|
Przedstaw sie...
|
| Autor |
Wiadomość |
Ustrik

Grupa: Zarejestrowani
Status:
|
RE: Przedstaw sie...
Spoooko, przypominam ci, że masz żonę ( )
i ja chcę powitać Adama z Warszawy. Szykuje się tam w stolicy Euro, a skoro siedzisz w transporcie to być może jakie granty dostaniesz - jakby co to daj cynka w 2012
-No, ale po co ty tam leziesz?
-No bo tak i już.
|
|
| 20-04-2007 06:26 PM |
|
 |
marta

Status:
|
Marta weź mój nick Spoko za hasło i spokojnie zapamiętasz 
W zamian możesz mnie poasekurować na skałkach  Pozdrawiam
oj ja Cię po asekuruje nawet bez nick-a
|
|
| 20-04-2007 10:38 PM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
Marta weź mój nick Spoko za hasło i spokojnie zapamiętasz 
W zamian możesz mnie poasekurować na skałkach  Pozdrawiam
oj ja Cię po asekuruje nawet bez nick-a 
No i świetnie Trzymam za słowo .Wierzyłem .że znajdę na Forum pomocną .Dzięki Marta
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
| 21-04-2007 07:13 AM |
|
 |
marta

Status:
|
nie ma sprawy. polecam się na przyszłość
|
|
| 21-04-2007 08:38 AM |
|
 |
tomtur

Status:
|
Witam serdecznie wszystkich nowych forumowiczów
"Bo właśnie tam wiem po co żyję."
|
|
| 21-04-2007 08:06 PM |
|
 |
Lukasz1986

Status:
|
Witam wszystkich!!!!!!!!!!!!! Jestem tu zdecydowanie nowiutki,ale po przeczytaniu Waszych wypowiedzi jakos tak musialem napisac....Wiec, niewiele jest o mnie do napisania,tak naprawde to jestem slawek, pasjonata wypraw rowerowych (uwielbiam to), z rowerem prawie sie nie rozstaje,(transporter rowerowy w Newcastle) praca i rower czesto sa powodem braku czasu na internet i w ogole,domyslam sie ze wiecie o co chodzi .Uwielbiam automatyke i robotyke,programowanie mikrokontrolerow,wykonuje projekty urzadzen elektronicznych rowniez na zamowienie.Dzis jest troche inaczej,probuje znalezc wiecej czasu na wszystko,szczegolnie na "zycie", obecnie od roku mieszkam w UK, pisze gdyz znalazlem w Waszych wypowiedziach dosc interesujace miejsce gdzie w ciagu tygodnia mam zamiar sie wybrac(oczywiscie na rowerze),mianowicie w odleglosci 60mil od mojego miejsca zamieszkania lezy kraina "Lake District",podaje linki:
http://www.gorskiswiat.pl/galerie/galeria8/galeria8.php
http://www.gorskiswiat.pl/galerie/galeria9/galeria9.php
http://www.gorskiswiat.pl/galerie/galeri...eria10.php
juz w lipcu 2006 chcialem tam jechac z "Zona", ale jakos tak wyszlo,ciaza i w ogole ....Dzis juz moj maly Danielek lezy obok,patrzy sie na mnie i nie pozwala mamie jechac ze mna,wiec pojade sam ....W przeciwienstwie do innych "Zon" ja jestem we wszystkim popierany przez moja,i jak czasami nawet mam niezlego lenia,ona na to nie pozwala i zawsze planowalismy kolejna nasza wspolna wyprawe...Dzieki temu mamy mnostwo wspomnien Tym razem pojade sam,ale musze przyznac ze to dzieki wam sie zmobilizowalem...Po przejzeniu tych zdiec powyzej, dzieki wszystkim za pomoc..... pozdrawiam serdecznie pa
|
|
| 22-04-2007 02:20 PM |
|
 |
Sylwester

