Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Fogarasze
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

anka_caska

bez komentarza...
Dziewczyny, czy Wy poszukujecie partnera do wycieczek albo humanoida, który spełni wszystkie Wasze życzenia Wink Ja z ubolewaniem muszę odmówić wędrówki w tej wyprawie. Za duże macie wymagania giggle Jednak czego nie odpuścimy, to relacji z wyprawy. Może się znajdzie jaki chłopaczyna, który te wszystkie Wasze wymogi spełni i na dodatek napisze relacyjkę. Toungue
Powodzenia ok
Stasiu!

Nie zasłaniaj się wymaganiami. Ty się lepiej przyznaj, że po prostu żona by Cię nie puściła. giggle
Was obu by żony nie puściły Toungue
A Ciebie dziewczyna ToungueP

lapikus napisał(a):
Stasiu!

Nie zasłaniaj się wymaganiami. Ty się lepiej przyznaj, że po prostu żona by Cię nie puściła. giggle

Mnie głównie nie odpowiada destynacja. Gdyby to były moje ulubione "D", to bym może inaczej rozmyślał. Jednak od noszenia dobytku są tu inni. innocent

Proponuje opłacić szerpów w tych górach nie jest potrzebny namiot bo mniej więcej co 7godz maszerując granią jest taki schron.

Panie i Panowie - na TG ten sam temat zszedł na temat potencji ewentualnych współtowarzyszy.
Pierwszy raz widzę takie "cudo"! innocent
A jak tam ze standardem? uhm

Sokół

Łukasz napisał(a):
Panie i Panowie - na TG ten sam temat zszedł na temat potencji ewentualnych współtowarzyszy.

Tylko taka jest różnica, że póki co na GŚ nikt nie wyraził chęci uczestnictwa w "czworokącie", jak to zostało nazwane na TG.
Sami albo zajęci albo nieśmiali Panowie u nas.

To niech się Niewiasty wypowiedzą. Kto wie jakie preferencje tam panują... Wink
Eee, taka oferta bez zdjęć to jak kupowanie kota w worku Wink

PiotrekDz napisał(a):
Eee, taka oferta bez zdjęć to jak kupowanie kota w worku Wink

One też ryzykują, przecież nie wiedzą, kto im się napatoczy. unsure

Może to akt desperacji giggle
Widzę, że dziewczyny się nieźle wkurzyły kwasny po naszych komentarzach, bo cała treść ich apelu zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach. unsure
Stron: 1 2
Przekierowanie