Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Schronisko PTTK na Luboniu Wielkim szuka pracownika
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Schronisko PTTK na Luboniu Wielkim - http://www.lubon.pttk.pl - poszukuje pracownika (płeć dowolna) na stałe - uczciwego, pracowitego, abstynenta. Zainteresowani proszeni są o kontakt telefoniczny: 604 876110.

Pozdrawiam serdecznie!
Kuba Terakowski
Gospodarze Schroniska PTTK na Luboniu Wielkim - http://www.lubon.pttk.pl - poszukują pracownika (płci dowolnej) na stałe. Uczciwego, pracowitego, abstynenta. Zainteresowanych proszą o kontakt telefoniczny: 604 876110, 12 2748995

Pozdrawiam serdecznie!
Kuba Terakowski
Abstynenta?No to długo będą szukaćgiggle
Paru by się tu znalazło...
Ja tam nie narobię w gacie z żalu że se nie wypiję więc byłbym potencjalnym kandydatem.
Ale lepszą pracę mam...

Myślę, że znajdzie się wielu miłośników gór, którzy przeżyją jakoś bez wypicia.
no mi na myśl jedna osoba przychodzi giggle

Sokół

Łukasz, nareszcie coś dla Ciebie. Porzuć Urząd Skarbowy - zrobimy bazę na Luboniu.
To może ja?Big Grin

Młody, uczciwy, sprawny i w dodatku abstynent... Toungue
Myślicie, żebym się nadał?Big Grin
zdaje mi się, czy już pół roku szukają? ;-]
Dokładnie, w maju był temat zakładany Toungue
Może faktycznie jest kłopot z abstynentami wśród wielbicieli gór?uhm
Albo za mało płacągiggle

Sokół

Jak dadzą gwarancję pracy do 2030, emeryturę po 25 latach pracy i 5000 na rękę miesięcznie plus zakwaterowanie to jutro się tam mogę zameldować.
O, na takich warunkach to bez wahania.
No może jeszcze w ramach umowy wikt i opierunekSmile
Zastanawia mnie o co chodzi z tym abstynectwem. Oczywiście rozumiem, że codzienne urzynanie się w trupa nie wchodzi w grę ale całkowita abstynencja też jest dziwna. Wręcz zastanawiająca Wink. Pracownik schroniska abstynent blink blink blink !!! ??? ... Wink Z gośćmi się nie napije blink blink blink ??? Nie wypije za duchy shroniskowe blink blink blink ??? Wyczuwam podstęp.

P.s. Panowie i Panie - z ręką na sercu - kto z Was potrafiłby 47 dni z rzędu nie zamoczyć ryja ? No kto ? Wink
A czemu akurat 47 dni ??
Ja wiem mógłym spróbować wytrzymać ale nie za darmo Smile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie