Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Wszyscy do Worka (Raczańskiego) 22-24.10.2010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
co poniektórzy już wiedzą, a ci co nie wiedzą niech się dowiedząBig Grin

termin: 22-24.10.2010

miejsce: Worek Raczański

planowana trasa:
I dzień:
- spotkanie w Rajczy dnia 22.10, ok. 9.00
- przejazd pociągiem do Zwardonia
- Zwardoń - Wielka Racza (nocleg)

II dzień:
- Wielka Racza - Rycerzowa (nocleg)

III dzień
Rycerzowa - zejście do Rajczy
- rozjazdSmile

Wszyscy chętni niech się zapiszą jak najszybciej i będziem załatwiać dalej.
Ewentualne zmiany trasy/miejsc noclegowych mile widziane (aczkolwiek trochę czasu spędziłam nad mapą i nie mam innych pomysłówSad ) .

Więc otwieramy listę:
1. modzina
2. Mallaidh
3. mieciur
4. Łukasz
5. admin
6. Malwina
7. Stasiu
8. tomtur
9. lapikus
10. Bober37
11.drEtker
12.przemo
Łukasz T
Doedytowałem siebie.
a Malwina?? Toungue
sio od moich postówWink Toungue Tongue2
Malwina czas pokaże czy będzie mogła.

Sio? Sio to Ty se do muchy gadaj jak lata koło Ciebie Toungue
Nie chciałbym być złym prorokiem, ale najprawdopodobniej kolejną bibę będę mógł sobie wybić z głowy. Mój szanowny zakład pracy postanowił się przekształcić w spółkę handlową. Do tego trzeba najpierw się całkowicie zlikwidować, a potem na nowo powołać do życia, już jako inna instytucja. Niestety wiąże się to z tym, że do końca września musimy wybrać cały tegoroczny urlop, a nowy będzie przysługiwał dopiero od nowego roku. Pozostają nam tylko cztery dni na żądanie. Gdyby biba była w drugiej połowie września, to byłby to dla mnie raj na ziemi. Więc na razie bez żadnych deklaracji z mojej strony, ale w niedalekiej przyszłości dam jasną i konkretną odpowiedź.
Widzę, że jestem na liście. No trudno Toungue
Czy Malwina będzie mogła??? Ciężko powiedzieć... Malwina nie wie, co będzie jutro, a co dopiero za miesiącToungue Moja uczelnia jest dziwna i wszystkiego nie jestem w stanie przewidzieć. Ale co tam... Dobra jadę w ciemno, a potem jak coś to się zastrzelę!!! jak się okaże, że jednak nie będę mogła jechać innocent
Widzę, że i mnie zapisali na listę Big Grin no trudno jak trzeba to trzeba Toungue Zresztą ktoś musi dowieźć tą całą bandę sądecką na miejsce Smile
Mieciur - wnikaj do mnie. Zaparkujesz, schlejemy się jak ludzie, a do rajczy dojedziemy PKP.
Pięknie Kuwa Pięknie się zapowiada.
Przypominam, że tankujemy pojazd, nie kierowcę Toungue
Mallaidh przybywaj. Pokażemy wcześniej Gosi drogę na dworzec. Zaprowadzi nas rano.

Mallaidh napisał(a):
Przypominam, że tankujemy pojazd, nie kierowcę Toungue

Ok, to jak jesteś taki chętny to "ZATANKUJESZ" pojazd Smile nie będę miał nic przeciwko, verwa może być Smile

A kierowca, będzie pił co najwyżej browary - ze względów zdrowotnych oczywiście Smile

Chyba będę bez kasy po październikowych koncertach Die Toten Hosen i Korpiklaani... :/
Fuck.
Może być ok
Więc otwieramy listę:
1. modzina
2. Mallaidh
3. mieciur
4. Łukasz
5. admin
6. Malwina
7. Stasiu
8. tomtur
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19