Ach, dużo szczęścia miał ten Mic, że trafił na Ciebie Danusiu
bo być w Polsce i naszych piknych Taterek nie zobaczyć- cóż to byłaby za strata!
mam tylko nadzieję, że za często z tą przepaską na oczach nie chodził
zdjęcie z kropelkami wody na trawie jest po prostu genialne!
Gratuluję pięknych wycieczek

Wspaniałe wyprawy Danusiu .To Bardzo ciekawe i wymagające aby obcokrajowcowi pokazać to nasze górskie piekno tak aby czuł,że gdzie jak gdzie ale w Tatrach jest naprawdę ładnie .
Zaraziłaś mnie tymi skałkami w Wielkiej Fatrze .No i trzeba będzie to kiedyś umieścić w planach.Gratuluję
Znów powróciłam w góry. Bardzo mi był potrzebny taki wyjazd bo ostatnie miesiące całkowicie pozbawiły mnie energii. Tym razem Gorce, a konkretnie Turbacz przez Tobołów i Obidowiec, a powrotna droga przez Turbaczyk (przepiękne widoki) A resztę niech obrazy opowiedzą.
http://picasaweb.google.pl/dpasieka/12130108Gorce
p.s. z kondycją kiepsko i straszne zakwasy

A resztę niech obrazy opowiedzą.
p.s. z kondycją kiepsko i straszne zakwasy

Zdjęcie nr 91 jest nie z tej ziemi. Jak Ty to zrobiłaś? Pozostałe są również ciekawe i malownicze. Gratuluję świetnego OKA.
A co do kondycji, tej fotograficznej, to jest ona chyba na najwyższym poziomie.
Maćku to nie ja tylko natura takie cuda czyni, ja tylko spust naciskałam

Dziękuję bardzo za miłe słowa

Maćku to nie ja tylko natura takie cuda czyni,
Tak, masz rację, ale trzeba umieć tę naturę obserwować i zauważyć w niej te cuda. A Ty to robisz po mistrzowsku. A fotografia to narzędzie, którym władasz idealnie.
Danusiu miło znowu widzieć Twoje obrazki!

Jak zwykle śśśśliczne.
A może napiszesz parę literek z Twojej wycieczki - tak na pokrzepienie spragnionych górskich wędrówek duszyczek.

Na relacje tatrzańskich łazików przyjdzie nam troszkę poczekać, więc...
Danusiu należał Ci się ten wypad po całym tym długim domowo-remontowym kieracie .Zdjęcia prześliczne i te przy słonecznej pogodzie i te przy pochmurnej i te z zachodem słońca.A zaciekawił mnie ten kamien-pomnik na którym wyryty napis prosba o opieke MB nad rowerzystami .Gratuluję wypadu