Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Listopadowa rekondycja
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Jak już uprzednio pisałem, w dniach 23.11. - 4.12. mam przeznaczone na poprawę swojej kondycji. I jako górołaz będę ją poprawiał na kopczykach. Chociaż moja baza wypadowa będzie się znajdowała w Łomnej Dolnej (Beskidki Morwskośląskie), nie muszę odwiedzać tylko pobliskie kopczyki. Naprz. na weekend 27.11. - 30.11. planuję Taterki (ale nie muszą być). Mam jedno pytanie (może Kemot mi tym razem odpowie Toungue): "Czy w tym okresie ktoś z Forumowiczów będzie gdzieś grasował po kopczykach i miałby ochotę na integracyjne spotkanie ze mną" Wink W Taterkach uprzednio DrE deklarował, że może znajdzie sobie czas na mnie Smile
Stasiu a nie mógłbyś może przesunąc swojego czasu pobytu np do piątego grudnia?zrobili byśmy małe święto w Taterach?Smile)
Bober, termin jest stały i nie zależy ode mnie Sad
To na razie nic nie obiecuje na 100% ale mocno myślę nad podanym terminem, będę w kontakcie Smile))
Stachu ty to masz robote ,żeby mnie tak szef przymusowo wysyłał na wakacje w góry Big Grin
ja może w tychj okolicach będe się gdzieś po taterkach szwędać, ale to nic pewnego na razie
A ja być może w ostatnim tygodniu listopada będę w Tatrach.
Przekierowanie