Odpowiedz  Napisz temat 
Wycieczka do ZOO z Julią-22.06.2008 r.
Autor Wiadomość
Agnieszka.S
Aga

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
Wycieczka do ZOO z Julią-22.06.2008 r.

Może i to niewielka wyprawa, ale biorąc pod uwagę, że ja ostatnio nigdzie nie jeżdżę, to dla mnie zawsze cośSmile
Kierowana chęcią pokazania dziecku zwierzątek, które tak doskonale rozpoznaje w telewizji postanowiliśmy z Rafałem zabrać małą do ZOOSmile
Co prawda mamy za oknem bociany, fruwające jastrzębie, krowy, konie, lisy, zające, sarny, dziki itd.-ale zawsze fajnie by zobaczyć słonia, wilka i inne egzotyczne zwierzątkaSmile
Zapakowaliśmy więc siebie, małą i prowiant do samochodu i ruszyliśmy w kierunku oliwskiego ZOO.
Ludzi było niesamowicie dużo, za dużo trochę jak na mnie, ale nie ma co narzekać- w końcu to już wakacje..
Julka biegała po całym ZOO i palcem wskazywała słonia, żyrafę i inne zwierzątka, a była tym niezwykle podekscytowanaSmile
Najbardziej podobały jej się kaczki-bo to obok królików jej ulubione "zwierzątka"-tak więc na całe ZOO roznosił się głośny okrzyk" te-te, te-te"-co oznacza "kwa-kwa, kwa-kwa";)
Było naprawdę fajnie, rodzinnie, dla mnie również nowe doświadczenie (przebieranie kupki na trawie w ZOO-obeszły nas mrówki, a mała uciekała bez pieluchy-ale zaprawiona w bojach dałam radęWink)
Trochę ręce bolały nas od noszenia 12 kg żywej masy-jak małej odechciało się chodzić, ale nie ma co narzekać-było super!Smile
A oto kilka fotek!Smile
    -przebieranie spoconej koszulkiSmile
    -pamiątkowe zdjęcie z mamusiąWink
    -odpoczynek po gonitwieSmile
    -rogaty kolegaSmile
    -pamiątka z ZOOSmile
    -szczęśliwa, ale tak zmęczona byłam jak wróciłam do domuWink

"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
23-06-2008 08:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Wiadomości w tym temacie
Wycieczka do ZOO z Julią-22.06.2008 r. - Agnieszka.S - 23-06-2008 08:02 PM

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: