13 PM Krzyś nic ciekawego nie było
RE: Pochwal sie radoscia :) - PłazówkaPodhale - 19-06-2011 07:42 PM Oj już zaraz Dlaczego taka surowa ocena?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Krzysiek - 19-06-2011 09:17 PM tomtur napisał(a): Krzyś nic ciekawego nie było
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Sokół - 19-06-2011 09:39 PM PłazówkaPodhale napisał(a): Oj już zaraz
Dlaczego taka surowa ocena? ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 26-09-2011 09:36 PM Uwaga! Uwaga! Chcielibyśmy wszystkich ostrzec! Zalogowanie się na Forum Górski Świat może się dla Was skończyć tak jak na załączonych obrazkach: [attachment=40861][attachment=40862][attachment=40863] Z pozdrowieniem Młoda Para Gosia3ek i Mallaidh RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 26-09-2011 09:48 PM Szczere gratulacje!!!!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 26-09-2011 10:06 PM Oby takich forumowych integracji było jak najwięcej
RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 27-09-2011 06:16 AM Szczęścia bez miary dla Młodej Pary!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Gandzia1 - 27-09-2011 06:32 AM 1000 lat i więcej dla Młodej Pary -trwania w wiernej miłości pomimo kryzysów i przeszkód ![]() www.rws.org.pl RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 27-09-2011 10:56 AM Pięknie! ![]() Gratuluję Wam i życzę Wszystkiego Najlepszego. Niech Wam się dobrze dzieje w życiu. *** Ciekawe, kto będzie następny na ślubnym kobiercu?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Agnieszka.S - 27-09-2011 05:03 PM Pięknie..Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia, szczęścia i miłości na każdym życiowym szlaku!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 27-09-2011 08:23 PM Najlepszego Młodej Parze!!! RE: Pochwal sie radoscia :) - JanuszB - 29-09-2011 01:29 PM No to się pochwalę ![]() ![]() Pan Młody to mój syn, Pani Młoda to moja synowa ![]() Synowa to "vredna zena" więc syn będzie miał dobrze ![]() http://www.youtube.com/watch?v=EthCU8C22ZI RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 29-09-2011 05:53 PM No toto. Trzeba było prędzej to powiedzieć. Panie Januszu, dla pana też gratulacyjki Ale heca.
RE: Pochwal sie radoscia :) - JanuszB - 29-09-2011 06:04 PM Stasiu napisał(a): Panie Januszu, dla pana też gratulacyjki
Ale heca.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 29-09-2011 07:45 PM Auc! Ramka miazdzy Pozdrawiamy wlasnie z Mojstrany pod Triglavem
RE: Pochwal sie radoscia :) - lucyna - 29-09-2011 08:49 PM Wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 29-09-2011 10:18 PM Mallaidh napisał(a): Auc! Ramka miazdzy
Pozdrawiamy wlasnie z Mojstrany pod Triglavem ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - JanuszB - 29-09-2011 10:26 PM Mallaidh napisał(a): Pozdrawiamy wlasnie z Mojstrany pod Triglavem
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-10-2011 08:31 PM No i stało się. Mam nowego przajciela. Nazywa się Olympus VR-310. Narazie jesteśmy w trakcie wzajemnego poznawania się. Na Bieszczadach zobaczę, jak się nowy przyjaciel będzie zachowywał.
RE: Pochwal sie radoscia :) - gabi82 - 24-10-2011 08:50 AM No to się pochwalę, że zdobyłam pierwsze miejsce w Weselnym Ogólnopolskim Konkursie Tańca , z wyróżnieniem Mistrzowie Mistrzów [attachment=41306]
RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 24-10-2011 09:41 AM Gratulacje! Do jakiej piosenki? RE: Pochwal sie radoscia :) - gabi82 - 24-10-2011 09:44 AM Mallaidh napisał(a): Gratulacje! Do jakiej piosenki?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 24-10-2011 09:47 AM gabi82 napisał(a): [zwyciężyła kreatywność, a nie umiejętności
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - gabi82 - 24-10-2011 09:49 AM Łukasz napisał(a): gabi82 napisał(a): [zwyciężyła kreatywność, a nie umiejętności
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 24-10-2011 11:20 AM A startował ktoś jeszcze ? RE: Pochwal sie radoscia :) - gabi82 - 24-10-2011 11:27 AM Łukasz napisał(a): A startował ktoś jeszcze ?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 24-10-2011 11:30 AM Makabra .... Tak przekupić komisję.... RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 24-10-2011 11:49 AM Ciekawy konkurs no i gratki za puchar . Czy to przy okazji jakiegoś wesela (emotka z flaszką) czy odrębna impreza? RE: Pochwal sie radoscia :) - gabi82 - 24-10-2011 12:11 PM PiotrekDz napisał(a): Ciekawy konkurs no i gratki za puchar
. Czy to przy okazji jakiegoś wesela (emotka z flaszką) czy odrębna impreza?
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 24-10-2011 07:04 PM GABI TY NA BIBĘ KIEDY JEDZ TO DOPIRO POTAŃCZYSZ NO JESLI LUBISZ
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 24-10-2011 11:27 PM Można Gabi tylko pogratulować. Widać, że forumowicze nietylko na kopczykach laury zbierają.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 18-01-2012 10:42 AM To już się mogę pochwalić, na czerwiec mam zarezerwowany nocleg w Kościelisku -pierwszy wyjazd z dzieckiem w góry po długiej absencji (w lutym minie dwa lata jak nie byłem w górach!!!, gdzie wcześniej wychodziło ok 30 dni w roku ) w tym roku dwa wyjazdy zaplanowane i mam nadzieję na więcej
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 18-01-2012 10:47 AM Straszny ten czerwiec Znam takich co też mają plany czerwcowe ...
RE: Pochwal sie radoscia :) - maciek - 18-01-2012 11:40 AM Paweł, będą Was witać chlebem i solą. Będę w czerwcu w Tatrach, więc przyjrzę się temu epokowemu wydarzeniu z bliska.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 18-01-2012 12:05 PM Będziemy w kontakcie ![]() dodam jeszcze dla wyjaśnienia że w Kościelisku - wsi, nie w schronisku Ornak, a to dla tego, że namówiłem trochę ludzi na ten wyjazd, tzn rodzinę w liczbie sztuk 13 nas tam będzie i chałupę zarezerwowałem. Będziemy się dzielić na mniejsze grupy bo przekrój wiekowy 60 lat (Dziecko małe, nastolatkowie, czynni zawodowo i emeryci) i rożne preferencje trzeba będzie pogodzić.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 22-06-2012 07:34 PM Zdobyłęm Międzynarodowa odznake beskidzka juz jakiś czas temu ale dzisiaj otrzymałem dyploma i 4 odznaki ![]() [attachment=46043]
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 22-06-2012 07:46 PM tomtur napisał(a): Zdobyłęm Międzynarodowa odznake beskidzka juz jakiś czas temu ale dzisiaj otrzymałem dyploma i 4 odznaki
![]() ![]()
4 odznaki to czteropak, dyplom to flaszka.Jest co uczcić. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 24-07-2012 06:45 PM Dzisiaj sobie kupiłem nowe rękawice na ferraty. Już mnie świerzbią ręce, żeby je wypróbować.
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 24-07-2012 07:09 PM tomtur napisał(a): Zdobyłęm Międzynarodowa odznake beskidzka juz jakiś czas temu ale dzisiaj otrzymałem dyploma i 4 odznaki
![]() ![]()
Cholewcia ,mnie tylko 2 Słowackie nalepki brakuje do kompletu. Chyba czasowo nie wydolę. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 24-07-2012 07:42 PM mirek napisał(a): tomtur napisał(a): Zdobyłęm Międzynarodowa odznake beskidzka juz jakiś czas temu ale dzisiaj otrzymałem dyploma i 4 odznaki
![]() ![]()
Cholewcia ,mnie tylko 2 Słowackie nalepki brakuje do kompletu. Chyba czasowo nie wydolę.
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 24-07-2012 08:04 PM Właśnie klaruje się taki pomysł. Edith,właśnie skonstatowałem że brak mi nalepki z Radhosta.A byłem tam jak nie słyszeli o odznace.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 24-07-2012 08:50 PM Jeżeli Ci brakuje słowackich Korytovo i Veľký Javorník, to z Radhoštěm samochodem wszystko objedziesz w jeden dzień. Nawet wiele tyłka z auta nie wyciągniesz.
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 24-07-2012 10:37 PM Fakt,tylko co moje autko i tyłek na to?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-12-2012 06:27 PM Dzisiaj otrzymałem nową kartę Alpenverein na przyszły rok. Jeszcze prywatna informacja dla Tomtura (i nie tylko): Zakupiłem dzisiaj u wypróbowanego rzeźnika "kaszankową zupę". Będzie ją trzeba wypróbować na jakieś imprezie górskiej. Trzeba tylko garnek i kocher. Zupa jest teraz w zamrażalce, ale nie musi długo wytrzymać, ponieważ mam na nią często chętki. Na razie ma jeszcze swoją siostrę bliźniaczkę. Jak mi się skończy ta pierwsza, to się zadam i z tą drugą.
RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 19-12-2012 06:44 PM Stasiu napisał(a): Dzisiaj otrzymałem nową kartę Alpenverein na przyszły rok.
Ja swoją otrzymałem ze dwa tygodnie temu Stasiu. Coś u Was poczta kiepsko działa. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-12-2012 06:55 PM dr.Etker napisał(a): (...)Są już jakie plany na wykorzystanie zniżek z karty ?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 19-12-2012 07:34 PM Chyba już Was o to pytałam, ale czy to ubezpieczenie obejmuje również terytorialnie Sudety (w tym ratownictwo)? RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 19-12-2012 08:00 PM Tenshi napisał(a): Chyba już Was o to pytałam, ale czy to ubezpieczenie obejmuje również terytorialnie Sudety (w tym ratownictwo)?
