Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Silesian Stożek Expedition 2010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Sokół

Witam.

Wiosna przyszła w Beskidy już na dobre. Czas najwyższy zebrać swoje cztery litery i spotkać się w jednym miejscu.

Liczę tu na obowiązkową obecność Stasia, Tomtura, Mirka i Lapikusa.
Może Fazika i Żyrafa.
Sobota, 24 kwietnia. Schronisko na Stożku Wielkim

Wypad jak najbardziej jednodniowy.

Co myślicie o tym?

magda.s.77

A na moją to już nie? Huh

Sokół

Oj, zaproszeni są przeca wszyscy!
Falco pokey, Ty wogóle nie czytasz moich informacji na PW. U mnie do końca kwietnia Forumowicze spadają na drugi plankwasny Ja mam wolne na kopczyki tylko w maju (jasne, że z bibą). Może inny termin uhm Inaczej Stoże beze mnie Sad
Siemanerooo robaczki Smile

Jak to miło że ktoś o mnie pomyślał ba że ktoś o mnie pamięta Smile W sumie sobotę mam wolną więc czemu nie Smile Jestem chętny i otwarty na propozycje Smile
No i masz babo placek. Znów nietrafiony termin, przynajmniej dla mnie. kwasny Jak zwykle w takich wypadkach, czeka mnie weekend w pracy. w00t Jedynym dniem wolnym, którym mogę swobodnie dysponować jest czwartek. Niestety, mało komu odpowiada chodzenie w środku tygodnia ze względu na tydzień pracy. Sad

Sokół

Ze względu na bardzo małą liczbę wyjazdową - proponuję przełożyć wyjazd i spotkanie na bardziej dogodny dla większości termin. Pozdrawiam.

Sokół napisał(a):
Ze względu na bardzo małą liczbę wyjazdową - proponuję przełożyć wyjazd i spotkanie na bardziej dogodny dla większości termin. Pozdrawiam.

Ja też w zasadzie odpadam mam obsługę w ramach GOPRu i trochę się linami pobawię Smile

Trzeba w te kopczyki wrócic nie ma co. Jura piękna jest ale tak tyci tyci za niska Wink hehe

Mam nadzieje że jakoś uda się zebrac większą paczką Big Grin Większą lub mniejszą Smile Mi w zasadzie bardziej pasują dni od pn do pt - weekendy często spędzam na Jurze w ramach GOPRu a ostatnio też w ramach KW Katowic.

Sokół napisał(a):

ok

Podpowiem termin - najbliżej 8 albo 9 maja uhm
Trzeba ten temat odświeżyć. Długo się namyślacie. uhm Co tak ten weekend - sobota albo niedziela. uhm

Sokół

Damy znać w połowie tygodnia.
Ja, nie mam się nad czym zastanawiać. Sobotę mam zajętą a w niedzielę zarabiam na chleb. Big Grin Z którejkolwiek by strony na to nie spojrzeć, nie dam rady. kwasny

Sokół

A forumowy Tadzik Norek?
Te kretek nie przeginaj Big Grin Panowie w sobotę nie mogę jak bede mógł to sie zgłosze w niedziele w tym BARZE gdzie wy bedziecieShyBig Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie