|
Przedstaw sie...
|
| Autor |
Wiadomość |
Edyta85

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Przedstaw sie...
witam nowo przybyłych, oby waszych literek przybywało coraz więcej
"Jeżeli kobieta chce się realizować, wszystko jedno w jakiej dziedzinie, wcześniej czy później stanie przed wyborem między swoimi dążeniami a związkiem uczuciowym. Bo jeśli nawet partnerzy patrzą w tą samą stronę najczęściej widzą coś innego." E. Matuszewska
|
|
| 18-08-2009 03:51 PM |
|
 |
lapikus

Status:
|
Cześć Maćku!
Witam Cię wśród naszej braci. Miło, że zechciałeś się nam przedstawić i mam nadzieję, że będziesz kontynuował pisemne uczestnictwo na tym forum racząc nas swoimi wypowiedziami i relacjami. Życzę Ci wielu radosnych przeżyć obfitujących w górską przygodę!
Życie już dawno nauczyło mnie wielkiego szacunku, pokory i cierpliwości do gór!!!
|
|
| 18-08-2009 05:01 PM |
|
 |
Mallaidh

Status:
|
Witam Nowe Twarze!
Bierzcie przykład z laipikusa, on sam choć niedługim cieszy się stażem, już dał się poznać, jako zacny górołaz i pisarz niezgorszy - ot, i ćwiarteczka (z tysiąca) postów mu strzeliła właśnie!
Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-08-2009 10:16 PM przez Mallaidh.
|
|
| 18-08-2009 10:16 PM |
|
 |
Snieshka

Status:
|
Witaj (kolejny) Maćku
Życzę udanej zabawy na tym Forum i jak największej aktywności!
"Gdy maja Cię wieszać poproś o szklankę wody - nigdy nie wiadomo co się stanie, zanim przyniosą"
|
|
| 19-08-2009 09:45 AM |
|
 |
gosia3ek
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Status:
|
cześć wszystkim Nowym
cieszcie się razem z nami; teraz już "naszym" Górskim Światem
|
|
| 19-08-2009 10:01 AM |
|
 |
Miru

Status:
|
Witam! jestem Mirek, mieszkam na Śląsku.Jak chyba wszyscy tutaj lubię góry,ostatnio sporo łażę po górach Słowackich...Na razie tylko czytam forum
Pozdrawiam ...
|
|
| 23-08-2009 09:32 AM |
|
 |
magda.s.77
Brak aktywacji konta
|
Cześć Mirek. Tym postem jakby zaprzeczyłeś, że tylko tylko czytasz
Miłej lektury, przyjemnego czasu na forum.
|
|
| 23-08-2009 09:52 AM |
|
 |
Santo

Status:
|
To i ja przywitam wszystkich młodszych stażem forumowiczów
"W życiu tak naprawdę ważne jest tylko, to co szalone, ale pod jednym warunkiem - trzeba to szaleństwo przeżyć"
|
|
| 23-08-2009 10:19 AM |
|
 |
Stasiu

Status:
|
Witam Mirka ze Śląska. Jak każdemu nowemu, mówię i Tobie. Zobaczymy co z Ciebie wyrośnie. Miłej zabawy w czytaniu i też podziel się z nami swymi wyprawami.
Góry się nie zdobywa, góry nas wpuszczają.
|
|
| 23-08-2009 10:30 AM |
|
 |
lapikus

Status:
|
Witaj Mirku!
Serdecznie Cię zapraszam do czynnego uczestnictwa w dyskusjach i tworzenia tego forum swoimi relacjami i wypowiedziami. Zostań z nami i czuj się jak w domu.
Życie już dawno nauczyło mnie wielkiego szacunku, pokory i cierpliwości do gór!!!
|
|
| 23-08-2009 11:47 AM |
|
 |
mirek

Status:
|
Miro witaj,tu Mirek też ze Śląska.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
|
|
| 23-08-2009 02:34 PM |
|
 |
Kiwi

Status:
|
:-) Dołączyłam na forum dni temu kilka i więc nadeszła dla mnie na przedstawienie się chwilka ...
Mam na imię Beata, mieszkam w Rzeszowie. Ostatnio skończyłam 30 lat ale bez obawy jestem bezpieczna dla otoczenia (tylko nie mam na to żadnego zaświadczenia ;-). Mam za to coraz więcej dziwnych pomysłów i nowych pasji - czy to normalne he he, bo zaczyna mi już brakować na ich realizację czasu. Uwielbiam góry (co odróżnia mnie od pozostałych forumowiczów ;-)). Poza tym pasjonuję się fotografią, literaturą, rękodziełem artystycznym, tańcem, fitnesem, szkicuję węglem i ołówkiem. Uwielbiam ludzi, którzy mają dystans do siebie i "cięty" język.
Na co dzień zajmuję się funduszami UE i szkoleniami ... i bardzo żałuję, że nie ma zawodu "śpiocha", bo wspaniale realizowałabym się w tej pracy :-)
Z nałogów - zdecydowanie sok malinowy w ilościach nieograniczonych, lody i kakao - mniam (czyli wygląda na to, że jestem łasuchem).
Hmm dobrze, że drogi Admin nie określił limitu znaków bo jeszcze chciałabym przedstawić "krótką" historię moich pokoleń he he.
Zatem .... ;-)
Wszystko to, co nadaje smak i sens życiu jest bliżej niż myślimy ...
|
|
| 23-08-2009 04:15 PM |
|
 |
mirek

Status:
|
Kiwi witaj,o Admina się nie martw,pisz ile wlezie,ja to załatwię.
..To wódka? ? słabym głosem zapytała Małgorzata.(...) ? Na litość boską, królowo ? zachrypiał ? czy ośmieliłbym się nalać damie wódki? To czysty spirytus.?
Michaił Bułhakow - Mistrz i Małgorzata
|
|
| 23-08-2009 05:27 PM |
|
 |
Kiwi

Status:
|
dziękuję Mirek - będę pamiętać :-). Jeszcze raz witam wszystkich serdecznie ...
Wszystko to, co nadaje smak i sens życiu jest bliżej niż myślimy ...
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2009 06:21 PM przez Kiwi.
|
|
| 23-08-2009 05:54 PM |
|
 |
lapikus

Status:
|
Witaj Beatko!
Trochę już "poszalałaś" na forum, więc nie będę Cię zachęcał do czynnego uczestnictwa, bo wierzę, że na tym nie zakończysz swojej tutaj kariery. Charakter moich wypowiedzi należy raczej do ugodowych i łagodnych, więc chyba nie spełnię Twoich oczekiwań stylistyczno retorycznych. Za to dystansu do samego siebie mam nawet za dużo. Witaj w "klubie".
Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2009 07:14 PM przez lapikus.
|
|
| 23-08-2009 07:13 PM |
|
 |
|
|