Wspomnienie pewnego lata...
|
Autor |
Wiadomość |
maciek
Moderator

Grupa: Moderatorzy Forum
Status:
|
RE: Wspomnienie pewnego lata...
Agnieszko!
Przeczytałem Twoje wspomnienia kilka razy i długo zastanawiałem się, jakby je skomentować.
Wprowadziłaś na Forum nowy, świeży powiew. Ukazałaś nam coś bardzo pięknego, a zarazem niezwykle prostego - coś, co każdy z nas nosi w sobie, ale boi się odkryć przed innymi do końca.
Dzielimy się z ludźmi naszą mądrością, wiedzą, doświadczeniem... Ukazujemy sprawność naszego ciała, jego wytrzymałość... A dlaczego tak mało wspominamy o naszym Sercu?
Bardzo wzruszające są Twoje przemyślenia. Dzięki.
|
|
04-04-2008 10:29 PM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
Trzeci z dedykacją  -proszę
Dla Ciebie Wszystko Doktorze
A tak na poważnie, dziękuję Wam, że tak miło przyjęliście te moje wspomnienia..
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
|
|
04-04-2008 10:29 PM |
|
 |
paulina
magurczanka ;)

Status:
|
Agnieszko- wspaniala relacja, dopiero dzis mialam okazje sie z nia zapoznac (przez moje problemy komputerowe...). Wspomnienie zupelnie inne niz wiekszosc formuowych literek, poza tym ukazuje jaka wrazliwa i otwarta z Ciebie osobka . Pozdrawiam serdecznie i jak zwykle przepraszam dzis za brak polskich znakow
Kiedy w tęczy na niebie rozpoznasz kolorów życia odbicie, to znaczy po prostu, że kochasz życie! (...)
|
|
04-04-2008 10:33 PM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
Agnieszko!
Przeczytałem Twoje wspomnienia kilka razy i długo zastanawiałem się, jakby je skomentować.
Wprowadziłaś na Forum nowy, świeży powiew. Ukazałaś nam coś bardzo pięknego, a zarazem niezwykle prostego - coś, co każdy z nas nosi w sobie, ale boi się odkryć przed innymi do końca.
Dzielimy się z ludźmi naszą mądrością, wiedzą, doświadczeniem... Ukazujemy sprawność naszego ciała, jego wytrzymałość... A dlaczego tak mało wspominamy o naszym Sercu?
Bardzo wzruszające są Twoje przemyślenia. Dzięki.
Dziękuję Ci Maćku! Uważam, że nie zasługuję na te wszystkie piękne słowa, pisałam co czułam, chciałam się z Wami tym podzielić i wcale nie oczekiwałam za to pochwał. Przeciwnie, bałam się, że ta moja relacja nie będzie tu pasować i zostanie przemilczana.. Jest mi bardzo, bardzo miło-naprawdę wzruszyłam się, że przyjęliście moje słowa w taki piękny sposób!
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
|
|
04-04-2008 10:35 PM |
|
 |
maciek
Moderator

Grupa: Moderatorzy Forum
Status:
|
...pisałam co czułam, chciałam się z Wami tym podzielić...
I w tym tkwi piękno Twoich wspomnień!
|
|
04-04-2008 10:40 PM |
|
 |
Snieshka

Status:
|
wyprzedzili, mnie,szybciej czytali ...
niestety w 1wszej trojce sie nie załape ale za to 4ty dla mnie obowiazkowo....Agnieszko,musze Cie poznac, chyba sie wybiore na wycieczke nad pomorze....
"Gdy maja Cię wieszać poproś o szklankę wody - nigdy nie wiadomo co się stanie, zanim przyniosą"
|
|
04-04-2008 10:40 PM |
|
 |
Gandzia1
@@@@@@@@@@@@@@

Status:
|
Dziś dopiero Agnieszko przeczytałam twoje wspomnienia... i łzy zakręciły mi się -tak osobiste ujęcie....
Góry były i są moją ucieczką od spraw które mnie gniotą a czasem chcą złamać.Tam dopiero patrzę na pewne sprawy inaczej....
|
|
05-04-2008 07:40 AM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Zawsze przychodzę z gratulacjami pózno. Tych książ będzie trzeba na zapas. Aga wybrała dobry kurz
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
|
|
05-04-2008 12:49 PM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
Świetnie Agnieszko czytało mi się te wspomnienia .Są bardzo ujmujące.Sięgają głębi duszy człowieka .A równocześnie gdzieś w tle pojawiają się góry. Począwszy od Świętokrzyskich poprzez Tatry na Bieszczadach skończywszy .Bardzo umiejętnie połączyłaś to wszystko razem
Dziękuję za tę opowieść-relację
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
05-04-2008 01:14 PM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
Bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękuję za tyle serdecznych słów, może kiedyś napiszę coś jeszcze
|
|
05-04-2008 01:40 PM |
|
 |
Pablo
pablo

Status:
|
Bardzo Wam wszystkim jeszcze raz dziękuję za tyle serdecznych słów, może kiedyś napiszę coś jeszcze 
Agnieszka otwórz jakiś swój wątek i pisz pisz ile się da...
Zaprzyjaźnij się z człowiekiem, który chodzi po górach
|
|
05-04-2008 01:49 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Pisz! Pisz! Pisz!
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
|
|
05-04-2008 05:13 PM |
|
 |
KaRoLiNa :)
:)

Status:
|
Agnieszko Ja dopiero dziś przeczytałam cd. Twoich wspomnień. Co powiem?? A co ja tu mogę powiedzieć. Podziwiam Ciebie-odważna jesteś. Bardzo pięknie napisał to maciek:
Bardzo wzruszające są Twoje przemyślenia.
Pisz więcej bo....pokazałaś, że ślicznie potrafisz nas zainteresować swoimi literkami Czekamy na kolejne wspomnienia i nie tylko
|
|
07-04-2008 10:18 AM |
|
 |
Anetta

Status:
|
Ja też dopiero dzisiaj mogłam zapoznać się z Twoimi wspomieniami Agnieszko, i ciągle jestem pod wrażeniem tego co przeczytałam, nie wiem nawet co napisać, skoro wszyscy wszystko już napisali, po prostu bardzo Ci dziekuję za to co napisałaś, daje do myślenia ...
|
|
07-04-2008 09:25 PM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
|
|
07-04-2008 09:44 PM |
|
 |
|