Minimalna wysokość czcionki jaką można wykonać techniką haftu komputerowego to 5 milimetrów - mniejsze napisy będą nieczytelne.
No i dobra, niech będą większe niż te 5 mm, w czym problem, przecież jak napis będzie czytelniejszy to chyba lepiej niż "marsz mrówek" - za zaangażowanie Monte dzięki, ale z przezywaniem Moda uważaj, bo wiesz ... ja wiem to czego Ty nie wiesz
Przy wymiarach 10*10 powinno być widoczne, tło białe mi się podoba. Można wyprodukować w dwóch kolorach, jak ktoś chodzi w białej koszulce to np. Błękitne tło.
Czekam na namiary względem naprasowanek, w agencji mają urwanie głowy przed końcem roku.
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
Mnie też podoba się to białe tło Takie, o ile się nie mylę, będzie też w kalendarzu, prawda? A czarne literki i rysunek na białym i tak będzie widać Pozdr.
Tylko milczenie jest właściwym językiem w obcowaniu z nimi... Tylko w wielkiej ciszy słyszy się ich głos...Czasami...
Kutfa. Co mi napisali:.....
....
Niech to h... szczeli
A co Ty się tak chłopie od razu denerwujesz.Przecież sam napisałeś, że czekasz jeszcze na odp. od siedmiu firm więc jak nie to nie Jak nie wiedzą co tracą to ich strata hehe.A monopolu na taką działalność nie posiadają
Po drugie-z tymi kolorami to wiadomo, każdemu inny się może podobać ale nie znaczy to od razu, że nie będzie można dojść do porozumienia. Przecież nie pali się i te naszywki nie są potrzebne już na jutro...
Po trzecie-niech osoby, które się już wyżej zadeklarowały/zainteresowały/lub dopiero mają zamiar zrobić coś w tym kierunku wyrażą swoje zdanie i dopiero wtedy dojdziemy do jakiegoś wspólnego kompromisu. Pamiętajcie-to nie ma być coś na odwal się albo na szybcika albo aby sama jeszcze nie wiem co. To ma być coś naszego, wspólnego....
Nio i po ostatnie-osobom, które się zaangażowały w tą "akcję" z góry dziękuję
Marycha - genialny dobór kolorów, gratuluje gustu (niech żyje fordyzm absolutny :>) i do tego czerń jest znacznie bardziej praktyczna w takich niezbyt cieplarnianych i czystych warunkach na szlaku i do wszystkiego pasuje :>
~~And I think to myself - what a WONDERFUL world!~~
Marycha - genialny dobór kolorów, gratuluje gustu (niech żyje fordyzm absolutny :>) i do tego czerń jest znacznie bardziej praktyczna w takich niezbyt cieplarnianych i czystych warunkach na szlaku i do wszystkiego pasuje :>
i w śniegu będzie widoczna - jeśli mod ogłosi ranking to ja stawiam na propozycję Marihuany
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2006 10:00 PM przez Sylwester.
ewentualnie cieniowanie srodkowej gorki moze byc odwrotne (tak, jakby przysypana sniegiem :-) tylko mi to juz tak srednio wyszlo...moze ktos poprawi na ladniejsze )
"Tam na dole zostało wszystko to, co Cię męczy,
Patrząc w góry w około świat wydaje się lepszy..."
Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2006 10:26 PM przez marycha.
ponieważ dysponuje wersją źródłową tego bohomaza poprawiłem
Żeby utrudnić wybór przesyłam jeszcze jedną propozycję
Jak by ktoś chciał wersje źródłowe tych plików (w formacie .svg, najnowszy Corel Draw powinien to otworzyć) to mogę podesłać na priv (wstawiłbym je tutaj ale forum nie chce ich przyjąć).
W wersji pierwotnej miał na tej środkowej górce stać pamper z plecakiem ale grafik ze mnie kiepski, może komuś się uda go tam dodać...
btw. czarownice już były, teraz okazuje się że diabła też mamy, strach się bać...
Wesolutka ta wędrownicza wersja, taka miejska na torbę np. albo na coś co się nosi niegórsko - jak najbardziej byłbym zainteresowany taką lajtową wprasowanką, bo w sprawie oficjalnego logosa to już mam nadzieję wszyscy zainteresowani wypowiedzieli się i zgodnie pokiwali głowami, że Marysina wersja jest najlepsza - pozostaje znaleźć producenta i złożyć zamówienie, pzdr.