Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Sylwester 2009/2010
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Całkiem niedawno obchodziliśmy Sylwestra a ja już piszę o kolejnym, ale chcąc go spędzić w jakimś ciekawym miejscu trzeba w miarę wcześnie się decydować.
W Łodzi na spotkaniu Mar.an zaproponowała całkiem ciekawą opcję, wszystkim obecnym się ona spodobała. Mowa o wynajecie całego schroniska na Sylwestra, najpóźniej do czerwca trzeba wpłacić zaliczkę. Termin wypada całkiem ciekawie, bo w sumie bez dodatkowego urlopu można mieć 4 dni wolnego.
Jeżeli chodzi o więcej szczegółów to Mar.an jak będzie miała możliwość myślę że dopisze, rozmawiała już na ten temat w schronisku.

p.s. Mar.an mam nadzieję że nie masz mi za złe że ja założyłam ten temat unsure
Ciekawy pomysł Wink

Edyta85 napisał(a):
rozmawiała już na ten temat w schronisku.

A w jakim ?

Odnośnik do pytania dr.Etkera ,gdzie? !!!Jak o mnie chodzi to ja się piszę.Zależy tylko jak z dojazdem, bo wiecie jak to jest z komunikacją w Sylwestra.
Gdzie?

Po wspaniałym podboju zimowego Giewontu, Sokoły zrobiły rozeznanie w schronisku na Hali Kondratowej Smile Wrażenia z ich pobytu były bardzo pozytywne, więc własnie propozycja dotyczy tego miejsca.

Co o tym sądzicie?

Hella napisał(a):
Co o tym sądzicie?

Smileok

Ja już słyszałem o tym co nieco jak się spotkaliśmy z Sokołami w Zakopanem. Dla mnie jak najbardziej ok ok:
Kondratowa OK Smile do sklepu blizko Big Grin Górki na dupozjazdy noworoczne pod ręką Smile Fajne.
Jestem za,tylko sprawdzę jak z dojazdem i powrotem do domciu.Poza tym Tatry w zimę to dla mnie to nowe wyzwanie.
Bardzo ciekawa perspektywa - też jestem jak najbardziej za, tylko odrazu mówie że to będzie strasznie trudne do zrealizowania - wiecie trzeba zebrać dużo ludzi i dużo wcześniej wszystko załatwiac żeby wypaliło. Myśle jednak, że jesteśmy na tyle zgraną ekipą, że jak się do tego przyłożymy to jest to w zasięgu naszych możliwości Smile
O jakiej sumie jest mowa na zaliczkę?
Sylwester w Taterkach? uhm To nie jest zły pomysł Smile
Z Giewontu o północy będzie fajnie fajerwerki widać Smile Najfajniej w okolicy Big Grin
Mielibyśmy miejsca w pierwszych rzędach jak VIP-y Toungue
ja się piszę... a coSmile
w kondratowej z tego co wiem 20 miejsc jest... no to miniumum tyle chętnych trzebaSmile
dobra, to jedno miejsce proszę dla mnie zająć
bo mam zamiar tam być oczywiścieSmile
Jak wyczytałem w internecie, z Zakopanego najlepiej dostać się do Kużnic busem,lub piechotą.Z Kuźnic jest ok, 1 godz szlakiem do schroniska.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Przekierowanie