Akcje ratownicze GOPR są bezpłatne. Natomiast po stronie czeskiej Horska Slużba jest odpłatna. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-12-2012 08:31 PM Tenshi, karta ma jednak jeszcze jedno wielkie +. Chyba największ atu. W Austrii, Niemczech i Włoszech jest sporo schronisk, gdzie otrzymiesz 50% zniżkę. Na Słowacji i w Republice Czeskiej tylko pojedynczo. W Polsce nie znam żadnego schroniska, który na tę kartę daje zniżki. To znaczy, jeżeli pojedziesz w alpejskie destynacje i będziesz spać w schroniskachi i lepiej 2 podróże w roku, to się opłaca. Inaczej chyba wystarcza normalne okresowe ubezpieczenie. Inaczej Alpenverein jest płatny wszędzie za granicą i nawet w kraju ojczystym, gdzie trzeba najpierw wyczerpać krajowe ubezieczenie zdrowotne.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 19-12-2012 08:36 PM Dzięki chłopcy za informacje, postanowiłam również nabyć tą kartę. Na pewno nie otrzymam jej w tym roku ale dokonam wszelkich formalności. Mhm? Stasiu w ramach swojego podstawowego ubezpieczenia tj. NFZ oraz ubezpieczenie NW nie posiadam ubezp. ratownictwa górskiego. Szwędam się również po innych niższych kopcach chociażby Rudawy w Czechach i Niemczech. Poczytam jeszcze o tym ubezpieczeniu. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-12-2012 08:41 PM Wystarczy w Polsce ujiścić opłatę i do tygodnia masz kartę w ręku. RE: Pochwal sie radoscia :) - maka - 19-12-2012 09:23 PM W sprawie ubezpieczenia Alpenverein polecam skontaktować sie z paniami Olą lub Zosią Chruściel z biura w Zakopanem / tel.602 494 318 cz-n 10.00-18.00 / ja jestem zadowolony z ich pomocy przy zawarciu i kontynuowania ubezpieczenia Mam nadzieje że się nie pogniewają za reklamę
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-01-2013 07:06 PM Dzisiaj byłem na Filipce i Kolybiskach. Na ty m nie ma nic nadzwyczajnego, ale na Filipce nabyłem coś takiego: [attachment=50181] Międzynarodowa Odznaka Turystyczna - Beskidy II. I znowu mi trzeba biegać po czeskich, polskich i słowackich kopczykach i zbierać naklejki. Myślę, że Ci co mają jedynkę (Mirek, Tomtur, Sądeccy), nie popuszczą. Tym razem jest po 6 naklejek z każdego państwa. Możemy znowu rywalizować. na razie jestem pierwszy. Już mam Filipkę.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Kamyczek - 19-01-2013 08:52 PM Gratulacje Stasiu ! Szkoda, że nie dałeś znać, że wybierasz się na Filipkę, może i ja bym dołączyła i zdobyła pierwszą odznakę ? RE: Pochwal sie radoscia :) - dr.Etker - 19-01-2013 09:06 PM Stasiu napisał(a): Międzynarodowa Odznaka Turystyczna - Beskidy II.
I znowu mi trzeba biegać po czeskich, polskich i słowackich kopczykach i zbierać naklejki. Myślę, że Ci co mają jedynkę (Mirek, Tomtur, Sądeccy), nie popuszczą. Tym razem jest po 6 naklejek z każdego państwa. Możemy znowu rywalizować.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 19-01-2013 09:08 PM No nie znowu ,ale jak by nie było biedzie kolejny powód żeby się ruszyć na kopce
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 19-01-2013 09:15 PM Kamyczek napisał(a): Gratulacje Stasiu ! Szkoda, że nie dałeś znać, że wybierasz się na Filipkę, może i ja bym dołączyła i zdobyła pierwszą odznakę ?
Kamyczku małe wyjaśnienie,zbiera się nalepki by po zebraniu określonej ilości zdobyć odznakę.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-01-2013 10:55 PM Jak pisałem, trzeba zdobyć 6x3 tj. 18 naklejek. Potem dostajesz trzy narodowe i jedną wspólną. Narodowe otrzymuje się przynajmniej za 5 odwiedzonych miejsc. RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 19-01-2013 10:59 PM To ja też się pochwalę; Dziś zdobyłam odznakę Najaktywniejszy Turysta 2012 roku RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-01-2013 11:26 PM Ale, ale, Tenshi. Nie wiedziałem, że jesteś aż tak aktywna w kopczykach, że Ci nawet odznakę dają. Mam nadzieję, że Ci do niej pomogło i to nasze październikowe bibowe wędrowanie. Można tylko pogratulować.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Tenshi - 19-01-2013 11:34 PM Stasiu napisał(a): Ale, ale, Tenshi. Nie wiedziałem, że jesteś aż tak aktywna w kopczykach, że Ci nawet odznakę dają.
Mam nadzieję, że Ci do niej pomogło i to nasze październikowe bibowe wędrowanie. Można tylko pogratulować.
Stasiu, co prawda to odznaka jednego z kół działających przy PTTK-u, ale gdyby dowiedzieli się że wędrowaliśmy w październiku, to z pewnością byłaby to odznaka super turysty RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 20-01-2013 11:57 AM Tenshi napisał(a): (...)P.S.
Od czerwca do sierpnia co tydzień jestem w górach ![]()
Zazdroszczę Ci, też bym tak chciał. RE: Pochwal sie radoscia :) - Marlena - 30-01-2013 10:34 AM A kto by nie chciał ja niestety znajduje czas na górki zazwyczaj raz w miesiącu. Lubie też pojeździć na rowerze czy popływać, więc i na to trzeba jeszcze wygospodarować miejsce w grafiku. Ahhh, szkoda, że doba jest taka krótka
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 30-01-2013 10:35 AM Będziesz coś reklamować czy gadasz tak tylko dla samego gadania ? RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 30-01-2013 03:20 PM Pomyślałem o tym samym, link widziałem już zamieszczony. RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 05-08-2013 07:07 PM Chciałem się pochwalić ze juź mamy z Stasiem Międzynarodową Odznakę Turystyczną Beskidy II ![]() Stach teraz trzeba się przekonać do książeczki pttk i jaką odznakę zdobyć
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 05-08-2013 08:40 PM Tomturze, ja na razie mam jeszcze do spełnienia Cieszyński Turysta II i Cieszyńskie Tysięczniki. Mają jedną zaletę - nie trzeba nigdzie daleko latać.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 18-12-2013 06:29 PM Muszę się znów pochwalić. Kupiłem sobie kijki Trail Back od Black Diamont. Czy już ktoś z naszych dreptał z tymi kijkami? RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 18-12-2013 08:33 PM To pogratulować zakupu, oby udany był i kijki się sprawdziły ![]() Też się pochwalę- kupiłem ochraniacze, bo moje odwieczne w końcu po prawie 10 latach się posypały na Zielonym Kopcu. Przeraziły mnie trochę ceny w sklepach turystycznych (min 100zł za tandetne) więc wpadłem do sklepy myśliwsko-militarnego i za 65 całkiem porządne, niemieckie udało mi się kupić .
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 18-12-2013 09:14 PM Piotrek, możesz więcej rozwinąć temat. Ja nie wiedziałem, że na turystykę potrzebujemy jakieś ochraniacze. Przed czym nas mają chronić.
RE: Pochwal sie radoscia :) - grizzly - 19-12-2013 06:36 AM Mam kijki ,,, Ligth Komperdell (titanal) antishock compact.. Wyrob austriacki. bardzo je lubie. Bylem z nimi w poludniowej ameryce,, nowej zelandii,, w nepalu,, USA, i wiele razy w naszych gorach ,, sa niezawodne i lekkie. RE: Pochwal sie radoscia :) - swiru - 19-12-2013 09:13 AM Jupi! Ostatni dzien w robocie! Od jutra juz w Bieszczadach. RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 19-12-2013 10:09 AM Stasiu napisał(a): Piotrek, możesz więcej rozwinąć temat.
Ja nie wiedziałem, że na turystykę potrzebujemy jakieś ochraniacze. Przed czym nas mają chronić. ![]()
Źle je nazwałem, chodzi mi o stuptuty RE: Pochwal sie radoscia :) - Sanczo - 19-12-2013 02:06 PM Cytat: Jupi! Ostatni dzien w robocie! Od jutra juz w Bieszczadach.
RE: Pochwal sie radoscia :) - grizzly - 19-12-2013 02:57 PM U nas w pracy w szpitalu pracujac w 24 grudnia w Boze Narodzenie, placa podwojnie i zostaje sie 2 dni wolnego za ten dzien. Jak bys ie skasowalo te 2 dni to tak jak by ci zaplacili za 4 dni. Nie wiem czy sie cieszyc czy nie. Poniewaz w tym roku wypada mi ta praca na nocna zmiane w tym dniu. To zarobie 1600 $ dollarow w ten dzien ) Tak samo mamy w sierpniu na civic day holiday. Kiedy mozna zarobic 4 krotnie. A pozostale inne miesieczne swieta to placa po trojnie.
RE: Pochwal sie radoscia :) - viola2 - 09-01-2014 07:35 PM za 2 tygodnie będę w górach nareszcie odpocznę i odstresuje się.
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 09-01-2014 07:45 PM viola2 napisał(a): za 2 tygodnie będę w górach
nareszcie odpocznę i odstresuje się.
A ja już pojutrze będę odstresowany. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sanczo - 10-01-2014 09:47 AM A ja jutro
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 10-01-2014 09:58 AM Sanczo napisał(a): A ja jutro
![]()
No przeca na to samo wychodzi,wystarczy spojrzeć na datę. RE: Pochwal sie radoscia :) - Sanczo - 10-01-2014 11:54 AM Wiem, wiem. Po prostu nie mogę się doczekać, dlatego napisałem, że to już jutro
RE: Pochwal sie radoscia :) - PiotrekDz - 10-01-2014 08:28 PM A ja się dziś odstresowałem. Nawet lać przestało choć poranek do najprzyjemniejszych nie należał.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Tobby - 12-01-2014 08:31 PM Przyjemny dzień, większość przeleżałem w łóżku oglądając seriale. Relaks
RE: Pochwal sie radoscia :) - raki - 03-02-2014 05:42 PM Za 2 tygodnie wybieram się z mężem i córą do Zakopanego
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 03-02-2014 05:47 PM raki napisał(a): Za 2 tygodnie wybieram się z mężem i córą do Zakopanego
![]()
A ja jutro na Klimczok. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 03-02-2014 06:53 PM raki napisał(a): Za 2 tygodnie wybieram się z mężem i córą do Zakopanego
![]()
Nie zapomnij potem coś o tym napisać, kiedy powrócisz do domu. RE: Pochwal sie radoscia :) - TUSUYI - 03-02-2014 08:04 PM mirek napisał(a):
A ja jutro na Klimczok.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 20-08-2014 11:05 PM ostatnio podczas spacerku na Mogielicę [attachment=64293] RE: Pochwal sie radoscia :) - Gandzia1 - 21-08-2014 06:56 AM tratina napisał(a): ostatnio podczas spacerku na Mogielicę
LOL (jak to mówią o trochę młodsi) jaki prawdziw RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 03-11-2014 05:52 PM Nie wiem czy mogę, ale dzisiaj sobie kupiłem coś takiego ![]() http://www.aee-magicam.pl/zawartosc-opakowania/zawartosc-zestawu-aee-magicam-s70/informacje-o-kamere-aee-magicam-s70/ RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 03-11-2014 06:10 PM O qwa to ja na jakiś kurs aktorski pójdę bo gdzie ty znajdziesz statystów :hihi: :hihi: [/b]
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 03-11-2014 06:22 PM Stasiu podwodne kopczyki będziesz focić?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 03-11-2014 06:23 PM Ja bym nie zwlekał. Od teraz będzie na Ciebie widać wszystko i ze wsząd. Nawet pod wodą i w powietrzu. No i te przybliżenia. ![]() Mirek, to akurat nie. Będę filmował głównie w suchych pionach. RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 03-11-2014 06:35 PM Supeeer! Teraz to będą mega filmiki !
