Ludu,
Jak co roku może by zaplanować jakieś spotkanie zimowe?
W tym sezonie padła propozycja spotkania na Hali Rysianka
(drugi wariant to Lipowska)
i wspólnych wędrówek ze szczególnym uwzględnieniem wszelkich odmian sportów zimowych (skitoury, zjazdówki, biegówki, rakiety śnieżne, saneczkarstwo, jabłuszka, dupozjazdy, skoki narciarskie i skeleton dla zainteresowanych

).
Inne atrakcje:
- wyprawa na Pilsko,
- nauka jazdy na nartach;
- nauka korzystania ze sprzętu zimowego;
- zawody w slalomie gigancie na beleczym
- i inne takie.
Wstępny termin: w zależności od warunków śniegowych- przełom stycznia / lutego*.
(*termin można przesunąć w przód jeśli zima będzie bezśnieżna)
Tłum chętnych proszony jest o zapisy z uwzględnieniem preferowanego terminu (a szanowny admin o zrobienie ankiety).
Dziękuję za uwagę

Panie Maciej - ankieta zrobiona. Jeśli trzeba by zmodyfikować terminy w ankietach to czekam na takowe sygnały.
Jeśli komuś pasuje więcej niż jeden termin można zaznaczyć więcej.
Ja się pojawię jeśli nowo nabyte narty jak i używane już od pewnego czasu nogi będą w stanie umożliwiającym ich wykorzystanie
Aha - w sumie to już teraz mogę powiedzieć, że dla mnie wstępnie pierwszy termin zaproponowany przeze mnie nie bardzo pasuje

dla mnie ze względu na młyn w pracy w styczniu - lutowy termin jedynie
A mnie to by się podobał termin dopiero 11-13 lutego, choć to i tak są trzy ostatnie dni sesji i nie wiadomo, czy mi czegoś w te dni nie wrzucą
W tym sezonie padła propozycja spotkania na Hali Rysianka
(drugi wariant to Lipowska)
to jeszcze propozycja, czy już decyzja?
To może tak dla czepialskich
:
- padła propozycja spotkania (tu mamy właśnie propozycję wszak nie ma obowiązku przyjazdu) na Hali Rysianka (decyzja, pierwsza - ale nie ostateczna).
Może być? 
P.S. Idea zwyczajowo powstała na poprzedniej bibie. To dobra baza noclegowa, bo dużo terenów dla wszelkiej maści narciarzy łącznie w wyciągiem przy schronisku i stosunkowo łatwo dostępna.
To może tak dla czepialskich
:
- padła propozycja spotkania (tu mamy właśnie propozycję wszak nie ma obowiązku przyjazdu) na Hali Rysianka (decyzja, pierwsza - ale nie ostateczna).
Może być? 
P.S. Idea zwyczajowo powstała na poprzedniej bibie. To dobra baza noclegowa, bo dużo terenów dla wszelkiej maści narciarzy łącznie w wyciągiem przy schronisku i stosunkowo łatwo dostępna.
nie czepialskich 
mnie to miejsce nie odpowiada i dlatego pytam, to wszystko
dzięki za odp
Z jakichś konkretnych powodów?
Z jakichś konkretnych powodów?
nie śmigam na nartach i wolę Tatry, ale jak pewnie wiesz, wszystkim nie dogodzisz
To teraz ja !
Ja się zgłaszam do slalomu gigantu (tylko Admin musi załatwić słupki drogowe

) i do skoków narciarskich
Jak narazie terminy wszystkie mi pasują, choć jeszcze może to ulc zmianie.
Admin załatwi jak Mieciur poniesie.
A poza tym już kiedyś tu stwierdzono, że Mieciury to swą własną chudą osobą za słupki mogą robić, więc wezmę jeden mniej

Ale jak mieciur będzie jednym z zawodników to podczas swojego przejazdu nie dam rady robić jednoczesnie za słupka i zawodnika !
A słupki rozdasz na początku szlaku i każdy z uczestników po jednym poniesie

Ale fajny pomysł

Nam na razie terminy zasadniczo wszystkie pasują, choć to jeszcze tak odległe że nie wiadomo czy coś się nie posypie

Oby nie bo zabawa moze być przednia

Za słupki to jak coś to Igrek moze robić, za słupki ruchome

ale ostrzegam, jak ktoś w niego wjedzie to łomot
Dariusz, Tatry i narty to dopiero przygoda

Nie ma wygodniejszego sposobu na poruszanie sie w górach zimowych, już Zaruski o tym wiedział

Kasia, z całym szacunkiem ale ja bym się mocno zastanowił czy brac Igreka na taki wyjazd, moim zdaniem to za duży pies i dużo kłopotu by z nim było.