Kościelec - góra strachu
|
Autor |
Wiadomość |
BusterFM

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Kościelec - góra strachu
Jak mawia moja kolezanka - bialoruska malarka: Z historia, ktora namalujesz jest tak, ze ona jest juz gotowa tylko ukryta. Musisz ja odnalezc. KLUCISZ KLUCISZ i pytasz - Szto Ty chciesz mi skazat A potem jak z nasza glowa - EUREKA i ....
--
BusterFM
http://www.blog.tatromaniak.pl
Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-03-2009 11:19 AM przez BusterFM.
|
|
03-03-2009 11:17 AM |
|
 |
bober37

Status:
|
Piękny wytrawny opis wejścia. Nie zazdroszczę bo tam byłem a polek i miejsc widokowych poszukam w sezonie letnim. Pozdro :-)
Życie jest za krótkie....więc po cholerę być przeciętnym człowiekiem.... Kazimierz Kutz
|
|
03-03-2009 03:29 PM |
|
 |
dr.Etker

Status:
|
|
|
03-03-2009 05:42 PM |
|
 |
BusterFM

Status:
|
|
03-03-2009 06:38 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Magda, myślę, że fobię Kościelca przekonasz tylko w asyscie Forumowiczów. Z nami się chodzi po kopczykach łatwiej Może damy sobie takie staranie, żebyś w tym roku przekonała ten kopczyk o swych dobrych zamiarach. Może naplanujemy z tego powodu jakieś spotkanie w Murowańcu
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-03-2009 05:36 PM przez Stasiu.
|
|
03-03-2009 07:34 PM |
|
 |
magda.s.77
Brak aktywacji konta
|
Magda, myślę, że fobię Kościelca przekonasz tylko w asyscie Forumowiczów. Z nami się chodzi po kopczykach łatwiej  Może damy sobie takie staranie, żebyś w tym roku przekonała ten kopczyk o swych dobrych zamiareach. Może naplanujemy z tego powodu jakieś spotkanie w Murowańcu 
No tak... Faktycznie, jakoś tak mi to podchodzi pod kościelcofobię Jak to się mówi, w grupie razniej, więc jak terminy pozwolą... Trochę z wyboru, trochę z konieczności (a może to konieczność wyboru,albo wybór konieczności ), zagmatwanie, ale... omijam szerokim łukiem sezon - lipiec, sierpień... Jednak w czerwcu lub od września do pierwszych śniegów (o ile to nie nastąpi równomiernie), mogę się ustawiać na szturmowanie tej zmory
|
|
03-03-2009 11:56 PM |
|
 |
BusterFM

Status:
|
|
04-03-2009 12:40 AM |
|
 |
przemo

Status:
|
Buster skutecznie rozdemonizował Kościelca
|
|
04-03-2009 08:47 AM |
|
 |
ela.t
Ela

Status:
|
Witam 
I ja uległam Kościeluchowi, proszę wybaczcie mi dosłowność ale ta góra najpierw mile połechtała moją kobiecą próżność a potem pokazała mi gdzie moje miejsce... Próbowaliśmy wejść przy pięknej, idealnej pogodzie i kiedy szczyt był już na wyciągnięcie ręki po prostu nie daliśmy rady. Aż mnie coś w środku skręca żeby usiąść na samym szczycie i spojrzeć na horyzont. Najpierw była złość, potem szacunek, teraz tęsknota... Podobno tak zaczyna się prawdziwa miłość.
|
|
21-03-2009 12:51 AM |
|
 |
magda.s.77
Brak aktywacji konta
|
jak to miło usłyszeć, ze nie jest sie odosobnionym w swoich strachach i porażkach. Tu same tuzy, co niczego sie nie boją. W końcu ktoś z mojej ligi Pozdrawiam.
|
|
21-03-2009 07:37 AM |
|
 |
ela.t
Ela

Status:
|
Liga rządzi, liga radzi, liga nigdy Cię nie zdradzi
|
|
21-03-2009 08:59 AM |
|
 |
magda.s.77
Brak aktywacji konta
|
|
|
21-03-2009 09:06 AM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Widzę, że kandydatów na wyjście na Kościelec przybywa. Będzie trzeba zorganizować bibę z wyjściem na ten szczyt i tak pomóc niektórym, żeby pozbyli się tego fatum Kościelca
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
|
|
21-03-2009 07:25 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
Widzę, że kandydatów na wyjście na Kościelec przybywa. Będzie trzeba zorganizować bibę z wyjściem na ten szczyt i tak pomóc niektórym, żeby pozbyli się tego fatum Kościelca 
Jestem Za
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
21-03-2009 07:31 PM |
|
 |
roman.d

Status:
|
Ja też, z wysokości Karbu, prowadziłem dialog z Kościelcem. Jednak po latach muszę stwierdzić, że to dobrze, że wtedy nie mogłem stanąć na Jego szczycie, że mówił mi abym zszedł do Stawu...
PS. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś poproszę Go o audiencję i mi pozwoli...
Pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku.
|
|
21-03-2009 09:28 PM |
|
 |
|