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 03-11-2014 07:29 PM Stasiu a robiłeś porównanie z GoPro? Wielkość, ciężar, bateria? BTW Teraz każdy pryszcz będzie widać. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 03-11-2014 07:38 PM Właśnie dopiero co zauważyłem, że reklama tego sprzętu jest u nas na stronie, tzn na telefonie, bo na kompie nie mam reklam na stronie forum. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 24-02-2015 08:53 PM Pochwalę się, zakupiłem dzisiaj "Krzysztof Wielicki ? mój wybór" dużo zdjęć ponoć wcześniej niepublikowanych, co do tekstu, się okaże wkrótce. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 18-04-2015 05:13 PM Muszę się pochwalić. Zakupiłem sobie taki aparacik fotograficzny: http://www.olympus.pl/site/pl/c/cameras/digital_cameras/tough/tg_835/index.html Mam nadzieję, że się z nim uporam i będę z niego zadowolony.
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 18-04-2015 05:34 PM Będziesz zadowolony. Albo raczej powiem tak, powinieneś być zadowolony. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 18-04-2015 05:35 PM No Stasiu, grubo... Myślę o cenie ![]() https://shop.olympus.eu/PL-pl/tough/olympus/tg-3-p-2253.htm Gratulacje, mi chodzi po czaszce takie cuś: http://www.mediaexpert.pl/aparaty-kompaktowe/aparat-canon-powershot-sx600-hs-czerwony,id-219542 Lub ten: http://www.mediaexpert.pl/aparaty-kompaktowe/aparat-cyfrowy-canon-ixus-150-szary,id-226663 ale raczej pierwszy. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 18-04-2015 08:53 PM Dla mnie pryorytetem były outdoor umiejętności. Odporność na wodę i uderzenie i nie wychylający się objektyw. Fazik, bierz ten pierwszy. Ja wiem, że cena jest większa niż mojego.
RE: Pochwal sie radoscia :) - TUSUYI - 19-04-2015 02:13 PM Stasiu napisał(a): Fazik, bierz ten pierwszy.
Ja wiem, że cena jest większa niż mojego.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 19-04-2015 05:22 PM Najbardziej będę Ja zadowolony będę miał fajne foty![]() ![]() :D
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-04-2015 06:52 PM Negatywum jest takie, że mi 1/3plecaka wypełniają menele elektroniczne. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 19-04-2015 06:59 PM Przydała bysie jeszcze antena CB na plecaku, taki bat dwumetrowy
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-04-2015 07:15 PM Pablo napisał(a): Przydała bysie jeszcze antena CB na plecaku, taki bat dwumetrowy
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 18-06-2015 08:13 PM Nie mogę się uprzedzeń, żebym się nie pochwalić. Nadszedł czas do odmiany ekwipunku. Kupiłem sobie nowe buciki. No i stare szpilki mi się trudno ubierały i na dodatek mi niszczyły buty, to i te sobie kupiłem nowe. Ile kosztuje to nasze dreptanie po kopcach.
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 18-06-2015 08:22 PM Stasiu napisał(a): Ile kosztuje to nasze dreptanie po kopcach.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 18-06-2015 08:57 PM Stasiu pochwal się swoim szczęściem. Jakie trampki kupiłeś i jakie szpileczki. Jakieś nazwy mają. Jak nie nazwy to jakieś zdjęcia. Tak to już jest, że z czasem nawet najlepszy sprzęt ulega zniszczeniu i trzeba go wymienić na nowy
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 18-06-2015 10:09 PM Ponieważ mam bzika na punkcie La Sportiva, to kupiłem sobie ponownie Trango Alp GTX, szpilki takie normalne czeskie półautomaty. RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 19-06-2015 05:20 PM No to powiem Ci Stasiu, że można Ci pozazdrościć bucików. Właśnie takie jak mi się podobają
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-06-2015 05:31 PM Mam już drugie. Byłem zadowolony z pierwszych i dlatego kupiłem drugi raz. Jednak trochę musiałem puścić żyłą. Na szczęście szef mi przyznał premię na urlop a ją już mam na urlop odłożone.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 19-06-2015 06:53 PM Mam jedne podejściowe Lasportivy i też póki co jestem zadowolony. RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 19-06-2015 07:36 PM Oj Stach jak to ty się wystarałeś że u szefa dostałeś premie ja u mojego to chyba z miesiąc na kolanach bym musiał zakupy nosić do auta ,żeby sobie przypomniał kim jestem![]() :shy: :shy: :shy:![]() :hihi: :hihi: :hihi: :hihi:
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 19-06-2015 10:30 PM Tomtur lepiej niech szef o Tobie nie pamięta. Przynajmniej nie daje Ci każdej roboty do wykonanie, która wpadnie mu w danym momencie pod rękę. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 22-06-2015 04:05 PM keldar87 napisał(a): Dopiero dzisiaj się zarejestrowałem na forum więc chciałbym się jakoś przywitać
![]() Napiszę tutaj może nie będzie to złe miejsce: Witajcie ![]() Dodatkowo już za kilka dni wyjazd w góry, po roku oczekiwania Tatry wzywają!
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 26-06-2015 12:58 PM Reaktywacja kolejnej formy miłego spędzania czasu wolnego i dwa nowe (używane) wylicytowane kajaki ![]() : [attachment=69840][attachment=69841]
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 26-06-2015 02:29 PM Lubię , czekają mnie już za dwa tygodnie na Brdzie.Musisz często używać, skoro zaopatrzyłaś się we własny sprzęt ![]() Ale to na wyspach ?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 26-06-2015 03:06 PM Trati, wierzę, że jako prawdziwa góralka będziesz spławiać tylko górskie rzeki.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 27-06-2015 09:57 AM Pablo napisał(a): Lubię
, czekają mnie już za dwa tygodnie na Brdzie.Musisz często używać, skoro zaopatrzyłaś się we własny sprzęt ![]() Ale to na wyspach ?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 27-06-2015 04:48 PM Tym domkom w postaci łódek mówi się hausboot. Akurat wymiana nazwa. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 27-06-2015 08:20 PM To czekam w takim razie na jakąś relację czy fotki z brytyjskich akwenów wodnych
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 28-06-2015 11:14 AM Chwaaaleee sieeee![attachment=69859] Sama murowałam
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 28-06-2015 11:57 AM Zaraz murowalam. Flizy polozylas Emi moze byc
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 28-06-2015 12:15 PM Emilia napisał(a): Chwaaaleee sieeee!
Sama murowałam ![]()
Aż takie krzywe ściany? RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 28-06-2015 12:21 PM A co ta flizy? ![]() Nooo... W krzywe jak w alternatywy 4 ![]() Pięknie jest, nie marudzić
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 28-06-2015 12:29 PM Fliza plytka RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 28-06-2015 01:06 PM Też tak myślałem, że Em nakleiła płytki cegło podobne. Em, faktycznie murowałaś?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 28-06-2015 02:33 PM Sa to prawdziwe cegły... Naprawde stare.. Pocięte na 2cm grubości plytki... Jak na zdjęciu... [attachment=69860] Wg mnie murowalam.. Wg was pewnie nie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 28-06-2015 03:49 PM Em, nie murowałaś. Naklejałaś. Jednak to nie szkodzi. I tak jesteś dobra.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 28-06-2015 07:33 PM No dobra naklejałam.. Ale efekt murowany [attachment=69861]
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 26-08-2015 09:03 PM Dzisiaj ropocząłem grę Czeskie Góry. Na razie walczę gdzieś na tyłach, ponieważ mam niemal dwumiesięczne opóźnienie. Jednak będę twardo walczył. Jestem teraz na 176 miejscu. Mój plan przewiduje do końca września dostać się do pierwszej pięćdziesiątki (tam są nagrody). W październiku odkryję asa kier w postaci dwutygodniowego pobytu na Szumawie. Chcę zakończyć w pierwszej dziesiątce. ![]() Kto chce na żywo śledzić moje postępowania, to ma tutaj adres: http://www.jetik.eu/cz/index.php?page= Kto ma chęci, może się też zalogować na tablecie lub telefonie i włączyć się do gry. Aplikacja jest też w polskim języku. Trzeba mieć iOS lub Android. Ta wyrypa ma jednak jeden negatyw. Dla mnie do 20.12.2015 wszystkie góry, które nie są objęte grą, schodzą na drugi plan.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 26-08-2015 09:52 PM Pożegnajcie Stanisława idzie na rekord... ciekawe czy na Filipkę znajdzie czas przyjechać
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 27-08-2015 04:38 AM Pablo napisał(a): Pożegnajcie Stanisława
idzie na rekord... ciekawe czy na Filipkę znajdzie czas przyjechać ![]()
Musicie mi jedynie obiecać, że pójdziemy na Czantorię lub Trójstyk. Tam też są stopy. RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 25-03-2016 07:39 PM W zwiazku z istniejacym tematem: pochwal sie radoscia I w temacie: tematy nie tylko Gorskie, postanowilam sie pochwalic, zostalam Ciotka 19.03, Coreczka Siostry, moja malutka :[attachment=73424] RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 25-03-2016 08:54 PM trati, gratulacje Ciotka dla rodziców oczywiście też
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 25-03-2016 09:12 PM Ja też dołączam do gratulacji dla bobasa i całą rodzinę około. Niech im dziewczynka rośnie ku uwielbieniu.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 06-11-2016 12:05 PM Kupiłem sobie taką kurtkę: http://www.ceneria.pl/Kurtka_Kamet_GTX_MILLET,130276,22,0,0,P,porownaj.html Stara kurtka jest jeszcze do twardej roboty, ale nie chromi mnie już przed deszcze i dlatego taka inwestycja.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 06-11-2016 03:48 PM Piekna
RE: Pochwal sie radoscia :) - Reinhold - 06-11-2016 05:51 PM Kurtka piękna, ale cena brzydka.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 06-11-2016 06:27 PM Dzien Dobry nie gorskie, ale sie pochwale, moj pierwszy mini Chopper , przedstawiam Panstwu mojego Faceta, motocykl: Arizona 125 : [attachment=76096] RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 06-11-2016 06:31 PM Ładne cacko Tratina. No, i już masz z czym przyjechać na Filipkę.
