Odpowiedz  Napisz temat 
Czy zamykać i likwidować szlaki w Tatrach
Autor Wiadomość
Pablo
pablo

Grupa: Zarejestrowani
Status: Offline
RE: Czy zamykać i likwidować szlaki w Tatrach

Spoko lubisz mapy to powiedz, w którym Parku Narodowym (nie wiem może się mylę) jest więcej szlaków niż w Tatrach? W okolicach Orlej to istny labirynt szlaków. Niezłym pomysłem (bujam w obłokach) byłoby zamykanie pojedyńczych szlaków i to ze wzgledów nie tylko ekologicznych ale i estetycznych. I tak np. po 5 latach otworzyć, może nawet trochę zmieniony, podobny do dziewiczego, byłby napewno niezłą gratką. Żal serce ściska jak widzę te highway'e, szczególnie w dużych "ujeżdżanych" przez bryczki i inne wynalazki dolinach, czy graniach Tatr Zachodnich wyglądających jakby stado bizonów przebiegło jakieś pół godzinki wcześniej. Zamknąć kilka szlaków teraz, po jakimś czasie zamykać i otwierać po jednym. Tylko że..., byłboby napewno wiele problemów, mały chaos choćby z mapami Sad i przynajmiej z 85% zdezorientowanych "turystów". Reasumując, jak dla mnie to: zamykać, naprawiać, a jak się da to zamknąć na zawsze a otworzyć gdzieś obok, nie da się ogólnikowo,do kazdego szlaku trzeba podejść indywidualnie, gdyż stwarza on inne mozliwości, tylko... skąd na to brać kasę!!! Wogóle to przychodzi mi za duzo do głowy w tym temacie.
Pozdrawiam
P.

18-12-2006 08:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Odpowiedz  Napisz temat 

Wiadomości w tym temacie
RE: Czy zamykać i likwidować szlaki w Tatrach - Pablo - 18-12-2006 08:59 PM
RE: Czy zamykać i likwidować szlaki w Tatrach - Sokół - 03-09-2010, 01:27 PM

Pokaż wersję do druku
Wyślij ten temat znajomemu
Subskrybuj ten temat | Dodaj ten temat do ulubionych

Skocz do: