|
Pochwal sie radoscia :)
|
| Autor |
Wiadomość |
maciek
Moderator

Grupa: Moderatorzy Forum
Status:
|
RE: Pochwal sie radoscia :)
maciek, zacznij grać w totolotka przy takim strzelaniu  Będziesz milionerem 
Jak wygram, zapraszam Was na wyprawę w Andy, dobra? Na trzy miesiące. (Jeśli moje towarzystwo nie będzie dla was uciążliwe)
|
|
| 02-09-2009 07:55 PM |
|
 |
Małgorzata

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
Życzę Wam wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni na nowej drodze życia, ściskam Was serdecznie Małgosia.
|
|
| 02-09-2009 07:56 PM |
|
 |
KasiaA
KrakowiankA

Status:
|
...
Jak wygram, zapraszam Was na wyprawę w Andy, dobra?  Na trzy miesiące. (Jeśli moje towarzystwo nie będzie dla was uciążliwe)
Maćku jak pojedziemy to na forum publicznym zobowiązuje się gotować dla ekipy (jak na zonę przystało ) prać nie będę
I co? Kupiłeś już los? 
Życzę Wam wszystkiego najlepszego i samych szczęśliwych dni na nowej drodze życia, ściskam Was serdecznie Małgosia.
Małgosiu, dziękuję mam nadzieję ze osobiście też nam tego pożyczysz?
"[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
|
|
| 02-09-2009 08:00 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Gratulacje Kasiu  dobry był z niego kompan w górach ,mieszkał na miejscu ale z drugiej strony czemu ma miec lepiej jaki MY 
Tomturze, nie lamentuj. Tak zawsze jest. Chłopina się ożeni i tracisz współtowarzysza do wypraw. Na szczęście jestem ja . Ja już się za młodu wyszalałem i teraz mam czas na swoje kopczyki. Każdy musi przejść tą metamorfozę: kopczyki - ślub - rodzina - domowe kapcie - kopczyki.
Tomek, teraz to On bliżej Tatr mieszka, Babią z okna widzie, że o Pilsku nie wspomnę, piwko na tarasie pije i plany układa. Nawet nowy plecak od zony dostał, większy (czytaj pakowniejszy) żeby więcej szpeju się pomieściło
A skąd wszyscy wiedzą ze to Paweł?  
O tym już wszystkie wróble na drzewach ćwierkały. Wszyscy czekali, kiedy się do tego publicznie przyznacie. Co do nowego plecaka, to chyba nie był zbyt dobry pomysł. Kiedy rodzinka się powiększy, to raczej nosidełko by się przydało.
Inaczej, gratulacyjki obu. Tylko nie zapomnijcie na kopczyki i zwłaszcza Wasze ulubione skitury.
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2009 08:03 PM przez Stasiu.
|
|
| 02-09-2009 08:03 PM |
|
 |
maciek
Moderator

Status:
|
Maćku jak pojedziemy to na forum publicznym zobowiązuje się gotować dla ekipy (jak na zonę przystało  ) prać nie będę
I co? Kupiłeś już los? 
Los kupiony. Trzymajcie kciuki. No i pakujcie się. Na półkuli południowej zbliża się wiosna, a potem lato i... lecimy.
A co umiesz gotować najlepiej? Rosół z kondora?
Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-09-2009 08:05 PM przez maciek.
|
|
| 02-09-2009 08:04 PM |
|
 |
lapikus

Status:
|
Życie już dawno nauczyło mnie wielkiego szacunku, pokory i cierpliwości do gór!!!
|
|
| 02-09-2009 08:18 PM |
|
 |
KasiaA
KrakowiankA

