Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (257): « Pierwsza < Poprzednia 144 145 146 147 [148] 149 150 151 152 Następna > Ostatnia »
Przedstaw sie...
Autor Wiadomość
Kiwi

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
RE: Przedstaw sie...

Smile to bardzo się cieszę Marku vel Lapikusie. Zdrowego dystansu do siebie nigdy za dużo (czy w tym klubie będą jakieś odznaki za dystans wobec sibie hi hi). Co do oczekiwań, staram się nie mieć ich za wiele (jeżeli już to bardziej wobec siebie) i po prostu brać to co daje mi życie i ludzie dookoła mnie. Oczekiwania zamieniłam na marzenia, które próbuję krok po kroczku realizować ...
Miło Cię poznać ...

Wszystko to, co nadaje smak i sens życiu jest bliżej niż myślimy ...

Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2009 07:28 PM przez Kiwi.

23-08-2009 07:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
lapikus

Kiwi napisał(a):
Co do oczekiwań, staram się nie mieć ich za wiele (jeżeli już to bardziej wobec siebie) i po prostu brać to co daje mi życie i ludzie dookoła mnie. Oczekiwania zamieniłam na marzenia, które próbuję krok po kroczku realizować ...
Miło Cię poznać ...

Magda napisała na początku naszej znajomości na tym forum, że znalazła we mnie bratnią muzycznie duszę (podobne zainteresowania). Ja mógłbym odbić teraz piłeczkę, bo mamy niezmiernie zbieżne spojrzenie na życiową rzeczywistość. Nie lubię marudzić i narzekać na swój los. Wolę zakasać rękawy i sam wziąć sprawy w swoje ręce. Marzeniami mam "wybrukowany" cały umysł. Ponieważ nie są zbyt wygórowane, sporo z nich zdążyłem już zrealizować, ale jeszcze długa lista przede mną tych, które dopiero czekają w kolejce. Oby tylko życia starczyło i zdrowie dopisało, czego i Tobie życzę!!!

Życie już dawno nauczyło mnie wielkiego szacunku, pokory i cierpliwości do gór!!!
23-08-2009 08:01 PM
Kiwi

lapikus napisał(a):
Magda napisała na początku naszej znajomości na tym forum, że znalazła we mnie bratnią muzycznie duszę (podobne zainteresowania). Ja mógłbym odbić teraz piłeczkę, bo mamy niezmiernie zbieżne spojrzenie na życiową rzeczywistość. Nie lubię marudzić i narzekać na swój los. Wolę zakasać rękawy i sam wziąć sprawy w swoje ręce. Marzeniami mam "wybrukowany" cały umysł. Ponieważ nie są zbyt wygórowane, sporo z nich zdążyłem już zrealizować, ale jeszcze długa lista przede mną tych, które dopiero czekają w kolejce. Oby tylko życia starczyło i zdrowie dopisało, czego i Tobie życzę!!!

Na szczęście prędzej czy później podobne kamyki wpadną do tego samego strumyka Marku :-)
Zatem trzymam kciuki za realizację marzeń tych małych i tych wielkich zarówno Twoich, moich i wszystkich forumowiczów ok

Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2009 08:16 PM przez Kiwi.

23-08-2009 08:14 PM
Stasiu

Ja też rad przywitam nasz nowy Owoc Południowy. Dobrze się zapisała i może będą z niej ludziska. Dożo o sobie, jak na początek, napisała. No, nie podała numeru butów, bo te są bardzo potrzebne na tym Forum. Big Grin Kiwi, baw się dobrze i nie zapominaj niekiedy coś napisać. ok

Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
23-08-2009 08:31 PM
Kiwi

Stasiu napisał(a):
Ja też rad przywitam nasz nowy Owoc Południowy. Dobrze się zapisała i może będą z niej ludziska. Dożo o sobie, jak na początek, napisała. No, nie podała numeru butów, bo te są bardzo potrzebne na tym Forum. Big Grin Kiwi, baw się dobrze i nie zapominaj niekiedy coś napisać. ok

Oj co ze mnie już wyrosło to już pewnie zostanie Big Grin Co o opisu o sobie to streszczałam jak się dało (nie mów Stasiu, że nie widać Big Grin). Kwestie rozmiarów zostawiłam na dalsze pogaduchy giggle W końcu co za dużo to niezdrowo ...