RE: Pochwal sie radoscia :) - TomaszRT - 06-11-2016 07:28 PM tratina napisał(a): Arizona 125
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 06-11-2016 07:59 PM TomaszRT napisał(a): tratina napisał(a): Arizona 125
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 10-11-2016 09:08 PM Stasiu napisał(a): Kupiłem sobie taką kurtkę:
http://www.ceneria.pl/Kurtka_Kamet_GTX_MILLET,130276,22,0,0,P,porownaj.html Stara kurtka jest jeszcze do twardej roboty, ale nie chromi mnie już przed deszcze i dlatego taka inwestycja. ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 10-11-2016 09:14 PM Janusz, Filipka to chyba trochę za mało na sprawdzenie takich bucików. Chodzenie od chaty do pani Łabajowej to nie jest żaden trekking. No, jedynie wspinaczka wschodnią ścianią Filipki z Wojtkiem można je wypróbować.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 19-11-2016 05:52 PM Ok, to teraz Ja, po dzisiejszej wizycie w Empiku takie zakupy dla duszy: [attachment=76434][attachment=76435] Jest moc
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 19-11-2016 06:17 PM Pierwsza pozycja niczego sobie, druga zdecydowanie nie dla mnie. Dla duszy wole inne nutki.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 19-11-2016 06:39 PM A ja sobie dzisiaj to kupiłem: https://www.eobuwie.com.pl/trekkingi-the-north-face-chilkat-ii-nylon-t0cm58v7a-8h-dark-shadow-grey.html Zupełnie przypadkiem, poszedłem szukać koszuli, a wróciłem z trepami na śnieg i mróz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 19-11-2016 07:30 PM Ustrik napisał(a): A ja sobie dzisiaj to kupiłem: https://www.eobuwie.com.pl/trekkingi-the-north-face-chilkat-ii-nylon-t0cm58v7a-8h-dark-shadow-grey.html
Zupełnie przypadkiem, poszedłem szukać koszuli, a wróciłem z trepami na śnieg i mróz ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 19-11-2016 07:31 PM yoter napisał(a): Pierwsza pozycja niczego sobie,
druga zdecydowanie nie dla mnie. Dla duszy wole inne nutki.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 19-11-2016 07:36 PM Fazik napisał(a): wyglądają trochę jak miejskie kapcie
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 19-11-2016 08:09 PM Ale się rozkupiliście. Fazik, masz chociaż co czytać na długie wieczory postojowe. Za to Ustrik oczekuje tęgą zimę.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 19-11-2016 08:13 PM Cza być gotowym na wszystko
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 19-11-2016 08:23 PM Stasiu napisał(a): Ale się rozkupiliście.
Fazik, masz chociaż co czytać na długie wieczory postojowe. Za to Ustrik oczekuje tęgą zimę. ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 20-11-2016 08:10 AM Fazik napisał(a): Jak z głośników nie ma ognia to zasypiam
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 20-11-2016 06:33 PM Faziku muza pierwyj sort. Dobra nuta w aucie to świetna sprawa
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 20-11-2016 07:24 PM Taaak. Było poznać. Tylko, źe Fazik o mało i musiał by wymieniać okna w samochodzie. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 20-11-2016 09:18 PM szewczyczek napisał(a): Fazik napisał(a): Jak z głośników nie ma ognia to zasypiam
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 01-12-2016 08:36 PM Chciałam sie pochwalić piękna pamiątka z Filipki przywieziona.. Oczywiście magnesik cudny.... Ale jeszcze cos... [attachment=76525] Teraz juz mogę skutecznie wbijać sobie do Glowy dobre rzeczy
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 01-12-2016 08:40 PM A Fazikowa robota
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 01-12-2016 08:44 PM No. A on mlotkiem pracuje? Kierownica chyba co?
RE: Pochwal sie radoscia :) - TomaszRT - 01-12-2016 08:46 PM Co znajduje się w prawym wiaderku? RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 01-12-2016 08:48 PM Kupony lotto i witaminki
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-12-2016 08:50 PM Em. napisał(a): Chciałam sie pochwalić piękna pamiątka z Filipki przywieziona.. Oczywiście magnesik cudny.... Ale jeszcze cos... Teraz juz mogę skutecznie wbijać sobie do Glowy dobre rzeczy
![]()
Raczej bym powiedział, że czas od czasu możesz sobie wybić z głowy wspomnienia na Filipkę. Ale ładnie pasuje do interieru nad umywalką. Może jak Ci się nie będzie chciało zmywać garnków lub talerzy, to będziesz je mogła łatwo porozbijać, wrzucić do kosza, pójść do sklepu i kupić nowe. RE: Pochwal sie radoscia :) - Snieshka - 01-12-2016 09:03 PM Em. musisz mi koniecznie pożyczyć ten młotek, bo idąc za stasiowym pomysłem, to już wiem, że nowy serwis będę miała szybciej niż myślałam
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 01-12-2016 09:04 PM Haaaaa.. Doskonaly pomyśl. Mlotek do zbijania talerzy... Y.. Zmywania
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 01-12-2016 10:29 PM Niech Ci służy bo młotek w domu zawsze się przyda
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 02-12-2016 09:30 AM Wiesz Em, bo ja mam obcęgi. Gdybyś tylko reflektowała... Byłby klasyczny zestaw.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 02-12-2016 03:04 PM Obcegi... To cos jak kombinerki? Bo kombinerek mi brakuje.. Ah jiz nie wspomnę, ze marzy mi się szlifierka. ;-) RE: Pochwal sie radoscia :) - PJack - 02-12-2016 04:57 PM Uaaaa, młotek, obcęgi, szlifierka ... do tego zestawu polecam małą, zgrabną, lekką i poręczną piłę łańcuchową jest moc ...
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 02-12-2016 05:24 PM Obawiam się, że miejsca przy umywadle zabraknie. Ja bym raczej Em zaproponował jaki podręczny warsztacik i potem do niego wnosić różne narzędzia. RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 02-12-2016 05:49 PM O tak .. Mala szopka... Póki co lepie garnki na miescie.. [attachment=76528]
RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 03-12-2016 05:01 PM Miał być prezent pod choinkę dla siostry, ale coś mi mówi, że będę musiał pomyśleć o czymś innym ![]() [attachment=76534] RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 03-12-2016 05:58 PM http://sportowefakty.wp.pl/skoki-narciarskie/relacja/72314/sobotni-konkurs-druzynowy-w Moja dzisiejsza radość
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 03-12-2016 11:08 PM Kupiłem nowy młotek, ale trochę już go zjadłem ![]() [attachment=76536][attachment=76537] A było tego więcej ![]() [attachment=76538] Ps. Wreszcie i Ja mam własną ciężarówkę ![]() [attachment=76548] RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 03-12-2016 11:44 PM O jaki czad!!! Z czekolady młotek.. Wow! I srobki... Klucze... No bomba.. A ciezarowka.. Chcialbys taka duza?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 03-12-2016 11:55 PM Oj chciałbym, tylko wersję na rynek europejski, tego potwora nie łatwo prowadzić, jest zdecydowanie dłuższy od klasycznych ciągników dopuszczonych na europejski rynek, ma inną skrzynię biegów, potrzebował 4 nawrotek żeby zawrócić pod spodkiem, ja moim zrobiłbym to na max 2 razy. Te czekoladowe cuda to świetny pomysł na biznes, część robiona na miejscu. RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 04-12-2016 07:13 AM Rozmawiałem kiedyś z gościem który jeździł takimi potworami po USA. Z tego co mówił to sprzęt mega wygodny, ale tylko na trasie. Czyli potwierdza się to co mówi Fazik. Ale w trasie człowiek spędzał po kilka tygodni widziałem filmiki z kamerki on-line którą udostępniał mi żeby sobie popatrzył na okolicę. RE: Pochwal sie radoscia :) - Ustrik - 04-12-2016 11:41 AM Decyzja zapadła. Pomysł kotłował się od dłuższego czasu, ale wreszcie towarzystwo przemówiło jednym głosem. Tegoroczny sylwester będzie gdzieś w paśmie Pikuja na Ukrainie. Hejho
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 04-12-2016 12:26 PM Ustrik napisał(a): Decyzja zapadła. Pomysł kotłował się od dłuższego czasu, ale wreszcie towarzystwo przemówiło jednym głosem. Tegoroczny sylwester będzie gdzieś w paśmie Pikuja na Ukrainie. Hejho
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Em. - 04-12-2016 12:59 PM Haha... Bagno
RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 10-12-2016 09:42 PM Skończyliśmy remont
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 10-12-2016 09:50 PM gosia3ek napisał(a): Skończyliśmy remont
![]()
No to będzie parapetówka. RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 10-12-2016 09:53 PM Stasiu, jak przyjedziesz w nasze okolice to zrobimy specjalnie dla Ciebie parapetówę... RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 10-12-2016 10:00 PM gosia3ek napisał(a): Skończyliśmy remont
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 17-02-2017 07:00 PM ja wiem, ze wiekszosc z Was ma juz to dawno za soba I pewnie to pestka, ale pewnie jak zdaliscie tez sie smialy Wasze buzie: [attachment=77146] wiec ja sie pochwale ![]() ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - mieciur - 17-02-2017 07:11 PM Jeszcze raz gratuluję
RE: Pochwal sie radoscia :) - TomaszRT - 17-02-2017 07:21 PM Gratuluję ![]() Z ciekawości, ile czasu trwa tam egzamin? RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 17-02-2017 07:29 PM Trati, ja jestem ciekaw jak się dostosujsz do prawostronnej jazdy na kontynencie.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 17-02-2017 08:16 PM TomaszRT napisał(a): Gratuluję
![]() Z ciekawości, ile czasu trwa tam egzamin?
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 17-02-2017 08:18 PM Stasiu napisał(a): Trati, ja jestem ciekaw jak się dostosujsz do przestronnej jazdy na kontynencie.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 17-02-2017 08:58 PM Trati gratuluję. Jak się prowadzi auto z miejsca pasażera? RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 17-02-2017 09:53 PM Dzieki wszystkim za gratki yoter napisał(a): Trati gratuluję. Jak się prowadzi auto z miejsca pasażera?
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 18-02-2017 10:18 AM Trati a motorem też jeździ się tam u Ciebie na miejscu pasażera? Hahaha... A tak zupełnie serio to szacuneczek i gratulacje dla Ciebie za otrzymanie pozwolenie do kierowania pojazdami
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 18-02-2017 10:25 AM tratina napisał(a): ja wiem, ze wiekszosc z Was ma juz to dawno za soba I pewnie to pestka, ale pewnie jak zdaliscie tez sie smialy Wasze buzie:
wiec ja sie pochwale ![]() ![]() ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 18-02-2017 11:54 AM hemlighet napisał(a):
Justyna gratuluję!
A ciężko jest zdać w UK?Też bym się tak chciała cieszyć za jakiś czas - aktualnie jestem na etapie jazd, robię prawko w Krakowie, więc pocieszam się, że trudno mi potem będzie znaleźć trudniejsze miejsce do jeżdżenia niż Krk ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 18-02-2017 03:26 PM tratina napisał(a): Dzieki wszystkim za gratki
yoter napisał(a): Trati gratuluję. Jak się prowadzi auto z miejsca pasażera?
To uważaj na kolumny rzundowe,strach pomału na ulicę wejść. RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 20-02-2017 09:18 PM tratina napisał(a):
Wydaje mi sie, ze nie jest ciezko. Pytan na testach jest o polowe mniej niz w Polsce I nie ma pytan z kosmosu, gdzie nie wiesz co odpowiedziec. Tu nie ma placu I nie ma kursow przygotowywujacych, nie musisz chodzic na kurs. Uczysz sie sama, mozesz jezdzic z kims znajomym, albo bierzesz instruktora. Jedynie od 2014 nie mozesz zdawac w swoim jezyku tylko po angielsku. Po polsku jedynie w Irlandii Polnocnej.
