|
Przedstaw sie...
|
| Autor |
Wiadomość |
Ustrik

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Przedstaw sie...
[b] Lubię jeszcze jazdę na rowerze (za miastem) i interesuję się fotografią
witaj Lelko. Skoro lubisz fotografię i rower, to może na wiosnę wpadniesz w bieszczad to ci pokażę parę fajnych miejsc i tematów foto.
pozdrawiam
-No, ale po co ty tam leziesz?
-No bo tak i już.
|
|
| 09-11-2006 12:32 PM |
|
 |
małaMI

Status:
|
Witam serdecznie tych, którzy przybyli i tych, z którymi od mojego przybycia się jeszcze nie przywitałam 
Lelko podaj dokładniejsze informacje na temat planowanej wędrówki, chyba jednak się zabiorę
|
|
| 09-11-2006 04:48 PM |
|
 |
Lelko

Status:
|
[b] Lubię jeszcze jazdę na rowerze (za miastem) i interesuję się fotografią
witaj Lelko. Skoro lubisz fotografię i rower, to może na wiosnę wpadniesz w Bieszczad to ci pokażę parę fajnych miejsc i tematów foto.
pozdrawiam 
Pomysł na taki wyjazd jest bardzo dobry
Jak do tej pory w Bieszczadach byłem tylko raz w 2004 r. i do dzisiaj często wspominam co wówczas się działo To był prawie miesiąc spędzony na wędrówce z namiotami na plecach, ze zgraną "paczką" znajomych 
Podczas tej wyprawy poznaliśmy piękne miejsca i wielu wielu ciekawych ludzi. Do Łodzi wróciłem zauroczony tymi górami (ich atmosferą) obiecując sobie, że ponownie tam pojadę
Zatem chętnie skorzystam z zaproszenia
Pozdrowienia
Chcesz poznać człowieka.....Zabierz go w góry
|
|
| 09-11-2006 09:03 PM |
|
 |
berck

Status:
|
dziekuje za mile powitanie na forum
|
|
| 10-11-2006 07:52 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
Witaj berck, jak to się czyta, tzn co kryje twój nick, kilka dni temu (chyba po jednym piwie za dużo...) przeczytałem żeś Bercik, taki w zasadzie Hanys pieronie, ale tak czy inaczej NASZ FORUMOWY, i nie istotne że nie Hanys, poprostu NASZ. a z kąd..??
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
| 11-11-2006 08:42 AM |
|
 |
Halska

Status:
|
Witam wszystkich nowych forumowiczów w Naszym fantastycznym Górskim Świecie Widzę coraz więcej ceramików :-)
Tylko milczenie jest właściwym językiem w obcowaniu z nimi... Tylko w wielkiej ciszy słyszy się ich głos...Czasami...
|
|
| 11-11-2006 02:51 PM |
|
 |
berck

Status:
|
|
| 11-11-2006 03:08 PM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
Berck .A czy byłbyś w stanie wyprodukować mi imitacje stalktytów do mojej budowanej jaskini?
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
| 11-11-2006 05:40 PM |
|
 |
Ustrik

Status:
|
spoko budujesz jaskinię? a gdzie?
-No, ale po co ty tam leziesz?
-No bo tak i już.
|
|
| 11-11-2006 06:09 PM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
A w ogródku W temacie o jaskiniach coś o tym wspomniałem
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
| 11-11-2006 07:31 PM |
|
 |
madp

Status:
|
Jestem kolejnym ceramikiem na forum  ilu was tutaj jest??  chcialbym jeszcze dodać przy okazji, pochwalic nasz wydział, ze organizuje najfajniejsze na AGHu wypady w gory (rajd ceramika)!! świetna zabawa!! Pedro i Halska z pewnością potwierdzicie
Hmmm, ja coś już od Pedra słyszałem o tych wyjazdach, chwalił się tym darmowym piwem
Zrob cos dla siebie, zrob cos dla innych - http://www.freerice.com/
|
|
| 11-11-2006 08:02 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
Termin i jazda, wiem że w tym ROCKu były bieszczady, za rok będzie kilka osób więcej na rajdzie, co??
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
| 11-11-2006 09:08 PM |
|
 |
Halska

Status:
|
Tylko milczenie jest właściwym językiem w obcowaniu z nimi... Tylko w wielkiej ciszy słyszy się ich głos...Czasami...
|
|
| 11-11-2006 10:21 PM |
|
 |
dr.Etker

Status:
|
Hore zdrav.Tak naprawdę jestem Andrzej(Andrzej w wieku przedemerytalnym).Doktorem jestem tylko na potrzeby szacownego forum. Moją pasją jest turystyka tatrzańska,tudzież kajakarstwo po zapomnianych przez ludzi ale nie przez Boga rzeczkach Mazur i Suwalszczyzny.Mieszkam w centralnej Polsce zatem wszędzie mi blisko.Małzonka podziela moje zamiłowania co daje efekty w postaci kilku wypadów w plener.Mam nadzieję dzielić się na tym forum radościami z tewgo płynącymi pozdro
|
|
| 16-11-2006 12:08 AM |
|
 |
Sylwester

Status:
|
witaj wioślarzu i ... dobrej zabawy
|