Status:
|
...
Tomturze, nie lamentuj. Tak zawsze jest. Chłopina się ożeni i tracisz współtowarzysza do wypraw.
albo zyskuje współtowarzyszkę jak mnie pamięć nie myli to Tomek nigdy do tej pory nie chciał iść ze mną w góry...
Na szczęście jestem ja  . Ja już się za młodu wyszalałem i teraz mam czas na swoje kopczyki.  Każdy musi przejść tą metamorfozę: kopczyki - ślub - rodzina - domowe kapcie - kopczyki.
Domowe kapcie? oszaleliście? Jak są w sklepach takie super buty górskie? zwłaszcza dla zony...
O tym już wszystkie wróble na drzewach ćwierkały. Wszyscy czekali, kiedy się do tego publicznie przyznacie. Co do nowego plecaka, to chyba nie był zbyt dobry pomysł. Kiedy rodzinka się powiększy, to raczej nosidełko by się przydało. 
Deuter nosidełka super robi, fakt 
Ciekaw jestem gdzie ćwierkały... szukałam i nawet wzmianki nie było... na żadnym drucie 
Inaczej, gratulacyjki obu. Tylko nie zapomnijcie na kopczyki i zwłaszcza Wasze ulubione skitury. 
Dziękuje Stasiu 
...
Los kupiony.  Trzymajcie kciuki.  No i pakujcie się. Na półkuli południowej zbliża się wiosna, a potem lato i... lecimy.
A co umiesz gotować najlepiej? Rosół z kondora? 
Po podróży poslubnej jeszcze się nie rozpakowałam więc jestem gotowa 
Rosół z kondora? Oj, chyba mnie przeceniasz... najlepiej to wodę na liofilizat
"[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
|
|
| 02-09-2009 08:19 PM |
|
 |
KasiaA
KrakowiankA

Status:
|
|
|
| 02-09-2009 08:24 PM |
|
 |
maciek
Moderator

Status:
|
Rosół z kondora? Oj, chyba mnie przeceniasz...  najlepiej to wodę na liofilizat 
Dobra! Jakoś to będzie. W końcu Góry najważniejsze. A te liofilizaty jakoś przełknę, pod warunkiem, że tylko Ty będziesz je przygotowywać.
Pozdrów Pawła! 
Hej!
|
|
| 02-09-2009 08:25 PM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
Gratulacje Kasiu! Szczęścia i pomyślności Wam życzę! Pedro-założyciel GŚ prawie jak swatka To czekamy na Górskoświatowego dzidziusia teraz
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
|
|
| 02-09-2009 09:11 PM |
|
 |
Kania

Status:
|
I ja gratuluję serdecznie!
A przy okazji pochwalę się swoją radościę
W niedzielę wsiadam w PKS i pędzę w Tatry Może ktoś w przyszłym tygodniu też będzie wędrował w tamtych stronach??
|
|
| 03-09-2009 11:19 AM |
|
 |
paaulo
snow addict

Status:
|
Dzięki za życzenia i gratulacje. 
Maciek, (od)pozdrawiam.
|
|
| 04-09-2009 10:19 AM |
|
 |
Edyta85

Status:
|
Powodzenia na nowym szlaku życiowym, no i oczywiście forumowe maleństwo by się przydalo
"Jeżeli kobieta chce się realizować, wszystko jedno w jakiej dziedzinie, wcześniej czy później stanie przed wyborem między swoimi dążeniami a związkiem uczuciowym. Bo jeśli nawet partnerzy patrzą w tą samą stronę najczęściej widzą coś innego." E. Matuszewska
|
|
| 04-09-2009 10:40 AM |
|
 |
Dawid Way

Status:
|
Zamówiłem sobie dziś nowego t-shirta
~ I poczuć na sobie tę ciszę i ową się ciszą dokarmić... ~
|
|
| 18-09-2009 01:41 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
"W góry, w góry miły bracie, tam przygoda czeka na Cię..."
Urlop czas zacząć, Tatry solo, Gąsienicowa (Betlejemka - w Murowańcu komplet gości ) i wszystko ponad od 21 do 25 może 26
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
| 19-09-2009 09:00 PM |
|
 |
|
|