To super, ze robisz - Trzymam kciuki !!! I szerokosci zycze Ja bede musiala sie za jakis czas przestawic na prawa strone, to bedzie ciekawe hehe PoWoDzEnIa Kasiu !!! - zycze zdania za pierwszym ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 21-02-2017 07:12 AM Nie martw się, refleks się wyrobi.A co do kolumn to po prostu miej oczy dookoła głowy i będzie ok,jeszcze raz gratuluję. RE: Pochwal sie radoscia :) - Buziaczek25 - 16-03-2017 01:02 PM Też mam swoją radość Co prawda nie związaną z egzaminem na prawko, ale zawsze. Właśnie skończyliśmy planować ze znajomymi nasze wakacje. Za trzy miesiące obrona magisterek, więc przed tym (i przed szukaniem pracy) zaplanowaliśmy rajd po polskich górach. Zaczynamy w Bieszczadach, potem Pieniny, kilka dni w Tatrach, a potem Karkonosze! Trzymajcie kciuki za dobrą pogodę
RE: Pochwal sie radoscia :) - Zygmunt - 19-04-2017 08:03 PM Hejho, wywalałem dziś makulaturę z gabinetu i odkryłem, że mam gazetowe dvd z filmem "Na krawędzi". Chyba idealny film na taką psią pogodę. RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 26-04-2017 06:29 PM Nasze maleństwa ![]() ![]() [attachment=77562] RE: Pochwal sie radoscia :) - qurani - 04-05-2017 08:12 PM Spotkałam się dziś z przyjaciółką, której nie widziałam ponad 4 lata! Super się dziś czuję
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 05-05-2017 05:46 AM Ja też się super czuję mimo małego kaca, idę dziś na zakupy uzupełniające,wędkarskie dodam. Ponoć wędkowanie uspakaja i relaksuje.I dodam że w Rybniku po drodze znam małą uroczą knajpkę gdzie serwują zimne lokalne
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 29-05-2017 06:23 AM Pochwalę się i ja ![]() Nowy rumak Po przejechaniu ok 60 km, wsiadłem na chwilę na stary rower i po prostu niebo a ziemia, nie chce już na nim jechać.. wielka różnica, szczególnie na zjazdach, geometria szlakowa, niższa waga, pluszowy amor i duże koło, o wiele większe przeszkody w lesie bez lęku przelatuje ![]() [attachment=77812] RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 29-05-2017 02:05 PM No ładne cacko ![]() 29 cali? Ja mam 27,5. Podobno taki kompromis w/g Decathlona RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 29-05-2017 05:13 PM Teraz już nikt nie będzie normalnie chodził po kopcach. No, dam się namówić na Szumawę.
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 29-05-2017 06:02 PM Pablo jakie koło i jaka cena? Jestem na etapie szukania czegoś dla siebie, dlatego pytam. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 29-05-2017 07:16 PM Fazik napisał(a): No ładne cacko
![]() 29 cali? Ja mam 27,5. Podobno taki kompromis w/g Decathlona
Tak twentyniner conti napisał(a): Pablo jakie koło i jaka cena? Jestem na etapie szukania czegoś dla siebie, dlatego pytam.
Koło to jak wyżej pisałem 29'. Ceny nie podam na forum, dżentelmeni nie mówią o kasie RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 29-05-2017 09:16 PM Od kreci korba,po malu mysle o goralu
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 30-05-2017 10:46 AM Pablo dzięki za info. Jak będę kupował rower to chyba będę kombinował właśnie w taki sposób, żeby móc się przymierzyć do roweru. Problem w moim przypadku jest taki, że pod ręką nie mam żadnego dobrego sklepu rowerowego. Ale z tym sobie poradzę jakoś. RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 04-07-2017 08:43 PM No i nie mogę się nie pochwalić - jakiś czas temu Tratina pisała, że dołączyła do grona kierowców, dzisiaj i mi się udało ![]() [attachment=78266] Prawko zdane w Krakowie, mam więc nadzieję, że teraz żadne rondo mi nie straszne
RE: Pochwal sie radoscia :) - mieciur - 04-07-2017 08:56 PM Hemili, przyjmij moje Gratulacje i szerokiej drogi życzę
RE: Pochwal sie radoscia :) - PJack - 04-07-2017 09:14 PM hemlighet napisał(a): No i nie mogę się nie pochwalić [ciach] Prawko zdane w Krakowie
Gratulacje RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 04-07-2017 10:28 PM Nooo Moja Droga GRATULACJE I ode mnie !!!!!!!!!!!! Pieknie Brawa , wiedzialam, ze sobie poradzisz
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 05-07-2017 12:34 AM No i kolejny adept, który będzie mógł wozić Forumowiczów po drogach i bezdrożach. Gratulacje Hemli.
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 05-07-2017 12:21 PM Jenkins nie daj się skręcać Stasiowi. Teraz wszyscy będą chcieli żebyś ich woziła. A tak zupełnie na serio, to witaj w klubie Szczerze gratuluję zdania niełatwego egzaminu. Wielkie brawa
RE: Pochwal sie radoscia :) - Jozin - 05-07-2017 01:13 PM A może trzeba iść za ciosem , i pomyśleć o wyższych kategoriach. ![]() Ostatnio wśród kobiet jest widać rozpowszechniona moda kat CE-D , i na placach manewrowych w Krakowie bardzo dużo pań kręci ciężarówkami i autobusami. RE: Pochwal sie radoscia :) - kunlun - 05-07-2017 03:57 PM Muszę się pochwalić radością ![]() Dzisiaj przyszły nasze nowe plecaczki z Deuter'a ![]() Adrian za chwilę wstawi zdjęcie
RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 05-07-2017 04:09 PM [attachment=78269]
RE: Pochwal sie radoscia :) - PJack - 05-07-2017 04:13 PM No ładne, oby długo i dobrze się nosiły
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 05-07-2017 04:16 PM Dziękuję Wam bardzo! Jak tylko nie będziecie się bali ze mną jeździć to zapraszam Jozin póki co muszę się nauczyć kręcić naszą Octavią, też do najmniejszych nie należy Ale to fakt, w Krakowie faktycznie często widuje się kobitki np. w autobusach MPK
RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 05-07-2017 08:32 PM Jeszcze raz gratulacje, bardzo szczere gratulacje dla Hemli. Kunlun i Grabarz po pierwszym wypadzie dajcie znać jak Wam się noszą te Wasze nowe "pociechy"
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 06-07-2017 07:41 AM Deuter też mi się marzy, Hemli gratulacje, teraz do Tomtura na kurs maluchem a potem zapraszam do mnie, znajdziemy Ci jakiś gabaryt żebyś mogła trochę Kraków zdemolować
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 06-07-2017 03:58 PM Grabarz i Kunlun, widzę, że poszliście w zachodnim stylu. Do plecaka wejdzie dwoje majtów, trzy koszulki, kurtka i spodnie. Reszta jest nakumulowana w kartach płatniczych. Tak już widziałem przed 20 laty chodzić Austriaków po górach. My na ciężko z wielkim plecorem i oni właśnie z takimi jak Wy. ![]() Jednak dobry wybór.
RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 06-07-2017 04:17 PM Stasiu napisał(a): Grabarz i Kunlun, widzę, że poszliście w zachodnim stylu. Do plecaka wejdzie dwoje majtów, trzy koszulki, kurtka i spodnie. Reszta jest nakumulowana w kartach płatniczych. Tak już widziałem przed 20 laty chodzić Austriaków po górach. My na ciężko z wielkim plecorem i oni właśnie z takimi jak Wy.
![]() Jednak dobry wybór. ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 31-08-2017 09:04 PM Na górskie wycieczki kupiłem sobie kolejnego przyjaciela: https://www.ceneo.pl/47649709?se=9jCyx9WaaYnQgt6MxxlBqB7H0C1TBDZh&gclid=EAIaIQobChMIwvKv-aGC1gIVFV4ZCh3NkwJZEAAYASAAEgJqgPD_BwE Myślę, że mi pomoże. Na razie jesteśmy w fazie wzajemnego zapoznawania się.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 31-08-2017 09:16 PM To bedziesz niedlugo dodatkowy plecak na sprzęt elektroniczny potrzebował
RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 01-09-2017 07:36 AM Kolega niedawno kupił sobie takie cudo i jest zadowolony, sprzęt nie do zajeb....ania
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-09-2017 12:55 PM Pablo napisał(a): To bedziesz niedlugo dodatkowy plecak na sprzęt elektroniczny potrzebował
![]()
Pawle, nie jesteś daleko od prawdy. Mam tego już 1/3 plecaka. Nim się tym wszystkim ostroję, to inni już są daleko w przodzie. Coś o tym może powiedzieć Yoter i Lidka. grabarz napisał(a): Kolega niedawno kupił sobie takie cudo i jest zadowolony, sprzęt nie do zajeb....ania
![]()
No prawie. Ostatnio ręka pozostała ciężka, ale przedmioty z niej częściej wypadają. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 21-11-2017 05:16 PM Kupiłem sobie upgrade Power Director. Muszę się z nim zaznajomić. Chociaż filmiki będą miały lepszą jakość i zaspokoję Pawła. RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 21-11-2017 05:39 PM Też się pochwalę zakupiłem spawarkę migomat z MMA jutro odbieram bo dziś nie dam rady. Już się nie mogę doczekać jak dziecko normalnie. RE: Pochwal sie radoscia :) - conti - 21-11-2017 05:44 PM Michał rozumiem, że jak pojawi się jakiś problem z tłumikiem w samochodzie, to dla forumowiczów będziesz miał jakieś zniżki!?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 21-11-2017 06:16 PM No nie ma sprawy. Choć sprzęt jest do mojego użytku domowego / hobbistycznie. W sumie tłumika jeszcze nie spawalne więc będzie okazja się nauczyć. Jak na razie w panie są regały, koziołki pod blat roboczy i bagażnik do terenówki. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 21-11-2017 08:01 PM Stasiu napisał(a): Kupiłem sobie upgrade Power Director. Muszę się z nim zaznajomić. Chociaż filmiki będą miały lepszą jakość i zaspokoję Pawła.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 11-12-2017 06:18 PM Dzisiaj obnowiłem Alpenverein na rok 2018. Przy okazji zakupiłem nową lążę: [attachment=79770] Według nowej normy. Janusz, teraz się już nie wymigam od Konigsjodlera.