23-08-2009 08:40 PM
dr.Etker

Witaj Beato Smile

23-08-2009 09:05 PM
Łukasz

Kiwi napisał(a):
Ostatnio skończyłam 30 lat ale bez obawy jestem bezpieczna dla otoczenia (tylko nie mam na to żadnego zaświadczenia ;-).
Za pewien czas skończę 25 ale też jestem bezpieczny Wink
Uwielbiam ludzi, którzy mają dystans do siebie i "cięty" język.
Oj, to niestety nie mój klimat ... Sad

Mimo to Wink życzę wielu postów. I relacji, dramatów, uniesień, itd.

"I będziesz źle spał dopóki nie zapłacisz podatku"
24-08-2009 06:18 AM
Kasandra

Witajcie nowi-Maćku, Marku i KiwiSmile
Miłej zabawy na tym forum Wam życzęWink

Idę w góry-Gdzie mam wszystko, nic mi nie potrzeba, gdzie mogę poczuć kawałeczek nieba, gdzie brak zmartwień i nie męczy trwoga, gdzie złamana w środku poszukuję Boga....-Idę w góry!!!!!!
24-08-2009 09:39 AM
Kasandra

Kiwi napisał(a):
Co do oczekiwań, staram się nie mieć ich za wiele (jeżeli już to bardziej wobec siebie) i po prostu brać to co daje mi życie i ludzie dookoła mnie. Oczekiwania zamieniłam na marzenia, które próbuję krok po kroczku realizować ...

I bardzo dobrze Kiwiok
A marzenia nie są tylko po to by były, ale po to by się spełniły...Wink

Idę w góry-Gdzie mam wszystko, nic mi nie potrzeba, gdzie mogę poczuć kawałeczek nieba, gdzie brak zmartwień i nie męczy trwoga, gdzie złamana w środku poszukuję Boga....-Idę w góry!!!!!!
24-08-2009 09:44 AM
Kiwi

Łukasz napisał(a):
Za pewien czas skończę 25 ale też jestem bezpieczny Wink[/b]
Uwielbiam ludzi, którzy mają dystans do siebie i "cięty" język.
Oj, to niestety nie mój klimat ... Sad

Mimo to Wink życzę wielu postów. I relacji, dramatów, uniesień, itd.
[/quote]

Dziękuję i Tobie życzę tego samego. Co do owego "ciętego" języka to chodzi mi bardziej o umiejętność formułowania trafnych ripost niż docinania innym Smile i oczywiście wszystko w "zdrowych" granicach.

24-08-2009 09:47 AM
Piotr A.

SmileWITAM KIWI NA NA GŚ.ok

24-08-2009 10:02 PM
Dawid Way

Witam Wszystkich! Smile

Oto mój pierwszy post na tym forum, a więc wypadałoby się przedstawić. Mam na imię Dawid, mam 28 lat. Mieszkam na Pomorzu, w Tatry jeżdżę regularnie od 3 lat, zazwyczaj kilka razy do roku i ciągle mi mało... Oprócz górołażenia lubię wędrówki piesze, rowerowe i pływanie. Mam nadzieję, że będzie nam się miło forumowało. Big Grin

~ I poczuć na sobie tę ciszę i ową się ciszą dokarmić... ~
09-09-2009 01:41 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
magda.s.77
Brak aktywacji konta

Cześć Pomorzanin. Grupa północna rośnie w siłę Smile A skąd dokładnie, jeśli to nie tajemnica? Pozdrawiam i przyjemnego forumowania.

09-09-2009 01:53 PM
Zacytuj ten post w odpowiedzi
Dawid Way

Magda dzięki za miłe powitanie Smile dokładnie to z Tczewa - jakby ktoś nie wiedział to takie zaplecze Trójmiasta ok. 30 km od Gdańska.

~ I poczuć na sobie tę ciszę i ową się ciszą dokarmić... ~

Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-09-2009 02:47 PM przez Dawid Way.

09-09-2009 02:47 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Agnieszka.S
Aga

Witam wszystkich nowo przybyłych! Dawid ja dobrze znam Tczew-męża mam rodowitego "tczewiaka", a i sama rok mieszkałam w tym pięknym mieścieSmile
Super, że grupa Pomorzan rośnie nam w siłęSmile Trza by kiedy jakie spotkanie forumowe urządzićSmile

"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
09-09-2009 03:13 PM
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: