Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: 1 dzień w Tatrach i stonka na szlakach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
wyskoczyłem nieplanowo w środę w Taterki i gdyby nie super pogoda to zawinął bym z powrotem bo aż tyle stonki wakacyjnej było na szlakach .

tak to wyglądało na filmiku ( stonkę starałem się wycinać)

http://www.youtube.com/watch?v=JockQWAyeDM

Sokół

I tak Ci się nie udalo jej wyciąć.... Devil
Wakacje + niebieskie niebo = zatłoczone Tatry
- to fakt, ja też nie lubię tłumów w górach, ale żeby zaraz do wszystkich per stonka? Nie popadajmy w skrajności.
A żeby uciec od tłumów, wystarczy w Tatry ruszyć od południa.
ciesz się że nie widziałeś tego wszystkiego co ja bo aż do teraz mnie trzęsie i browarem uspokajam rozklekotane nerwy blink

Sokół

Opowiadaj! Czuję, że będzie wciagająco...

spacetech1 napisał(a):
ciesz się że nie widziałeś tego wszystkiego co ja bo aż do teraz mnie trzęsie i browarem uspokajam rozklekotane nerwy blink

Smile
Hala, Moko, Kościeliska - tam tłum w wakacje raczej nie zaskakuje. Pozostaje wczesna pora lub unikanie tych miejsc w lecie.
Nie ma się co napinać, szkoda zdrowia. Lepiej przyspieszyć i wyprzedzić głośną grupę.
P.S. Rekordowe prędkości przy wyprzedzaniu mam przy delikwentach z muzyką puszczoną z komórki. Wink
pozdrawiam

Spacetechu nr 1, ja myślę, że nie było aż tak źle. Consola Trzeba się jednak dostosować. Tutaj chyba marudzenie nic nie zmieni. Trzeba w Taterki chodzić kiedy indziej albo w madziornej pogodzie. Wink
Spacetech - kupiłeś szlaki w Tatrach na własność, że Cię tłumy denerwują? A pomyślałeś może , że Ty też możesz kogoś wkurwiać bo "idziesz i robisz tłum" ?

spacetech1 napisał(a):
wyskoczyłem nieplanowo w środę w Taterki i gdyby nie super pogoda to zawinął bym z powrotem bo aż tyle stonki wakacyjnej było na szlakach .

tak to wyglądało na filmiku ( stonkę starałem się wycinać)

http://www.youtube.com/watch?v=JockQWAyeDM

Świetny film, piękne zdjęcia i podkład muzyczny dobrany w sam raz. ok Smile

Ale jestem zawiedziony. Sad Nie znalazłem na tym filmie siebie i mojego syna, z którym akurat tego dnia w tych, pokazywanych przez Ciebie okolicach, przebywałem.

Czuję się nie tylko jak stonka, ale jak wycięta stonka. Paskudne uczucie- być tak wyciętym Cry Wink

Pozdrawiam wszystkie stonki, które tego dnia spotkałem na szlaku. Smile

Przez cały dzień miałem dziwne wrażenie, że ktoś mnie obserwuje. Taraz już wiem- to było bystre oko Spacetecha z Klubu Podróżników.ok Big Grin

Filmik świetny, obejrzałam z przyjemnościąok
Natomiast jeśli chodzi o te tłumy, to po prostu świadczy jedynie o tym,że ludzie kochają góry i tam właśnie lubią spędzać swój wolny czasSmile

Kasandra napisał(a):
Natomiast jeśli chodzi o te tłumy, to po prostu świadczy jedynie o tym,że ludzie kochają góry i tam właśnie lubią spędzać swój wolny czasSmile

A tu bym polemizował uhm dla niektórych nazwa zobowiązuje Wink Ręczniki, opalacze, kosze piknikowe, karty....Taki widok mam niedaleko na pobliskiej żwirowni giggle

Sokół

maciek napisał(a):
Czuję się nie tylko jak stonka, ale jak wycięta stonka. Paskudne uczucie- być tak wyciętym Cry Wink

Nie płacz Maćku. Nie raz nie dwa jeszcze będziesz miał szansę być uwiecznionym!

A jak to leciało.... Miało być tak pięknie.... wywiady.... telewizja.... Devil

Sokół napisał(a):
A jak to leciało.... Miało być tak pięknie.... wywiady.... telewizja.... Devil

Głodnemu chleb na myśli, co? Big Grin

spacetech1 napisał(a):

To było jednak zawrócić.

A tak to teraz, bidulku, możesz w alkoholizm wpaść.
Stron: 1 2
Przekierowanie