Hej
Dzięki za wszystko!!! Zrobiliście niesamowitą niespodziankę dla Bogusi. Chwaliła się wszystkim jakich to mamy ciepłych i otwartych ludzi na Forum!!!
Agnieszka, Anetta, Rycho i Tymek dziękuję Wam serdecznie ze przybycie, szkoda że tak krótko, ale cieszę się że w tym natłoku gości i wrażeń mogliśmy się spotkać choć na chwilkę.
Dziękuję Wam Wszystkim, których nie było, a którzy tak mocno zaangażowali się w sprawę z życzeniami i prezentem
Mamy tu niespotykany klimat na forum a to właśnie dzięki Wam Wszystkim. Jeszcze raz wielkie dzięki za każde dobre słowo i w ogóle za wszystko .
Właśnie dochodzę do tzw normy po dwóch dniach świętowania hehhe oj naprawdę się działo.
Na koncercie mieliśmy największą ekipę - rodziny, przyjaciół, koleżanek Bogusi z pracy, jednej drugiej, z uczelni, uczniów Bogusi z rodzicami, dyrektorki przedszkola, ogniska, i wielu wielu innych, naprawę nie spodziewałem się takiego odzewu (fanklub heheheh)
Załączam jeszcze kilka fotek z próby generalnej i koncertu.
Zaprzyjaźnij się z człowiekiem, który chodzi po górach
ja także gratuluję Bogusi wspaniałego dyplomu. Nie miałam okazji spotkać Bogusi, chyba imprezuje ha ha. Byłam na tym koncercie bardzo trudno napisać relację z takiego wydarzenia, także gratuluję Agnieszce również.