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 11-12-2017 07:17 PM Stasiu napisał(a): Dzisiaj obnowiłem Alpenverein na rok 2018. Przy okazji zakupiłem nową lążę:
Według nowej normy. Janusz, teraz się już nie wymigam od Konigsjodlera. ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 19-12-2017 03:28 PM Świąteczne trojaczki ![]() Już nie będziemy anonimowi na szlaku [attachment=79783] RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 15-05-2018 05:32 PM Bardzo długo o nim marzyłem aż wreszcie dziś zamówiłem ![]() http://www.wypad.com.pl/pl/p/Plecak-Deuter-Aircontact-55-10-midnight-moss/1795 Plus jeszcze kilka dupereli
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 15-05-2018 06:07 PM Fazik, dobry wybór. Widzę nawet, że odpuściłeś sobie w litrażu. Teraz jest na Tobie, żeby na nim pleśń nie wyrosła. RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 15-05-2018 06:18 PM Będziesz Pan zadowolony! RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 15-05-2018 06:25 PM No no ![]() Ciekaw jestem twojej opinii ? RE: Pochwal sie radoscia :) - TomaszRT - 15-05-2018 07:46 PM Plecak zacny ale z cenami już przesadzają.. RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 16-05-2018 06:48 AM TomaszRT napisał(a): Plecak zacny ale z cenami już przesadzają..
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 16-05-2018 12:23 PM Fazik napisał(a): Bardzo długo o nim marzyłem aż wreszcie dziś zamówiłem
![]() http://www.wypad.com.pl/pl/p/Plecak-Deuter-Aircontact-55-10-midnight-moss/1795 Plus jeszcze kilka dupereli ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 03-07-2018 04:11 PM No, to się pochwalę... ![]() Spełniam marzenia i kompletuję zestaw skiturowy. Mam już nartki, wiązania i buty, do pełni szczęścia brakuje mi jeszcze fok, kasku i... zimy, ale z tym ostatnim, to uzbroję się w cierpliwość Chociaż w tym roku chyba jak nigdy wcześniej będę czekała na jakiś porządny śnieg ![]() [attachment=81968] [attachment=81969] RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 03-07-2018 05:15 PM Biedny, nielubiący zimy Wojtek ![]() Gratulacje
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 03-07-2018 05:31 PM Świetny zestaw
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 03-07-2018 06:03 PM Fazik napisał(a): Biedny, nielubiący zimy Wojtek
![]() Gratulacje ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 03-07-2018 06:20 PM To że mnie przegoni to pewnik ,ale skompletuje sprzęt przede mną ja mam tylko narty
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 03-07-2018 06:40 PM Fazik napisał(a): Biedny, nielubiący zimy Wojtek
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 03-07-2018 08:03 PM Stasiu napisał(a): Mnie więcej cieszy, jak Hemli przegoni Tomtura. ![]()
tomtur napisał(a): To że mnie przegoni to pewnik ,ale skompletuje sprzęt przede mną ja mam tylko narty
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 07-07-2018 01:50 PM A też się pochwalę, co tam : mój nowy domek: [attachment=81978][attachment=81979] RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 07-07-2018 02:37 PM Fajnie, a gdzie i kiedy próba.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 07-07-2018 05:06 PM Justyna to jak dobije w miejsce tego koncertu to dziadka pod dach przygarniesz
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 07-07-2018 05:32 PM trati, fajny husky
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 07-07-2018 09:38 PM Stasiu napisał(a): Fajnie, a gdzie i kiedy próba.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 07-07-2018 09:56 PM tomtur napisał(a): Justyna to jak dobije w miejsce tego koncertu to dziadka pod dach przygarniesz
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 12-07-2018 06:18 AM Hej Misiaczki ![]() Cd koncertu. Miejsca w namiocie brak, zostają przedsionki, ale jakbyście byli dajcie znaka. Miłego weekendu !
RE: Pochwal sie radoscia :) - roman.d - 15-07-2018 01:29 PM szewczyczek napisał(a): trati, fajny husky
![]()
Też mam huskego: suczka, wabi się Bystra, na cześć szczytu na Słowacji. A swoją drogą uparta, o matko! Tak, to wielkie wyzwanie mieć huskiego. A tresura...o rany. Wiele ją nauczyłem, ale jak ma podać łapę, czy zrobić siad, czy leżeć na komendę słowną lub znak ręką, to tak się kręci, wierci, oczami przewraca, mówię Wam. W końcu się łaskawie położy, ale ile ją to kosztuje. RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 09-08-2018 02:05 PM Witajcie !!! ![]() Troszkę spóźnieni, ale bardzo szczęśliwi z radością chcieliśmy ogłosić, że w gronie Forumowiczów GŚ odbył się kolejny ślub !!! ![]() A dokładnie w dniu 4 sierpnia tegoż roku na ślubnym kobiercu stanęli: Malwina i niejaki Mieciur, występujący od teraz jako: Pan i Pani B W dalszym ciągu jesteśmy pod wrażeniem minionych chwil oraz nie możemy uwierzyć w to, że realnie jesteśmy Małżeństwem ![]() Chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować wszystkim Gościom obecnym na uroczystości oraz Tym, którzy byli z Nami myślami w tym ważnym da Nas dniu. Dziękujemy wszystkim za piękne życzenia - Mamy nadzieję, że się spełnią ![]() Ściskamy Was mocno ![]() ps. Jako dowód załączamy wspólne zdjęcie oraz przesyłamy gorące pozdrowienia z MINI podróży poślubnej
RE: Pochwal sie radoscia :) - Oliwka - 09-08-2018 02:39 PM Kochani Państwo B, życzę Wam wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() Cudownie wyglądacie na weselnej fotce, oczywiście goście też fantastycznie się prezentują
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 09-08-2018 05:30 PM Gratulacje raz jeszcze! )
RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 09-08-2018 08:17 PM Wysokich lotów życzymy ... Pan Mieciur i Pani Mieciurowa
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 09-08-2018 08:26 PM gosia3ek napisał(a): Wysokich lotów życzymy
... Pan Mieciur i Pani Mieciurowa ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Bogusia - 10-08-2018 12:16 AM Ach, co to był za ślub... Piękna para, wspaniała miłość, która może góry przenosić ![]() Jeszcze raz samych szczęśliwych dni!
RE: Pochwal sie radoscia :) - PJack - 10-08-2018 01:24 AM Drodzy Państwo B. :-) Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia ![]() Niech wam się darzy, zdrowie i szczęście dopisuje :-) RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 10-08-2018 04:28 AM Od Cieszynioków również najlepsze życzenia na nowej drodze życia, a może lepiej na nowym szlaku życia ![]() Najlepszego
RE: Pochwal sie radoscia :) - Łukasz - 10-08-2018 06:11 AM Wszystkiego najlepszego ! RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 10-08-2018 06:50 AM I ode mnie wszystkiego najlepszego. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 10-08-2018 07:52 AM Malwina napisał(a): gosia3ek napisał(a): Wysokich lotów życzymy
... Pan Mieciur i Pani Mieciurowa ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 10-08-2018 08:52 AM Cytat: Ten Pan u tej Pani nigdy nie będzie Krzysztofem.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 10-08-2018 10:46 AM Jeszcze raz - wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 10-08-2018 11:38 AM Wszystkiego najlepszego na nowym szlaku waszego życia,no i owocnej podróży ślubnej
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 15-08-2018 04:58 PM Witamy Forumowiczów ![]() Ufff.... Wróciliśmy do normalności Mąż przeprowadzony, a ja w końcu dziś odespałam całe to zamieszanie ![]() I powiem więcej jest cudnie ![]() Dziękujemy Wszystkim za piękne życzenia, wierzymy, że się spełnią ![]() W napięciu wyczekujemy kolejnego Bibowego spotkania, teraz wyjazdy staną się prostrze ![]() Pozdrawiamy ciepło ![]() Pan i Pani B. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 15-08-2018 05:51 PM Malwina, Ty a odespana? Co wiem Ciebie budzić przed 8:00 to jest problem.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 15-08-2018 11:13 PM Dziś to o 11 Mąż nie mógł mnie dobudzić
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 06-10-2018 10:18 PM No i stało się......... ![]() Dzięki Wam spełniło się jedno z Naszych małych marzeń ![]() Po wielu perturbacjach dziś o godz. 10:00 udało Nam się w końcu wyruszyć w Naszą podniebną podróż ![]() i powiem więcej - było bosko ![]() [attachment=82955][attachment=82956][attachment=82957][attachment=82958][attachment=82959][attachment=82960][attachment=82961][attachment=82962][attachment=82963][attachment=82964][attachment=82965][attachment=82966][attachment=82967][attachment=82969][attachment=82970][attachment=82971][attachment=82972][attachment=82973] Kochani z całego serducha dziękujemy Wam za te cudowne chwile, zostaną w Nas już na zawsze ![]() ps. Pamiętajcie marzenia się spełniają ![]() Pozdrawiamy ciepło
RE: Pochwal sie radoscia :) - Bogusia - 06-10-2018 11:44 PM Wspaniale! Jestem taka szczęśliwa, że wszystko tak pięknie się udało ![]() Ściskam Was mocno! RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 07-10-2018 04:31 AM Fajnie mieliście gratuluję odwagi bo chyba do tego latawca bym nie wszedł???? RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 07-10-2018 09:44 AM Bogusia napisał(a): Wspaniale!
Jestem taka szczęśliwa, że wszystko tak pięknie się udało ![]() Ściskam Was mocno!
tomtur napisał(a): Fajnie mieliście gratuluję odwagi bo chyba do tego latawca bym nie wszedł????
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 07-10-2018 11:57 AM No to teraz musicie się zapisać do aeroklubu.. może jakie szybowce
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pedro - 07-10-2018 01:00 PM Fajna przygoda
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 07-10-2018 01:05 PM Pablo napisał(a): No to teraz musicie się zapisać do aeroklubu.. może jakie szybowce
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Bogusia - 07-10-2018 08:30 PM Malwina napisał(a): Skrzaty nam doniosły, że to Twoja zasługa
![]()
O nie nie, pomysł ewoluował i ostateczny kształt Waszej przygody był wspólną zasługą wielu tu obecnych Malwina napisał(a): Szybowce, skok ze spadochronem, paralotnia (...) ja jestem chętna na wszystko
![]()
Ooo będzie się działo! RE: Pochwal sie radoscia :) - gosia3ek - 07-10-2018 09:24 PM Fajnie że się Wam w końcu udało polecieć Brawo Wy
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 07-10-2018 09:32 PM tomtur napisał(a): Fajnie mieliście gratuluję odwagi bo chyba do tego latawca bym nie wszedł????
Pawle, wypowiedź Tomtura według mnie zasługuje na zapisanie do leksykomu: RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 07-10-2018 10:53 PM Malwina napisał(a): No i stało się.........
