Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Integracja u Nowosądecczaków :-)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.

Mallaidh napisał(a):
p.s.zamiast chodzić po naszych śladach - po prostu wpadnijcie do nas na bibę Wink

Bibaw00t Na to słowo dostaję ślinotoku. Pierwszy raz od Was o tym słyszę uhm

Stasiu nie podpowiadaj ,no ale ja też pierwszy raz słysze ,Big GrinShy
A co ? nie można - wpadajcie do nas na impreze, u nas też można pochodzić Smile Była biba na Maguce, była biba na Fatrze to czemu nie może być w B. Sadeckim ?
Zapraszamy Smile

mieciur napisał(a):
A co ? nie można - wpadajcie do nas na impreze, u nas też można pochodzić Smile Była biba na Maguce, była biba na Fatrze to czemu nie może być w B. Sadeckim ?
Zapraszamy Smile

no to już wiemy gdzie się zjeżdzamy na następną bibę GŚRolleyes

przemo napisał(a):
no to już wiemy gdzie się zjeżdzamy na następną bibę GŚRolleyes

Ha w00t Łaj not?
Tylko, co na to zainteresowani...?

może nie co na to zainteresowani, tylko ilu byłoby zainteresowanych ? Smile

Snieshka napisał(a):
może nie co na to zainteresowani, tylko ilu byłoby zainteresowanych ? Smile

no nie wiem czy to wypada już jakieś zapisy robićgiggle
kiedy sami organizatorzy jeszcze nie wiedzą że coś organizująRolleyes
potencjalnych uczestników daleko szukać nie trzeba...

A proszę bardzo! Róbmy zapisy, ustalajmy terminy, miejsca, władze mogą wyciąć te posty do osobnego temtu i zobaczymy, jak się sprawa rozwinie.

Bo ostatnio najlepiej wychodzą nam nie za długo planowane spontany ;d
Jestem za a nawet przeciw,termin jak dla mnie obojetny ale moze coś jesiennego aby tak za ciepło nie było.
jestem za, może wreście dotrę na jakąś bibę Big Grin
miejsce Beskid Sądecki
schronisko: ????
Termin: jak dla mnie dowolny, na dwa dni powinno mi się udać wyrwać
No to ruszajmy z akcją................
mi tylko nie pasuje 21-22-23 sierpnia, bo wtedy będę deptać drużbę na weselichu w Łodzi, poza tym pełny luz! A że z Sądeckim u mnie słabo, wiec tym bardziej jestem chetna!

No, organizatorzy! do roboty!

Snieshka napisał(a):
mi tylko nie pasuje 21-22-23 sierpnia, bo wtedy będę deptać drużbę na weselichu w Łodzi, poza tym pełny luz!

O Snieshka, to dłuugie to weseleRolleyes

jako że w sezonie letnim każdy pewnie ma jakieś własne plany, to proponowałbym terminy koniec sierpnia/początek września

przemo napisał(a):
jako że w sezonie letnim każdy pewnie ma jakieś własne plany, to proponowałbym terminy koniec sierpnia/początek września

A czy mógłbym zasugerować późniejszy termin? Np 12 / 13 września ?

no to juz wiem, ze raczej odpadnę, bo mam poprawki od początku do polowy wrzesnia- terminy nieznane :/. no coż, nie ma sie co załamywać, bo jeszcze rożne terminy pewnie beda sugerowane Smile a noż, widelec sie udaSmile

przemo napisał(a):
O Snieshka, to dłuugie to weseleRolleyes

no bo droga daleka Smile

My tu gadu-gadu a i tak decydujacy głos będą mieć tubylcy.

P.s. Październik pięknym miesiącem jest ( poza 3 - 4 października i 17 - 18 Wink ).
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Przekierowanie