Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: I Rycerzowy rajd zimowy Tipievent.pl i Klubu Podróżników
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
I Rycerzowy rajd zimowy Tipievent.pl i Klubu Podróżników ?Środziemie?

Prawdziwa gratka dla miłośników rakiet śnieżnych i skiturów oraz osób pragnących przetestować sprzęt wykorzystywany do zimowych wędrówek.

* Poznaj własne możliwości
* Przeżyj prawdziwą zimową przygodę w górach
* Odpocznij na łonie natury
* Wykaż się wiedzą i kondycją ? zdobądź nagrody
* Przenocuj w schronisku na wysokości 1120 m n.p.m.
* Poznaj jeden z najpiękniejszych górskich zakątków kraju

NIE MASZ RAKIET? WYPOŻYCZ JE W SALONIE TURYSTYKI AKTYWNEJ PTTK "WIERCHY" W KRAKOWIE NA UL. JAGIELLOŃSKIEJ 6.
CENA ZA DZIEŃ - TYLKO 15 ZŁOTYCH. DLA UCZESTNIKÓW RAJDU BEZ KAUCJI!

W trakcie imprezy, z pomocą Przewodnika Beskidzkiego, poznamy najciekawsze zakątki Beskidu Żywieckiego!
Sprawdzimy możliwości rakiet śnieżnych i sprzętu skiturowego.
W programie także konkurencje sprawnościowe, konkursy wiedzy z atrakcyjnymi nagrodami i widoki na cztery strony świata.
Poznamy również podstawy praktycznego ratownictwa lawinowego, a wszystko zwieńczymy wspólną kolacją przy ognisku.
Szczegóły programu niech pozostaną niespodzianką?

http://www.klubpodroznikow.com/component...owa-201102
Widzę, że mamy konkurencję Smile Tzn. Rycerzowa zajęta. Jednak jeszcze nie wiemy kto nam zajął Rysiankę.
Spacetech1, źle dobrałeś forum. Toungue W tym terminie my obsadzamy Boraczą, będzie tam sporo luda i dlatego tutaj Ci pszenica nie pokwitnie. A gdyby jaki Forumowicz GŚ się niechał zwabić, będzie posądzony o zdradę narodową. Wink
Skoro w społeczeństwie miłośników gór odbierane jest to jako konkurencja to cóż .... powodzenia i miliona "klientów" życzę a wszystkim gdziekolwiek w górach będą, dobrej zabawy i humorów życzę.
Ja jednak zapraszam także "konkurencje" do zamieszczania zaproszeń o wszelkich akcjach nie tylko górskich na forum Klubu Podróżników Śródziemie.

pozdrawiam i dobrej pogody życzę

spacetech1 napisał(a):
Skoro w społeczeństwie miłośników gór odbierane jest to jako konkurencja to cóż .... powodzenia i miliona "klientów" życzę a wszystkim gdziekolwiek w górach będą, dobrej zabawy i humorów życzę.
Ja jednak zapraszam także "konkurencje" do zamieszczania zaproszeń o wszelkich akcjach nie tylko górskich na forum Klubu Podróżników Śródziemie.

pozdrawiam i dobrej pogody życzę

Spacetech, źle mnie zrozumiałeś kwasny To nie było nic we złym. My nie jesteśmy łowcy "klientów". Ja Was odbieram tylko, jako dalszą grupę ludzi, którzy mają podobne upodobania, jak my. Nic dodać, nic ująć.
Jednak co do zaproszania i organizowania wspólnych akcji, tutaj sobie myślę, że nic dobrego by z tego nie wyszło. Zawsze to będzie my/wy albo oni.

Oj, panowie się nie jak widzę nie zrozumieli, ale to nic.
Mimo, że już nie wierzę (m.in. dzięki naszemu forum Smile ) w jedną wielką rodzinę ludzi chodzących po górach, to akurat każdą taką inicjatywę uważam za pożyteczną.
I nie byłoby złym pomysłem zorganizować wszech-internetowy spęd górski.
Choć wykonalność już raczej nikła.

Pzdr.
Przekierowanie