![]() Dzięki Wam spełniło się jedno z Naszych małych marzeń ![]() Po wielu perturbacjach dziś o godz. 10:00 udało Nam się w końcu wyruszyć w Naszą podniebną podróż ![]() i powiem więcej - było bosko ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 09-10-2018 04:05 PM Woow, podziwiam Was za odwagę, ja tak jak Tomtur, chyba bym się nie przełamała Ale patrząc na zdjęcia, to zdecydowanie było warto
RE: Pochwal sie radoscia :) - Malwina - 10-10-2018 06:52 PM Hemili, nie było aż tak strasznie. Trochę tłukło, rzucało, huśtało ale warto i przygoda przednia
RE: Pochwal sie radoscia :) - Krzysiek - 27-10-2018 07:47 PM Po kilku miesiącach poszukiwań zakupowych okazji dostałem dzisiaj gotowy do użycia zapasowy zestaw turowy ![]() Znając życie będzie się kurzył w piwnicy ale póki co czeka pod ołtarzem na śnieg ![]() [attachment=83263] Nie za lekki i nie za ciężki jak na to co sobą reprezentuje...
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 27-10-2018 08:13 PM Mi to wygląda na zestaw na mocno i szybko topniejący śnieg taki typu "zostanę na powierzchni mimo wszystko" ![]() Radujemy się z Tobą
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 27-10-2018 10:12 PM Teraz to i skuterem nie dogonię
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 27-10-2018 10:20 PM [attachment=83266] Mi zostały do kompletu foki ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Krzysiek - 28-10-2018 05:50 AM Fazik napisał(a): "zostanę na powierzchni mimo wszystko"
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - cleopatra_ - 22-11-2018 08:59 AM Mnie już w weekend czekają tatry! Nocleg w Zakopcu już zaklepany, plany tras in the making, nie mogę się doczekać! Mam nadzieje, że warunki w wysokich tatrach nie tak złe, jak ludzie piszą, i nie będę znowu zmuszona do zawrócenia w połowie drogi ;( RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-11-2018 04:32 PM No, jakiegoś szaleństwa w chodzeniu po kopcach się niespodziewaj. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 23-12-2018 07:54 PM Się dziś dociepliłem, u góry i u dołu ![]() https://www.decathlon.pl/kurtka-travel-500-3w1-mska-id_8493044.html https://www.decathlon.pl/spodnie-sh500-x-warm-stretch--id_8493790.html RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 23-12-2018 08:30 PM Gratuluję zakupów ![]() Spodnie podszyte polarem, a zewnętrzna warstwa taka jak mamy w tych letnich spodniach ? (w tych których byliśmy na Fatrze ). RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 23-12-2018 08:34 PM Zewnątrz materiał mocniejszy, polar nie jest podszyty, to jakby jednolita struktura, elastyczne ale mogły by być w rozmiarze 52, u nas max 50, może na dekathlon.cz by były 52 bo w nogach mam trochę ciasnawo. Edit: Są na D.CZ 2XL, z opisu wychodzi że są nieco większe..1299 koron = 215 Pln... RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 23-12-2018 08:44 PM A czy ja bym ładnie wyglądał w czymś takim: https://www.decathlon.pl/kurtka-hybrid-zielono-nieb-id_8394681.html#s2XL ![]() Zobaczymy, zamówione. RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 23-12-2018 08:48 PM Fajnie rozwiązany kaptur kiedyś się nad nią zastanawiałem, ale cena mnie zniechęciła ![]() Iza zawsze mówi, że ładnemu we wszystkim ładnie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 23-12-2018 09:05 PM Mam bluzy z takim kapturem z Deca. https://www.decathlon.pl/koszulka-termoaktywna-na-narty-freshwarm-neck-mska-id_8398502.html RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 23-12-2018 09:14 PM Spoko opcja. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 23-12-2018 10:31 PM Jutro oczekuję lawinę pozytywnych doznań z podarunków świątecznych. Wierzę, że najwięcej będzie tych górskich.
RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 27-12-2018 04:40 PM I jak tam, Aniołek/Gwiazdor/Mikołaj przyniósł Wam coś górskiego? ![]() Ja się pochwalę, że dostałam w końcu porządne światełko. Przetestuję pewnie w Sylwestra na nartach
RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 08-01-2019 09:38 PM A takie cudo sobie zamówiliśmy podobno jest zaje...ta ?https://www.skalnik.pl/kuchenka-fms-x2-fire-maple-638556 RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 08-01-2019 09:59 PM Jak wypróbujecie, to zdaj relację.
RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 08-01-2019 10:01 PM Stasiu napisał(a): Jak wypróbujecie, to zdaj relację.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 09-01-2019 07:41 AM Adrian ja mam Jetboila: [attachment=84138] , dokładnie taki i jestem mega zadowolona i POLECAM! wodę szybko gotuję i snieg również szybko topi itd , w sumie same zalety
RE: Pochwal sie radoscia :) - grabarz - 09-01-2019 09:26 AM tratina napisał(a): Adrian ja mam Jetboila:
, dokładnie taki i jestem mega zadowolona i POLECAM! wodę szybko gotuję i snieg również szybko topi itd , w sumie same zalety ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 15-02-2019 04:48 PM Ceny są różne trzeba poszukać w sieci. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 20-05-2019 08:00 PM Paweł mnie zbereźnił, że pełno bambetli w plecaku noszę i tem mnie potem przykuwa do ziemi. No tak, ale tych bambetli jest coraz więcej. Kupiłem sobie zegarek, ten pójdzie na rękę, ale kolejny kabel (już 5) zapełni woreczek z asesoriami.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Beskidniska - 20-05-2019 08:35 PM Stasiu... Wieczne Dziecko i Paparazzi
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 20-05-2019 08:44 PM Mam i ja :D[attachment=85222]
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 20-05-2019 09:06 PM Co Wy z tym garnkiem?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 20-05-2019 09:24 PM tomtur napisał(a): Mam i ja
:D
Widzę, że jeszcze większy bambetel niż ja. RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 21-05-2019 06:35 AM Ja pytam tylko dlaczego akurat to rozwiązanie kuchenki w zestawie z garnkiem. Muszę to zobaczyć, bo nie wiem dlaczego to rewelacyjny zestaw. A oczywiście lekka kuchenka i garnuszek to świetna rzecz ![]() Edit: Jak plecaki ciężkie, może warto spróbować przejść Niskie Tatry nie zabierając trunków? RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 21-05-2019 06:52 AM Z trunkami jak już oczywiście są w o jest tak. Dla kobiety przymierzyć i nie kupić to jak dla faceta polać i nie wypić. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 21-05-2019 07:02 AM Wojtek... Bez płynu nawet wielbłąd nie pójdzie... Czemu Jetboil? Bo ten system gotuje błyskawicznie i o 70% wydajniej jak tradycyjna kuchenka, no i waga, jedyny problem że trochę trudno podgrzać coś innego jak wodę ale nie jest to niemożliwe. Można dokupić kompatybilne naczynie alternatywne. https://taternik-sklep.pl/palnik-jetboil-zip-cooking-system.html?gclid=Cj0KCQjwoInnBRDDARIsANBVyATAlE5QWN1vLeyLWDdtxW-NBvJj2ym16S6ayCdLyGmO79pScijxsWsaAoRaEALw_wcB RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 24-05-2019 07:40 PM No to możemy planować wypad z biwakiem[attachment=85227]
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 24-05-2019 07:46 PM Namiot tak? No i fajnie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 24-05-2019 08:54 PM tomtur napisał(a): No to możemy planować wypad z biwakiem
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 24-05-2019 10:24 PM Stasiu napisał(a): tomtur napisał(a): No to możemy planować wypad z biwakiem
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 25-05-2019 04:20 AM Stanisław to 2 tak że szykuj sie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 25-05-2019 06:03 PM Ładna, zgrabna dwójka. [attachment=85230] [attachment=85231] RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 25-05-2019 06:36 PM No ładne cacko, ten Tomtur to ma gust, wszystkie turystki na szlaku by chcialy w takim spać. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 25-05-2019 07:25 PM tomtur napisał(a): Stanisław to 2 tak że szykuj sie
![]()
Ja mam swój urodzinowy. Nie chce mi się z Tobą ściskać. RE: Pochwal sie radoscia :) - Krzysztof45 - 02-07-2019 02:31 PM Zostałem zachęcony kawałkiem ziemi, a skończyłem oglądając namioty. No macie moc Panowie
RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 16-12-2019 09:40 PM Ja dziś testowałem na basenie swój prezent. Jak dla mnie super sprawa. Cena też ok. https://www.decathlon.pl/odtwarzacz-mp3-swimmusic100-v3-id_8563212.html RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 17-12-2019 05:33 AM A do jakiej głębokości się nadaje ten nadajnik?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 17-12-2019 08:37 AM Stasiu napisał(a): A do jakiej głębokości się nadaje ten nadajnik?
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 17-12-2019 08:51 AM Ja pływam bez czepka. Urządzenie zamontowane z tyłu głowy na pasku od okularów. Jestem zadowolony. Na głębokość ok 2 m też zanurkowalem i było ok. W środę i czwartek kolejne próby. RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 17-12-2019 02:57 PM Dziś moja radość jest jeszcze większą. Dzięki Fazikowi zakupiłem bilet na Rammsteina. Idealny prezent na urodziny. Koncert jest dzień po. RE: Pochwal sie radoscia :) - hemlighet - 19-12-2019 05:01 PM Ale fajnie, zazdraszczam Sama bym się przeszła, ale budżet napięty
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 20-12-2019 12:39 AM hemlighet napisał(a): Ale fajnie, zazdraszczam
Sama bym się przeszła, ale budżet napięty ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 20-12-2019 06:14 AM Wtedy kupują sprzęt do kuchni.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 20-12-2019 06:33 AM Stasiu napisał(a): Wtedy kupują sprzęt do kuchni.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 27-01-2020 08:34 PM Kupiłem sobie coś takiego: https://mmtsklep.pl/produkt/kurtka-puchowa-convey-in-hooded-jacket-men/ Tomaszu, nie tylko Ty będziesz się grzał puchem.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 27-01-2020 09:54 PM Niebieska? TA jasna? RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 28-01-2020 01:11 PM Mnie raczej wygląda jako ciemno niebieska. Nie mogłem zbytnio przebierać. Była to promocja. W moim sklepie otrzymałem 40 %. Na zł to wychodziło 550. RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 30-01-2020 07:56 PM Ładna kurtka, spodziewasz się siarczystych mrozów? ![]() To i ja się pochwalę ![]() [attachment=86503] Obym tylko pamiętał żeby go zabierać
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 31-01-2020 02:26 PM Fazik, za niecały miesiąc możesz go wypróbować. Coś z śniegu lub lodu zostanie w Tatrach. RE: Pochwal sie radoscia :) - TomaszRT - 31-01-2020 03:47 PM Stasiu napisał(a): Fazik, za niecały miesiąc możesz go wypróbować.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 31-01-2020 04:56 PM Chochołowska bezemnie, będę w trasie. Muszę znaleźć inne plecy do testu, pani w sklepie odpowiedziała na moje pytanie o gwarancję przeżycia gościa po zaaplikowaniu czekana w jego plecy że jak przeżyje to mam upust a jak nie to mega upust, tyle że z delikwentem w obu przypadkach muszę się pojawić w sklepie
RE: Pochwal sie radoscia :) - TomaszRT - 31-01-2020 05:21 PM Upust.. słabo.. Ramón Mercader dostał Order Lenina i tytuł Bohatera Związku Radzieckiego..
