Odpowiedz  Napisz temat 
Strony (257): « Pierwsza < Poprzednia 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 Następna > Ostatnia »
Przedstaw sie...
Autor Wiadomość
Fazik
Kierowca TYRa

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
RE: Przedstaw sie...

No cześć KOŁO, pieronie z Chorzowa!!!!
He he, pedro zaciągnął koleżanke ze studiów a Ja znajomego z innego forum zaprosiłem do nas a pozatym MÓJ KRAJAN!!! Chop z Chorzowa!!
Wiamy nowych zarejestrowanych na najFAJNIEJSZYM forum w cyberprzestrzeni!!
Pedro gospodynią..., no nie wiem czy jest szczęśliwy Smile

Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
02-11-2006 07:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Kania

Dzięki Halsko za wsparcieSmile Wierzę, że nadrobię to i owo, a że ciągnie mnie w górki niesamowicie, to pewnie i tak będzie
Sylwester, nie dajesz za wygraną! OK Będzie coś więcej
"Skończony polonista", tzn. że skończyłam polonistykęSmile choć można to i troszkę bardziej przewrotnie interpretowaćSmile Pracuję obecnie w wydawnictwie i studiuję jeszcze podyplomowo we Wrocławiu
a "troszke sobie poczytałam" - chodzi o to, że zanim zapisałam się na to forum, to trochę czytałam Waszych wypowiedzi i zastanawiałam się, czy ja tu się nadajęSmile bo choć troszkę chodzę po górach, to jeszcze dużo przede mną
no to jak, wystarczy? Smile

02-11-2006 07:22 PM
Sylwester

wystarczy na początek - witaj znowu

02-11-2006 07:34 PM
Koło

*

nie ma jak to Fazik Smile

02-11-2006 07:36 PM
Fazik
Kierowca TYRa

Kania, zapraszamy w góry kiedy tylko się da!! OOOOJJJJ rację masz, jest WIELE do zobaczenia, każdy krok to nowe spojżenie na otaczający nas przeogrom gór. nawet wracając kilka kroków wstecz i idąc dalej, to co widziałaś przed chwilą to zupełnie inny krajobraz, Ja w swoich wędrówkach nigdy nie spotkałem się z tym samym widokiem, co prawda szczyty są te same ale zawsze wyglądają inaczej, za każdym razem piękniej.

Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
02-11-2006 08:01 PM
spoko
rock spires hunter

Grupa: Zbanowani
Status: Niedostępny

A ja dodam do słów fazika że każdy centymeter kwadratowy powierzchni ziemi a szczególnie gór jest inny i w dodatku inny o każdej porze dnia.
I jeszcze powiem po cichu że do Fasmaca ,Pedra i Fazika ja też dołączyłem -jako wprowadzający na Forum pewną miłą osóbkęSmile

Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
02-11-2006 08:15 PM
Halska

Jak ja się nadaję, to wszyscy się nadają :-)))))))))))))

Tylko milczenie jest właściwym językiem w obcowaniu z nimi... Tylko w wielkiej ciszy słyszy się ich głos...Czasami...
02-11-2006 09:35 PM
Fazik
Kierowca TYRa

No to robi się Bardzo swojsko!! Super!
Halska, na obcowanie z pięknem matki natury nadają się wszyscy, tylko nie wszyscy mają odwagę się do tego przyznać, wolą byś tacy jak ci obok nich nawet jeśli są tacy szarzy, czarno - biali, żeby się nie wyróżniać, żeby nie być odmieńcem, żeby być Trendy jak inni, a to właśnie bardzo często ludzi zamyka na wrażliwość, na uczucia, my to poczuliśmy, zobaczyliśmy jak fajnie z tym żyć i mimo zmęczenia na szlaku, mimo częstych chwil zwątpienia i częstego pukania się w czoło naszych codziennych znajomych i ich słów: "po jaką cholere tam leziesz stary, nie lepiej się z nami piwa napić?" myślami które nas trapią na szlaku że nie damy więcej rady, że trzeba się wycofać to właśnie wtedy dociera do nas ta niesamowita, nieopisana energia ziemi której nie doświadczą ci którzy się jej boją. Ja to kocham, to jest najlepszy narkotyk jaki się może człowiekowi przytrafić, MOC NATURY, największy POWER jaki znam.
A jak po ciężkim dniu w górach smakuje piwo wtargane na Gąsienicową przez Zawrat niesione z Zakopa przez Pięć Stawów na własnych plecach to nikt prócz Nas tego nie wie, nawet najwięksi znawcy piwa na świecie, JEST POPROSTU NAPOJEM BOGÓW... tego jestem pewien. Mniam...
POZDRAWIAM. Smile

