10-12-2016, 04:50 PM
10-12-2016, 05:08 PM
Dajcie spokój już tym Tatrom, tam już nie ma o czym pisać...
10-12-2016, 08:16 PM
Jedno z pytań jest o limity. Czyżby TPN miał jakieś głupie zamiary

10-12-2016, 08:23 PM
Powinni nałożyć limit prac dyplomowych na temat turystyki w Tatrach. Tyle już tego było...
10-12-2016, 09:06 PM
Ale musisz przyznać, że fajny taki temat. Też bym tak chciał. Tylko, że na akademii rolniczej wtedy takie tematy nie zadawali. 
Te Tatry już muszą być obsypane tymi pracami dyplomowymi. Czy są w Polsce też inne góry?

Te Tatry już muszą być obsypane tymi pracami dyplomowymi. Czy są w Polsce też inne góry?
10-12-2016, 09:43 PM
Są inne góry, z mniejszą ilością ankiet.
11-12-2016, 10:16 PM
Z ciekawości przeczytałem a przy okazji wypełniłem ankietę. Zastanawiają mnie pytania bo odpowiedzi do nich są bardzo subiektywne. Ale skoro to ma pomóc komuś to niech tam będzie. Szkoda tylko, że takie osoby wpadają tutaj tylko po to, żeby wrzucić ankietę i prawdopodobnie nigdy więcej tutaj nie zajrzą. Z drugiej strony wygląda na to, że to forum stoi dosyć wysoko w pozycjonowaniu, skoro ktoś właśnie tutaj pakuje swoją ankietę.
12-12-2016, 08:53 AM
No tak stoi wysoko, a ta ankieta pokazała się też na innych forach.Np, na forum Góry-Szlaki.
12-12-2016, 09:38 AM
A ja przepraszam za ignorancję, ale nawet tej ankiety nie otworzyłem
Za dużo tego już było ...

12-12-2016, 09:45 AM
szewczyczek napisał(a):
A ja przepraszam za ignorancję, ale nawet tej ankiety nie otworzyłem

No i mnie wypada przeprosić, nie wypełniłem ankiety bo nawet na Giewoncie nie byłem.
12-12-2016, 03:37 PM
Czyżbym się wyrwał???
12-12-2016, 03:46 PM
Nie daję swoje noł-hał byle komu. Trzeba człowieka najpierw poznać.

12-12-2016, 05:17 PM
Ha ha

12-12-2016, 06:55 PM
Nie miałem nigdy z tym problemu, by podzielić się moim noł-hał na temat gór (jaki by on nie był). Trzeba młodym pomagać.
Ale po tym jak martaa się wycofała z tej prośby (admin pewnie wie dlaczego) mam ambiwalentne uczucia.
Zrobiony w balona, czy jakoś tak. To mógł być mój ostatni raz.

12-12-2016, 07:29 PM
Wiesz Janusz, nie lubię, jak ktoś wpada, rozdaje kartki, odbiera i ulatnia się, jak para nad garnkiem. Nawet nie dowiadujemy się, czy magistrant we swej pracy wspomni o tych, co mu przekazali informacje. Tak samo nie lubię, jak mnie ankieterzy nagabują na ulicy.
Najpierw niech taka osoba sama idzie ze swoją skórą na targowisko. A tak nawet nie wiem, czy dziewczyna chociaż raz ubrudziła buty w Tatrach lub może zdreptała ze trzy pary.
Szkoda, że tak szybko się martaa obraziła i nie powalczyła o swoją ankietę. Może by mnie przekonała o swej racji i wypełnił bym ankietę.
Beskidniska coś o tym wie. Jestem człowiekiem z gór i niekiedy trochę podpuszczam.
Mam nadzieję, że i ta nasza reakcja będzie ciekawym tematem w jej pracy. Tego się jednak nie dowiemy.
Conti, może odkryjesz rąbka tajemnicy i wyświetlisz co to "odpowiedzi są do nich subiektywne"? Zaczyna mnie to ciekawić, kiedy martaa tak szybko się wycofała.
Najpierw niech taka osoba sama idzie ze swoją skórą na targowisko. A tak nawet nie wiem, czy dziewczyna chociaż raz ubrudziła buty w Tatrach lub może zdreptała ze trzy pary.
Szkoda, że tak szybko się martaa obraziła i nie powalczyła o swoją ankietę. Może by mnie przekonała o swej racji i wypełnił bym ankietę.
Beskidniska coś o tym wie. Jestem człowiekiem z gór i niekiedy trochę podpuszczam.
Mam nadzieję, że i ta nasza reakcja będzie ciekawym tematem w jej pracy. Tego się jednak nie dowiemy.
Conti, może odkryjesz rąbka tajemnicy i wyświetlisz co to "odpowiedzi są do nich subiektywne"? Zaczyna mnie to ciekawić, kiedy martaa tak szybko się wycofała.
Stron: 1 2