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 04-02-2020 05:57 PM No więc tak, zaopatrzyłem się w ten sam model puchówki co Stasiu błękitno - niebieski. Jak zmarznę to wiem na kogo zwalić
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 04-02-2020 06:38 PM Jeszcze, że zima w tym roku folguje.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 04-02-2020 07:18 PM Stasiu napisał(a): Jeszcze, że zima w tym roku folguje.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 01-05-2020 11:55 AM Łóżko dla mężczyzn w czasie pandemii Covid-19: [attachment=87409] RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 02-05-2020 05:17 PM Stasiu napisał(a): Łóżko dla mężczyzn w czasie pandemii Covid-19:
RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 22-06-2020 08:25 PM To ja się pochwalę że spadłem z wagi. Ile? No ile ? Sam nie wierzę ale wychodzi ........ 20 kg. W końcu znowu zmieściłem się w swoje ulubione spodnie Milo. Wiedziałem aby ich nie wyrzucać. Mam nadzieję że tendencja spadkowa się utrzyma jeszcze z 10 kg w dół i będzie super. RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-06-2020 10:14 PM Michał, gratulacje. Jeszcze się postaraj, żebyśmy Ciebie widzili na żywo.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 23-06-2020 05:21 AM Gratulacje
RE: Pochwal sie radoscia :) - Michał_DG - 23-06-2020 07:32 AM Staram się będę. Choć z czasem różnie bywa. RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 23-06-2020 05:32 PM Brawo Michał i życzę Ci wytrwałości! RE: Pochwal sie radoscia :) - mieciur - 26-06-2020 01:13 PM My tylko chcelismy się pochwalić, dziś o 12:39 przyszła na świat nasza Martynka ???? RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 26-06-2020 07:38 PM Panie Krzysztofie, Malwina Gratulacje RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 26-06-2020 07:57 PM No, gratulacje. Kolejne forumowe dziecko. Malwino, Krzysztofie cieszę się razem z Wami. Trochę mam smutek w sercu, ponieważ kolejni forumowicze już nie będą tacy wolni. Jednak takie jest życie i przychodzi czas, kiedy trzeba wypełniać swoje przeznaczenie.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 26-06-2020 08:41 PM Panie Krzysztofie Gratulacje dla was w szczególności dla Dziewczyn
RE: Pochwal sie radoscia :) - Oliwka - 28-06-2020 06:40 PM Gratulacje dla rodziców no i witamy Martynkę
RE: Pochwal sie radoscia :) - mieciur - 05-07-2020 09:26 AM Dziękujemy za życzenia i gratulacje Jesteśmy już od paru dni razem w domu. Dziewczyny czują się bardzo dobrze. Stasiu nie martw się, raz na czas spotkamy się w górach
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 31-08-2020 12:19 PM Dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy. Jutro dołączam do Mirka i Grizliego. . Jeszcze kto dołączy? Potrzebuję partnera do dreptania po górach mimo weekendy.
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 31-08-2020 12:59 PM Jak mi zapłacisz emeryturę to ja dołączę ![]() Dużo zdrowia i towarzystwa na szlaku Stasiu
RE: Pochwal sie radoscia :) - mirek - 31-08-2020 02:34 PM Stasiu napisał(a): Dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy.
Jutro dołączam do Mirka i Grizliego. . Jeszcze kto dołączy? Potrzebuję partnera do dreptania po górach mimo weekendy. ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 31-08-2020 06:40 PM Stasiu napisał(a): Dzisiaj jestem ostatni dzień w pracy.
Jutro dołączam do Mirka i Grizliego. . Jeszcze kto dołączy? Potrzebuję partnera do dreptania po górach mimo weekendy. ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 17-10-2020 11:59 PM Nie wiem czy to odpowiedni post, bo niby radość Górska - bo w Bieszczadach, ale też w mojej duszy tkwi, czyli chyba się nadaję... Pierwszy, nie spodziewany występ na 3 Festiwalu Trombita w Bieszczadach, stres mega, emocje, ech się działo ... [attachment=88665] [attachment=88666][attachment=88667] RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 18-10-2020 09:37 AM No Trati, gratulacje! Ważne, by realizować własne marzenia. ![]() Proszę się przygotować na Hajenke.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 18-10-2020 10:03 AM Ja zawsze wiedziałem, że Trati to ze swym śpiewem i gitarą coś osiągnie. Z początku myślałem, że Justyna przeszła na inny instrument. Janusz, takie trąbienie na trąbicie wśród kopców koło Głuchówki by ciekawie brzmiało..
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 19-10-2020 10:16 AM Trati zapodaj dźwięk a nie plakaty, posłuchamy ![]() Masz jakiś może link do koncertu? RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 19-10-2020 08:16 PM Pablo napisał(a): Trati zapodaj dźwięk a nie plakaty, posłuchamy
![]() Masz jakiś może link do koncertu?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 08-12-2020 05:27 PM Dzisiejszym zakupem tego ustrojstwa: [attachment=88891] dołączyłem do panów Moherowiczów. Panowie dajcie mi czas na zaprogramowanie, żeby doszło do zcalenia tego badziewia z moim organizmem w jedną całość. No i w sklepie śniegu nie sprzedawali.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 08-12-2020 08:41 PM Ja pierdu gdzie będziesz jeździł RE: Pochwal sie radoscia :) - Fazik - 08-12-2020 08:51 PM BRAWO STASIU! RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 08-12-2020 08:55 PM tomtur napisał(a): Ja pierdu gdzie będziesz jeździł
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 08-12-2020 09:01 PM Ja z tobą Skrzyczne zrobimy bo nasypia może w ten weckend, zobaczymy ile na produkują RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 08-12-2020 09:03 PM Soszow też spotkamy się na szczycie jak za dobrych czasów ale się cieszę, sprzecior wygląda na prawdę fajnie, buty mi się podobają
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 08-12-2020 09:04 PM Ale się cieszę RE: Pochwal sie radoscia :) - Mallaidh - 08-12-2020 09:14 PM tomtur napisał(a): Ale się cieszę
Najlepszy prezent od Mikołaja, prawda? RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 08-12-2020 09:26 PM tomtur napisał(a): Ja z tobą Skrzyczne zrobimy bo nasypia może w ten weckend, zobaczymy ile na produkują
Ode mnie z Kopca widzę nartostrady na Małym Skrzycznym. Są na biało. Indziej daleko, szeroko szaro, buro.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 12-12-2020 09:21 PM Stasiu napisał(a): Dzisiejszym zakupem tego ustrojstwa:
dołączyłem do panów Moherowiczów. Panowie dajcie mi czas na zaprogramowanie, żeby doszło do zcalenia tego badziewia z moim organizmem w jedną całość. No i w sklepie śniegu nie sprzedawali.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 13-12-2020 06:31 PM Paweł, problem w tym, że w sklepie, gdzie cały ten ekwipunek kupowałem, nie sprzedawali śniegu. Teraz mi się wróciły z nawiązką te ubekiwania nad brakiem śniegu od Tomtura i muszę cierpieć za te moje uśmieszki względem niego.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 13-12-2020 08:08 PM Soszów idę sprawdzić z buta we wtorek i potem Kolibiska.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 14-12-2020 03:37 PM Stasiu napisał(a): Paweł, problem w tym, że w sklepie, gdzie cały ten ekwipunek kupowałem, nie sprzedawali śniegu. Teraz mi się wróciły z nawiązką te ubekiwania nad brakiem śniegu od Tomtura i muszę cierpieć za te moje uśmieszki względem niego.
![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - tratina - 03-02-2021 07:04 PM Witajcie ![]() moja pierwsza własna piosenka i II z rzędu festiwal, jakby ktoś miał ochotę i spodoba mu się moja propozycja to zapraszam: https://m.facebook.com/events/916982809106930?view=permalink&id=917666335705244
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 16-04-2021 04:38 PM Wystarczy już tylko czytać!
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 16-04-2021 06:50 PM Co do moczenia kija, to akurat w wiadomościach czeskiej telewizji podawali, że dzisiaj rozpoczął się sezon na łowienie pstrąga.
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-04-2021 11:09 AM Stałem się wesołym właścicielem tego ustrojstwa: [attachment=89757] Kto był na Filipce ten wie. Jest to tylko mniejszy (domowy) zestaw. Nie mogę się już doczekać, kiedy go wypróbuję.
RE: Pochwal sie radoscia :) - TomaszRT - 22-04-2021 12:52 PM Stasiu napisał(a): Nie mogę się już doczekać, kiedy go wypróbuję.
![]()
Ja też nie mogę się doczekać RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 22-04-2021 12:54 PM Gdzie, kiedy i dlaczego tak mało?
RE: Pochwal sie radoscia :) - Pablo - 22-04-2021 01:00 PM A na środku jakiegoś małego prosiak możesz kręcić? ![]()
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-04-2021 01:17 PM Prosiak nie wejdzie. Raczej tylko golonko lub, kto woli, kurczaka.
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 22-04-2021 01:28 PM Stanislaw porzyczysz tomtur by sobie zrobil albo zrobimy u kamy RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 22-04-2021 01:37 PM Samochodów i grilli się nie pożycza ![]() Ja chyba znalazłem w końcu rozwiązanie na kociołek, taki dość uniwersalny, muszę jeszcze zobaczyć na żywo i będę się też pewnie zaopatrzał
RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 22-04-2021 01:45 PM No ja bym porzyczyl z kucharzem
RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-04-2021 03:40 PM szewczyczek napisał(a): Samochodów i grilli się nie pożycza
![]() ....
Zapomniałeś dopełnić "własnej żony" RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 22-04-2021 06:38 PM Dobra zwale sie do ciebie na rolberke
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 22-04-2021 07:39 PM Jaka pojemność? Dwa kije tylko? RE: Pochwal sie radoscia :) - Stasiu - 22-04-2021 07:54 PM Wojtek, ja nie planuję robić rojberkę na festynie, tylko w kręgu rodzinnym i wtedy dwa miecze wystarczą. Na jeden przypada cca 1 kg mięsiwa.
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 23-04-2021 07:43 AM Dobra dobra, jeszcze go będziesz gdzieś tachał, tylko zasilanie trzeb opanować
RE: Pochwal sie radoscia :) - yoter - 23-04-2021 08:34 AM To gdzie i kiedy?
RE: Pochwal sie radoscia :) - szewczyczek - 23-04-2021 11:49 AM I dlaczego tak późno i dlaczego tak mało? RE: Pochwal sie radoscia :) - tomtur - 23-04-2021 01:30 PM Do nyski sie zmiesci ten gryl ,a przedluzacz do wiatki szewczyka tez sie znajdzie
RE: Pochwal sie radoscia :) - magda11m - 23-02-2024 12:05 PM Radości dodaje myśl, że już coraz bliżej sezon turystyczny. Po tegorocznej zimie już nie moge się doczekać wycieczek w góry i wypadów rowerowych! |