Dziewczyny, czy Wy poszukujecie partnera do wycieczek albo humanoida, który spełni wszystkie Wasze życzenia

Ja z ubolewaniem muszę odmówić wędrówki w tej wyprawie. Za duże macie wymagania

Jednak czego nie odpuścimy, to relacji z wyprawy. Może się znajdzie jaki chłopaczyna, który te wszystkie Wasze wymogi spełni i na dodatek napisze relacyjkę.
Powodzenia

Stasiu!
Nie zasłaniaj się wymaganiami. Ty się lepiej przyznaj, że po prostu żona by Cię nie puściła.

Was obu by żony nie puściły

Stasiu!
Nie zasłaniaj się wymaganiami. Ty się lepiej przyznaj, że po prostu żona by Cię nie puściła.

Mnie głównie nie odpowiada destynacja. Gdyby to były moje ulubione "D", to bym może inaczej rozmyślał. Jednak od noszenia dobytku są tu inni. 
Proponuje opłacić szerpów w tych górach nie jest potrzebny namiot bo mniej więcej co 7godz maszerując granią jest taki schron.

Panie i Panowie - na TG ten sam temat zszedł na temat potencji ewentualnych współtowarzyszy.
Pierwszy raz widzę takie "cudo"!

A jak tam ze standardem?

Panie i Panowie - na TG ten sam temat zszedł na temat potencji ewentualnych współtowarzyszy.
Tylko taka jest różnica, że póki co na GŚ nikt nie wyraził chęci uczestnictwa w "czworokącie", jak to zostało nazwane na TG.
Sami albo zajęci albo nieśmiali Panowie u nas.
To niech się Niewiasty wypowiedzą. Kto wie jakie preferencje tam panują...

Eee, taka oferta bez zdjęć to jak kupowanie kota w worku

Eee, taka oferta bez zdjęć to jak kupowanie kota w worku

One też ryzykują, przecież nie wiedzą, kto im się napatoczy. 
Widzę, że dziewczyny się nieźle wkurzyły

po naszych komentarzach, bo cała treść ich apelu zniknęła w niewyjaśnionych okolicznościach.