Status:
|
witaj Sławek, przekaż pozdrowienia dla rodziny i baw się dobrze w tym wyjątkowym miejscu
|
|
| 22-04-2007 02:30 PM |
|
 |
Lukasz1986

Status:
|
Dzieki!!!!!!!!!! rowniez pozdrawiam........
"mozesz w zyciu stracic wszystko, ale nikt nie zabierze ci tego co widziales i co przezyles.........................."
|
|
| 22-04-2007 02:40 PM |
|
 |
Pedro
Administrator

Grupa: Administratorzy
Status:
|
I ja także witam Łukasz. Miło że te galerie z Lake District zmobilizowały Cię do wybrania się w tamte rejony. Niestety ja tam nie byłem ale z opowieści wynika... no że jest naprawdę świetnie. Aha, no i jak już przejdziesz wzdłuż i wszerz ten piękny rejon to mam nadzieję pochwalisz się zdjęciami i może się stworzy kolejną galerię?
Górskie Forum Internetowe - Górski Świat (http://www.gorskiswiat.pl)
|
|
| 22-04-2007 02:48 PM |
|
 |
Halska

Status:
|
Witamy witamy Czekamy na zdjęcia i relacje!!!
Tylko milczenie jest właściwym językiem w obcowaniu z nimi... Tylko w wielkiej ciszy słyszy się ich głos...Czasami...
|
|
| 22-04-2007 02:59 PM |
|
 |
Lukasz1986

Status:
|
Jak najbardziej!!!!!!!!!W moim rejonie zaczynaja sie piekne wzgorza "North Pennines"....Caly pasmo tych gor ciagnie sie dokladnie w strone Lake District.....Powiem szczerze ze przed wyjazdem do Angli, nie mialem pojecia ze tu sa takie swietne tereny,szczegolnie na rower....sama sciezka rowerowa mozna przejechac 100mil,po gorzystym terenie...Jeddnym slowem "pieknie"...Ale jednak teskni sie za swojskimi gorskimi krajobrazami!!!!!!!!!!! pozdrawiam
"mozesz w zyciu stracic wszystko, ale nikt nie zabierze ci tego co widziales i co przezyles.........................."
|
|
| 22-04-2007 03:06 PM |
|
 |
Fazik
Kierowca TYRa

Status:
|
...transporter rowerowy w Newcastle...
Znaczy robisz w życiu dokładnie to co Cię kręci najbardziej a dzięki temu idziesz, tzn. jedziesz do pracy z przyjemnością, moje gratulacje!! Pozdrowienia dla szanownej Małżonki i dla synka, niech szybko rośnie, będziecie mogli wędrować wspólnie, witamy na forum.
Wyrwać się z miejskiego betonu, choć na dzień, choć na chwilkę, Żeby nie zwariować...
|
|
| 22-04-2007 03:36 PM |
|
 |
Ustrik

Status:
|
welcome i miłej wycieczki w brytyjskie krainy
-No, ale po co ty tam leziesz?
-No bo tak i już.
|
|
| 22-04-2007 04:01 PM |
|
 |
spoko
rock spires hunter
Grupa: Zbanowani
Status:
Niedostępny
|
Serdecznie witam Lukasz'a1986 z za wielkiej wody .Miło że takie relacje górskie pojawią się z innego kraju.
Zazdroszczę też takiej wspaniałej żony zachęcającej do wyjazdów.
A najbogatsza galeria zdjęć z Lake District-ciągle uaktualniana znajdue się też tutajhttp://www.leaney.org/
Pozdrawiam
Aby wędrować po górach nie wystarczy mieć tylko dobre nogi ale także dobre oczy aby ich piękno podziwiać oraz dobre serce aby je pokochać.... .
|
|
| 22-04-2007 04:07 PM |
|
 |
Pablo
pablo

Status:
|
Łukasz pozdrawiam Cię i witam na tym forum ludzi pozytywnie zakręconych