02-11-2006 10:19 PM
Kania

Oj widzę, że tu dużo ŚlązakówSmile Fazik, Koło...
Ja wprawdzie nie Ślązaczka, ale 8 godzin swojego cennego czasu spędzam na Śląsku, tylko godoć nie potrafięSmile
Zawsze jak jestem w Tatrach i miejscowi pytają się, gdzie mieszkam, odpowiadam, żeby za dużo nie tłumaczyć (gdzie ta moja piękna miejscowość leży), że na Śląsku. Ich reakcja jest zawsze taka sama - no to teraz sobie pooddychasz powietrzem, którego nie widaćSmile

03-11-2006 02:26 PM
Montenegro

"po jaką cholere tam leziesz stary, nie lepiej się z nami piwa napić?"
Takie teksty to ja słysze co każdy mój wyjazd w góry. Ale się nie zniechęcam. W końcu cały rok się robi na to żeby pojechać w TatrySmile.
Natury nic nie zastąpi. No i można pooddychać "powietrzem, którego nie widać Smile".

http://www.gory-szlaki.pl - serwis górski
03-11-2006 02:39 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Fazik
Kierowca TYRa

Kania, TU WSZYSCY SĄ NASI!!! A tak w temacie, nie nalegam na siłę ale czy wstydzicie się skąd jesteście czy gdzie mieszkacie?? Uzupełnijcie w swioch CV skąd jesteście, nie żeby jakiś rasizm BROŃ PANIE BOŻE!!! Ale jak sie czasem człowiek z domu ruszy to wie kogo ma w pobliżu Smile

(Lawina życzeń na urodziny, fajna sprawa <daty w CV>) Też nic na siłę, ja się nie wstydzę że urodziłem sie 20 Lutego 1967 ROCKu w Siemianowicach Śląskich... a wy??

NIE NALEGAM ALE BYŁOBY FAJNIE, Pozdrawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłem moją prośbą Smile

Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2006 02:49 PM przez Fazik.

05-11-2006 02:48 PM
spoko
rock spires hunter

Popieram sugestię Fazika .Znamy sie już trochę z postów.ięc niech to będzie taka rodzina górskich forumowiczów.Ja pozwoliłem sobie przyjść na świat 17.06.1955.-jak mnie pamięć niemyli.Całą resztę o sobie opisałem w dość obszernym CV.Jeśli komuś w drodze na Babią Górę przyjdzie zatrzymać sie w Suchej Besk.to zapraszam w odwiedzinySmile

Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
05-11-2006 07:34 PM
Sylwester

No proszę, znów kolejny powód bym zamierzył się na tą Babią Górę /odwiedziny u Spoko/ hehe jak ja lubie jak coś tak fajnie sie krystalizuje - powiedz Spoko jak tam w Twoich okolicach ze sprawami biwakowymi ... W sprawie uzupełniania danych w CV to prop. edytować i dopisywać co należy w już istniejących zapisach.

05-11-2006 07:42 PM
spoko
rock spires hunter

Do Sylwka w sprawie biwaku. Powiem krótko.Nie chcę się reklamować ale sami dysponujemy pokojem gościnnym .W lecie wynajmujemy od końca czerwca do końca września .A zimą jest troszkę gorzej ponieważ mieszkają tu studenci .Ale na 1 noc to myślę w kuchni na materacu w śpiworze można by przenocować Smile

05-11-2006 08:00 PM
Sylwester

I jak tu nie kochać górali hehe /a nawiasem mówiąc ja też jestem góralem z pochodzenia tyle, że świętokrzyskim/

05-11-2006 08:05 PM
Odpowiedz  Napisz temat 

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: