Górskie Forum Dyskusyjne - Górski Świat

Pełna wersja: Zaproszenie w białe Tatry - Styczeń 2009
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W terminie od 9.01.2009 będę w Chochołowskiej z planem przemieszczenia się w zależności od warunków Zachodnimi z dojściem do Murowańca, lub w Wysokie z bazą wypadową w Murowańcu ... w planie conajmniej 7 dniowy pobyt w Tatrach z powrotem przez Babią Górę zainteresowanych wspólną imprezą zapraszam.
Może jakiś dzień załatwię. Nie cały tydzień, ale parę dni uhm
Będę Cię wyglądał
Jak sylwek bedziesz sie przemieszczał w strone babiej to dasz znac a ja przybede Big Grin
Tomaszu. Pójdziemy Sylwestrowi na przeciwko razem. Będzie nam raźniej. Mam sobie kupić na tą okazję rakiety albo biegówki?
Ja będę miał rakiety Smile
Może uda się nam spotkać, zobaczymy bliżej stycznia.
A ja bede miał kolegów którzy bedą miec rakietyShyBig Grin
Rakiety i nie tylko mo?na wypo?yczy?.
Jest taki temat:
http://www.gorskiswiat.pl/forum/showthread.php?tid=852
Fazi ty tu nie kwas tylko jeste? zaproszony ,b?dzie nowy rok bedzie nowy urlopShyBig Grin
A moze mialby ktos ochot? przywitac Nowy rok na Rysach, no nie doslownie ale w gorach?
Zainteresowanych spotkaniem w ciężkim śniegu informuję, że można będzie mnie* spotkać w styczniu w Tatrach w następujących terminach**:
7-10 Chochołowska
10-11 Kościeliska
11-14 Murowaniec
i prawdopodobnie z 3 noce w Moku, ale weryfikacja tej sprawy nastąpi dopiero w trakcie ...

*o Małgosi nie wspominam, bo to przecież oczywiste Smile
**właśnie zrobiłem rezerwacje
Jak ja bym chciał być co tydzien w górach... a juz zimą !!!... kto ma dla mnie miliona??
Tylko Ci pozazdrościć Sylwester takiego długiego pobytu w górach...
Ja póki co mogę się tylko pocieszyć weekendowymi wypadamikwasnyale to też zawsze coś.

Pablo- może totolotek ma dla Ciebie jakiegoś milionka;-)

ANNA napisał(a):
...
Pablo- może totolotek ma dla Ciebie jakiegoś milionka;-)

A pytałem się ich wiele razy... i nic z tego... chyba mam dużo innego szczęścia Smile

niestety trzeba pracować

Dzisiaj 13:36 - notatka od Sylwester:

proszę bardzo, specjalnie dla Ciebie Misiu 1.000.000 /jeden milion/ pzdr.

A dziekuję za chęci... ale co ja biedny żuczek mam z tym zrobić uhm ... wyciąć sobie hehhhh Rolleyes

Stron: 1 2 3 4 5 6
Przekierowanie