Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Wieści z gór
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
To miejsce do przekazywania informacji od tych, którzy właśnie z gór piszą do nas sms i takie tam inne ...

Pablo z Bogusią pozdrawiają z góry Sv Ilia na półw. Pliesac
Właśnie otrzymałem informację, że Fazik z Jadzią schodzą z przełęczy Zabrat, pogoda uniemożliwiła wejście na Rochacze, w Ich imieniu pozdrawiam forumowiczów

Idziemy się pokłonić Gerlachowi-Polski Grzebień. Mieszkamy w Starej Leśnej, prawie u stóp Łomnickiego Szczytu, widać go przepięknie. Co jutro? Czas pokaże. Pzdr.
to jest sms od Fazika, a ja - ja po prostu zazdroszczę

Doszliśmy do Śląskiego Domu jak zaczęło  LAĆ! Czekaliśmy 2 godziny przy wejściu, ale nie przestało więc w deszczu zeszliśmy asfaltem, trzeba będzie tam kiedyś wrócić - to sms od Fazika - wieści z gór ...

Pozdrawiamy z Paklenicy, zaczęliśmy dzisiaj z plaży i jesteśmy teraz na Crni Vrh 1110 mnpm  - to wieści od Pabla i Bogusi, znów zazdroszczę
wieści z gór, /z wczoraj/ tym razem od Rycha i Anetty;

"Pozdrowienia z deszczowych Tatr, Krzyżne nie wyszło, ale za to schodziliśmy w wodzie do pół kolan z Piątki przez Roztokę, było super - pozdrawiamy"
od Dr Etkera "Pozdrowienia z Koprowego Wierchu" -   Smile niektórzy to mają dobrze - pozdrawiam i ja
najpierw od Rycha i Anetty:
"Pozdrowienia z Małołączniaka, dziś słonko przyjemnie przygrzewa ..."

a teraz od Majki-Marychy:
"Pozdrooffka ze Starorobociańskiego dla forum /Smile i mnie/

a na koniec zdjęcie od Majki
"Pogoda była łaskawa udało się całe Czerwone Wierchy przejść pozdrawiamy " - od kogo te wieści zobaczcie sami ...
Mocne Trio Górskie
news z 10.56 od Dr Etkera
Pozdrowienia z Wysokiej /niektórym to dobrze ... Smile
wieści od Pabla ...
"Hej, jesteśmy właśnie w Plitwickich Jeziorach pięknej krainie wodospadów i jezior, do Julijskich niestetynie uda nam się dojechać, pozdrowienia dla forum, pa."

jest jeszcze piękne zdjęcie piękne Boguśki Wink, ale zdjęcie dopiero popołudniem jak skończę pracę Toungue
Plitwickie .to moje następne marzenie -Raj na ziemi , a jeszcze teraz w tym raju BogusiaSmile
cd. wieści od Pabla i Bogusi
Szczęściarze Smile
od Dr Etkera przekazuję:

Pozdrowienia z Siwego Wierchu

hmm, niektórym to dobrze nawet w poniedziałek
Fotka z Koziego w planie 5-ka, zazdroszczę, jak zwykle... Wink
Zdjęcie pod Płaczliwą Skałą, a jutro w planie Zielony Staw Kieź.
Pozdrowienia od uczestników imprezy.
Przekierowanie