|
Przedstaw sie...
|
| Autor |
Wiadomość |
Trep

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Przedstaw sie...
cześć
choruję na chorobę zwaną 'Góry', zwłaszcza odmianę 'Tatry' chociaż inne odmiany też się mnie czepiaja od czasu do czasu, mam nadzieję że nikt i nic mnie z tego nie wyleczy 
poza tym czynny i bierny uprawiacz wszelkiej maści sportów, głowa rodziny ... i niestety czasy studenckie już kilka ładnych lat za mną
Pozdrawiam Wszystkich
|
|
| 21-05-2008 09:10 AM |
|
 |
KasiaA
KrakowiankA

Status:
|
Witamy na GŚ, pośród innych zarażonych. 
Baw się z nami dobrze i dziel wrażeniami.
Moze jakaś relacja?
"[Tatry]...Przeto stałyście się marzeniem, tęsknotą ludzi spragnionych modlitwy bezsłownej i słońca"
|
|
| 21-05-2008 09:31 AM |
|
 |
marycha
~ netoperek ~

Status:
|
"Tam na dole zostało wszystko to, co Cię męczy,
Patrząc w góry w około świat wydaje się lepszy..."
|
|
| 21-05-2008 03:22 PM |
|
 |
Aniap

Status:
|
Witaj Jacku (krajanie z południa!) i Trepie na oddziale zakaźnym! Jeśli to prawdziwa choroba (a nie tylko wirus), to nie macie szans - tutaj rozwinie się jeszcze bardziej, czego Wam życzę - bo to jedna z niewielu chorób, która nam służy! Piszcie wiele!
|
|
| 21-05-2008 03:30 PM |
|
 |
dzienciol313
okrzyknięty stukaczem

Status:
|
Witajcie witajcie
Miłego "chorowania":D
Pozdrawiam.
"Góry są wyzwaniem, prowokują istotę ludzką do wysiłku, do przezwyciężania samych siebie." J.P.II
|
|
| 21-05-2008 03:37 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
...poza tym czynny i bierny uprawiacz wszelkiej maści sportów, głowa rodziny  ... i niestety czasy studenckie już kilka ładnych lat za mną
Witam Trep. NO to wpadłeś. U nas górska choroba jest niewyleczalna. Chodzi o chorobę przewlekłą. To, że jesteś głową rodziny i czasy studenckie masz dawno za sobą, to jest zaleta. Górski wędrownik jest jak wino, czym starszy tym lepszy . Życzę Ci dużo czasu na górskie wspinaczki (i przy pełnieniu obowiązków jako głowa rodziny) i także dobrego umysłu podczas pisania ewentualnych postów.
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
|
|
| 21-05-2008 09:28 PM |
|
 |
Snieshka

Status:
|
Górski wędrownik jest jak wino, czym starszy tym lepszy
hehehe, dotychczas słyszałam to tylko w odniesieniu do kobiet 
Witam wszystkich nowych użytkownikow i zachecam do czestego klikania!!!
"Gdy maja Cię wieszać poproś o szklankę wody - nigdy nie wiadomo co się stanie, zanim przyniosą"
|
|
| 24-05-2008 04:35 PM |
|
 |
krzysgd

Status:
|
Witam,
mam na imię Krzysztof, pochodzę z Gdańska, właściwie z Sopotu, niestety mieszkam obecnie nieco dalej na północ.
Tatrzańskiego bakcyla złapałem dopiero po 40-tce, a od kilku już lat odwiedzam Tatry regularnie, najczęściej 2 razy rocznie, w schemacie: raz z rodzinką, raz samotnie (bez "hamulcowego") wyszaleć się troszkę, na ile pozwoli kondycja.
Oprócz szeroko, bo do pracy dojeżdżam rowerem, a niedziele spędzamy z małżonką na zgłębianiu uroków pięknej Ziemi Kaszubskiej (zimą pieszo, latem rowerami), pojętej turystyki interesuję się (mocno) piłką nożną, niekoniecznie w TV, ale głównie w wydaniu "live".
Pozdrawiam forumowiczów!
edit: zapomniałem o brydżu (w górach po zejściu ze szlaku - bajeczka), piwka przez rękę też nie wyleję
Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-05-2008 08:44 AM przez krzysgd.
|
|
| 26-05-2008 03:02 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
Witaj Krzychu, masz tam obok siebie kilku forumowiczów z wybrzeża, będzie z kim przy browarku z dala od ukochanych górek posiedzieć w takzwanym międzyczasie.
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
| 26-05-2008 03:20 PM |
|
 |
krzysgd

Status:
|
Szkoda, że na tym forum pod nickiem nie umieszczacie nazwy miejscowości, to ułatwia integrację .
Co niedziela praktycznie teraz śmigamy na rowerkach po naszych wzgórzach, pewnie będzie się z kimś można spiknąć.
|
|
| 26-05-2008 03:53 PM |
|
 |
Hella

Status:
|
Cześć Krzysztof -witamy serdecznie 
Szkoda, że na tym forum pod nickiem nie umieszczacie nazwy miejscowości, to ułatwia integrację  .
Oj to nie jest żaden problem. Tak w zasadzie to towarzystwo kaszubskie jest dość gadatliwe, więc szybko zorientujesz się kto zacz.
"... Snuj marzenia tak, jakbyś miał żyć wiecznie;
żyj tak, jakbyś miał umrzeć dziś..."
|
|
| 26-05-2008 05:54 PM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Witam Krzysia na naszych stronach. Jeśli będziesz aktywniejszy to może się zapoznasz z forumowiczami od wybrzeża. Ja to mam gorzej - jestem za granicą i też dobrze. Powodzenia na naszym GŚ.
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2008 07:22 PM przez Stasiu.
|
|
| 26-05-2008 07:21 PM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
Witaj Krzysztof .Mocna ekipa zrobiła się na wybrzeżu.Niech Ci to Forum a szczególnie góry dobrze służą
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
| 26-05-2008 07:34 PM |
|
 |
Piotr A.

Status:
|
Witam KRZYSZTOFA i TREPA nowo przybyłych .Pozdrawiam**
|
|
| 26-05-2008 10:17 PM |
|
 |
Agnieszka.S
Aga

Status:
|
"Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował, tego czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślny wiatr.
Podróżuj. Śnij. Odkrywaj. "
Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2008 10:24 PM przez Agnieszka.S.
|
|
| 26-05-2008 10:23 PM |
|
 |
|
|